építészet

építészet

Organikus építészet – 5 inspiráló példa

Az organikus építészet a 20. század eleje óta az építészet bizonyos irányainak leírására szolgál, amelyek elérik az épület és a táj harmóniáját. Annak érdekében, hogy az épület sikeresen beilleszkedhessen környezetébe, a legfontosabb az építőanyag típusa és annak tudatos használata. Ebben a cikkben 5 példát talál a lélegzetelállító szerkezetekre, amelyek kialakítása és formái tökéletesen utánozzák a természet szépségét. Hagyja magát inspirálni!

A Kaufmann családi nyaraló, Pennsylvania

a Kaufmann család nyaralója

organikus építészeti példák

a Kaufmann család nyaralója nyáron

a Kaufmann család nyaralója télen

organikus építészet

Fallingwater belső szerves építészet

Fallingwater Pennsylvania szerves építészet

organikus építészeti példák

Példák és kreatív ötletek a szerves építészetre

A Kaufmann család nyaralója Pennsylvania teraszán

Az “organikus építészet” kifejezést Amerika egyik leghíresebb építésze – Frank Lloyd Wright – vezette be. Ő tervezte az első ilyen épületeket is. Ennek klasszikus példája a Fallingwater, amelyet 1939 -ben építettek nyaralónak a gazdag Kaufmann család Pennsylvaniából. Ma az épület a modern építészet valódi attrakciója és remekműve lett. Amikor azonban a Kaufmann család először meglátta az építész terveit, meglehetősen csalódottak voltak – csodálatos kilátást vártak a folyóra, de Wright egy házat tervezett, amely közvetlenül a vízesés tetején volt. Végül a család egyetértett az ötlettel, és nagyon tetszett nekik az épített nyaraló. Ma már elmondható, hogy minél idősebb az épület, annál jobban illeszkedik természetes környezetéhez.

A grazi Kunsthaus – az organikus építészet remekműve

organikus építészeti példák

szerves építészet Kunsthaus Graz

a grazi Kunsthaus, mint az organikus építészet remekműve

Kunsthaus Graz éjjel

Bejárat Kunsthaus Graz Példák organikus építészetre

Kunsthaus Graz Tervezzen organikus építészetet

Kunsthaus Graz Design

organikus építészet inspiráló példák

Belsőépítészet Kunsthaus Graz

A Graz Kunsthaus belseje

Az ausztriai grazi Kunsthaus divatos megjelenésével, amely hasonlít egy űrhajóra, a világ egyik legjobb példája az organikus építészetre. Az épületet extravagáns kialakítása, szokatlan formája és kék, speciális akrilpanelekből készült felülete miatt a helyiek „barátságos idegennek” is nevezik. Az építőanyagok és a Kunsthaus szokatlan megjelenése drámai kontrasztot teremt a közvetlen közelében található barokk stílusú épületekkel. E szokatlan épület megjelenése tökéletesen kiegészíti az úgynevezett 1847-ben épült vasházat, amely ma Graz egyik leghíresebb látnivalója..

Példák az organikus építészetre – a Gherkin

organikus építészeti példák

organikus építészet a Gherkin London

Példák az organikus építészetre

London a Gherkin organikus építészet

A Gherkin London bejárata

organikus építészet

Belső a Gherkin London

a Gherkin belső teret

az uborka éjjel

organikus építészeti példák

Lehet, hogy meglepődik – London egyik leghíresebb épülete – a Gherkin, szintén az organikus építészethez tartozik. Bár sok más kiváló szerkezet veszi körül, a csicseriborsót szokatlan alakja jellemzi, amely egy kis pácolt uborkához hasonlít – ahogy a neve is. A szokatlan kialakításnak van egy másik fontos funkciója is – energiatakarékosság. Az egyes emeletek között speciális nyitott hullámok vannak, amelyek biztosítják az épület jó szellőzését. Nyáron a hullámok viszik ki a meleg levegőt, télen pedig a fűtésre használt passzív napsugárzást. Ez lehetővé teszi, hogy a fény mélyen behatoljon az épületbe, ami csökkenti a világítási költségeket. Azt mondják, hogy a csicseriborsó csak a fele energiát használja fel, amit egy azonos magasságú torony normál esetben felhasználna. Ez az eredeti épület kiváló példa nemcsak a szerves, hanem a környezetbarát építészetre is, és ez a tény teszi egyedivé.

A Jérôme Seydoux-Pathé Alapítvány épülete, Párizs

organikus építészet érdekes példák

a Jerome Seydoux Pathe Alapítvány

organikus építészeti példák a Jerome Seydoux Pathe Foundation Paris

kreatív ötletek organikus építészet

a Jerome Seydoux Pathe Belsőépítészeti Alapítvány

Bár Párizsban különleges korlátok vannak az új épületek magasságát illetően, Franciaország fővárosában számos merész építészeti projekt található, amelyek ötvözik a hagyományos és a modern design jellemzőit – például a híres Louvre Múzeum üvegpiramisa. Egy másik ilyen épület, amely lenyűgözi extravagáns megjelenésével, a Jérôme Seydoux-Pathé Alapítvány épülete, amelyet a tehetséges építész, Renzo Piano tervezett. Bár a bejárat klasszikus stílusban dőlt el, az egész homlokzat egy csigára hasonlít, ezért olyan szokatlan és vonzó. Az épület 2014 -ben épült, ezért az organikus építészet egyik legújabb példája.

A londoni úszóközpont

organikus építészet

inspiráló példái a szerves építészetnek

a londoni úszóközpont

organikus építészeti ötletek és inspirációk

London úszóközpont

Egy másik kiemelkedő épület a London Swimming Center, amelyet kifejezetten a 2012 -es olimpiára épített a híres építész, Zaha Hadid. A központot úgy írja le, mint „egy projektet, amelyet a víz, annak mozgása és a sokféle alakzat inspirál”. Az épület lenyűgöz szokatlan megjelenésével, valamint a beton és a víz közötti erős kontraszttal, és ma London egyik látnivalója.

Read more
építészet

Helytakarékos homlokzatok: az elegáns drágakövek ötvözik a régit és az újat

Helytakarékos homlokzati külső kövekHelytakarékos homlokzatok

A karakterrel teli, helyreállított külső formatervezések művészi és világos belső tereket takarnak. Az eredmény: modern álomotthon!

Hogyan jellemezné grafikusan a modern építészetet? A következő leírás jut eszembe: ez az építés félreértett, bánatos gyermeke.

Ha kifejezetten egy ilyen típusú épületnek szentelne egy cikket, megtudná, hány konfliktus merül fel a tudatlanság és a megértés következtében.

A legtöbb ember a modern építészetet az üvegből és rozsdamentes acélból készült nagy szerkezetekkel társítja. Véleményem szerint ez nagyon felületes felfogás. Inkább a modern konstrukció tükrözi életmódunkat.

A legtöbb ember a modern építészetet az üvegből és rozsdamentes acélból készült nagy szerkezetekkel társítja

Helytakarékos homlokzati belső nappali szürke kanapé

Szeretnénk mélyebb elemzést végezni? Ismeri a modern fogalmát? Egyesek úgy vélik, hogy ez a jelen és a közelmúltbeli múlt. Az ellenkezője a távoli múlt.

Mi a következtetés a történelmi épületek koráról? Egyszerűen el kell pusztítani őket, és helyette újakat építeni? Az érv ebben az esetben az lenne, hogy irrelevánsak a mai élethez. Tud -e valóban modern lakást tervezni a modern homlokzat fenntartása mellett?

Igen, persze! Valószínűleg sok ilyen lakást ismersz saját tapasztalataiból, és a mai bejegyzés kifejezetten bemutat néhányat közülük!

1. Közép- és északi rezidencia Vinci | szerint Hamp építészek

Az első példa egy téglafalú épületet mutat be. Az elosztás napközpontjaként működött. Pedig gyönyörű új házként újították fel. Az alaprajz egy belső udvar körüli négyzetet ír le.

Fehér csíkok a tükörben

Helytakarékos homlokzatok belső fürdőszobai mosogató

A falazat homlokzata jellegzetes hagyományos részleteket mutat. Ezzel szemben a belső teret teljesen felújították.

Az egykori nappaliban újonnan kialakított nappali a belső udvarra nyílik, nagy, világos ablakokkal. A szobák világosak és gyönyörű kilátással rendelkeznek.

Ez egy modern szoba, amely tökéletesen tükrözi a tulajdonosok életmódját.

Szeretnénk egy kicsit részletesebben foglalkozni együtt? Tetszik az az asztal a fürdőszobában, amely megosztja a különböző területeket? Szerintem szép!

Különösen vonzónak találom a fehér csíkokat a tükörben.

Ezen részletek modernsége a hagyományos külső megjelenés üdvözlendő ellenpontjának tekinthető.

Ezeknek a részleteknek a korszerűségét kívülről láthatja

Helytakarékos homlokzatok külső építészet

2. Wicker Park Residence, Vinci | Hamp építészek

Ebben az esetben az építészek egyetlen projektben egyesítették az olasz kúriák stílusát és a nyílt tereket. Nézzük meg közelebbről ezt az építészeti műalkotást?

Először lépjünk be a bejáratba és a nappaliba. Ezeket az épületek többi részével ellentétben restaurálták, amelyeket teljesen átalakítottak a modern esztétikának megfelelően.

Az olasz kastélyok stílusa és a nyitott terek

Helytakarékos homlokzatok belső lépcsők

Ez egy sikeres kapcsolatról szól az új és a régi között. A dekoratív fa korlátok tökéletesen illeszkednek a modern rozsdamentes acél stílushoz. A lépcső az ég által megvilágított játszószobába vezet.

Sikeres kapcsolat az új és a régi között

Helytakarékos homlokzati belső nappali kanapé

A homlokzat ismeretében senki sem gyanakodna egy ilyen belső térre. Az ember inkább egy kísérteties és sötét szobára gondolna. Ehelyett könnyű és nyitott megoldása van a külvilág felé.

3. Buena Vista Residence, Schwartz és Architecture

Alig találni történelmi házakat, amelyek nincsenek felszerelve modern felszereltséggel. Gondolom, ez nem meglepetés. Végső soron teljesen más módon főzünk, mint amikor ezek az épületek épültek! Ennek a rezidenciának az építészei a modernizáció feladatával is szembesültek.

Alig találni történelmi házakat, amelyek nincsenek felszerelve modern felszereltséggel

Helytakarékos homlokzatok külső fehér

Az új és a régi kombinációja bizonyos bútorok kivitelezésében izgalmas. Például az új fából készült felső szekrények a jóval régebbi, ugyanabból az anyagból készült padló fölé emelkednek.

Például az új fából készült felső szekrények a jóval régebbi, ugyanabból az anyagból készült padló fölé emelkednek

Helytakarékos homlokzati belső konyhai mosogató

A meglévő ablakokat egyszerűen megújították, és most fontos fényforrások a konyhában.

4. Átalakítás a viktoriánus stílusból a modernbe

A modern építészetben sokféle megújulás ismert. Gyakran nem annyira a megjelenés megváltoztatása, hanem inkább a funkció a kérdés.

Gyakran nem annyira a megjelenés megváltoztatása, hanem inkább a funkció a kérdés

Helytakarékos homlokzat külső hagyományos

Ez a háromemeletes viktoriánus stílusú épület csak egy példa erre. Egy házaspár szerezte be, és ez abszolút alkalmatlannak bizonyult a használatukra. Egy évet töltött a hálószobák felújításával, hogy modern lakótér legyen.

Itt a konyha az étkezőbe nyílik. Ez egy nagyon merész modern ötlet, nem gondolod? A konyhai csaptelep funkcióját korszerűsítették, de esztétikailag még mindig viktoriánus stílust mutat.

Itt a konyha az étkezőbe nyílik

Helytakarékos homlokzati belső étkező mosogató

A tervezők a kis ablaknyílásokra támaszkodtak, és légies és friss megjelenést hoztak a helyiségbe rajtuk keresztül. Ez a folyamat a viktoriánus stílusra jellemző.

A tervezők a kis ablaknyílásokra támaszkodtak, és légies és friss megjelenést hoztak a helyiségbe rajtuk keresztül

Helytakarékos homlokzatú fürdőszoba kád

Íme egy másik példa a modern és a hagyományos funkcionális és külső vonatkozások tökéletes párosítására.

Melyik évből származik a lakásod? Szeretné harmonikusan ötvözni a bájos hagyományos részleteket a modernnel? Vagy inkább meleget szeretne adni a nagyon modern lakásába a hagyományos részletek révén. Biztosan működik. Bízzon az érzéseiben!

Vinci | Hamp Architects, Schwartz és Architecture, Jenn Hannotte / Hannotte Interiors

Read more
építészet

Játszóházi ötletek a nagy álmokért

Ötletek játszóházakhoz álmokat loptakÖtletek játszóházakhoz

Zöld fal, mozgatható ajtószerkezetek, sok hely és könnyű képek. Ezek a kifejezések gyakran szerepelnek felújítási projektjeink listáján. Azonban ezek voltak a fő elemei a játszóházaknak az „Újjáépítés együtt -félszigeten” aukción. A játszóház -tervezők mindegyike helyi gyártók ajándékozott anyagait használta fel.

Csak egy szabályt követtek: a háznak 2,5-3 méter közötti terület fölé kell emelkednie, és magassága nem haladhatja meg a 3 métert. A többit a tervezők belátására bízták.

Az eseményre 2013. június 8 -án került sor a Stanford bevásárlóközpontban, a 660 Stanford bevásárlóközpontban, Palo Alto, Kalifornia.

Nézzük együtt az eredményeket?

Mod pod időgép

Itt egy geometriai cédrusszerkezettel van dolgunk. Ez a mű egyszerűen játszóházként használható gyermekeknek, de felnőtteknek szóló tanulmányként is. Az oldalsó rudak biztosítanak helyet a különböző zöld szövetek ültetéséhez.

Zöld fal, mozgatható ajtószerkezetek, sok hely és könnyű képek

Ötletek játszóházak álmok gyerekeknek

A házba tolóajtón lehet belépni. A bejárati ajtót beépített polcok szegélyezik. A padlón egy helyi művész képregényrajza látható.

Vicces párnák

Ötletek játszóházakhoz álompárnák

Box.O.Matic 3000

Ez a modern moduláris felépítés sok rejtett meglepetést tár fel. A tető horganyzott lépcsőn közelíthető meg. Ez csővezetékekből áll. A sárga burkolatú kiugró ablak valójában ülőhelyként volt felszerelve.

A kötélen esőelvezető lánc lóg.

A helyiség alsó fekvésű része vészhelyzetben labdamedenceként is használható. A gyermekek számára csúszda is rendelkezésre áll. A bal felső sarokban lévő kék tolóajtó rejtett bejárati alagút.

Zöld ékezetek

Ötletek játszóházakhoz álmok zöld

Kívülről a házat szálas raklap és horganyzott fémszalagok vették körül. A levehető alumínium rácsokat mászónövények díszítették. Ön egy hengeres lengést is támogat.

Az Ana Williamson Architects tervezője, Libby Raab bemutatta a munka hátterét. A gyerekeknek jól kell érezniük magukat benne, ugyanakkor a fejlődésüket is elő kell mozdítaniuk vele.

A Peninsula Creamery Design csapata

Ez a kép és a következő a Square Three Design Studios és a Pete Moffat Construction munkáját mutatja be.

Ezt a játszóházat az ikonikus helyi fagylaltozó ihlette az 1950 -es évekből. Az ablakokon kihajtható alumínium burkolatokkal, szervizpultokkal és oldalsó kaputelefon rendszerrel rendelkezik.

A hagyományos tejesdobozok az eredeti Peninsula Creamery -ből származnak. Gyermekbarát ülőhelyek is. A kis épület egyik oldalán természetes duglaszia emelkedik.

Belül 1-1,5 m -es területtel van dolgunk. Az épület tolóablakkal és terasszal rendelkezik a beltéri és kültéri területek közötti átmeneti zónához. Ez a beépített polcokon keresztül érhető el, amelyek lépcsőként is szolgálnak. A konyhában két mosogató található. Az egyik a kerti tömlőhöz volt csatlakoztatva, a másik fagylaltot és üdítőt tartalmaz.

Ezenkívül egy kis kályhát is hozzáadtak a játékhoz. A szobát Caesarstone felületek teszik teljessé.

Home Base Design csapat: SDG építészek és Chesler Construction

Kellékek: Edwards poggyász és Gymboree

Itt van az AT játékos változata&T parkok tenni. Ez volt a 2012 -es nemzetközi verseny győztese is. A golyós szemű ablakokat téglafal veszi körül. A második szinten egy műfüves veranda látható. Ezenkívül biztosítja a hozzáférést az elsöprő belső térhez. A másik oldalon kijelző tábla és tanulmányi ülések találhatók.

A létra baseball ütőből áll. Mindezeket különböző csapatok írják alá. A különféle játékokat a narancssárga szekrényekben tárolják.

Itt egy síkképernyős TV -t is felszereltek. Ott meg lehet nézni a különböző játékokat.

Fa játszóház

Ötletek játszóházak álmai teraszához

Safari Campout Design csapata: Hayes Group Architects, Morris Engineering és South Bay Construction

Kellékek: Fazekas istálló

virág

Ötletek játszóház álmok virágok fa

Ezt a házat a feltűnő vörös cédrus tető teszi teljessé. Az Ipe -i veranda egy másik meleg és barátságos szempont. A tölgyfát egy helyi gazdaságból hozták ide, és beépítették az építkezésbe. Nehéz elképzelni jobb hangulatot a kalandszerető gyerekek számára!

A házhoz tartozik egy kis függőleges kert is. A gyerekek kis függőágyakban lóghatnak.

A gyerekek szeretnek itt játszani

Ötletek játszóházak álomablakához

Klubház tetőtér

Tervezőcsapat: Arcanum építészet és Behrens-Curry Homes

Kellékek: Bloomingdale’s

A ház teteje is különösen érdekes ebben az esetben. Rozsdamentes acélból és vörös cédrusfából készült. A külső oldalakhoz tolóablakokat rögzítettek. Az építészek szerint kettős karakterű teret hoztak létre. Ennek egyaránt alkalmasnak kell lennie introvertált és extrovertált személyek számára.

Szürke kivitel

Ötletek játszóházakhoz szürkén álmok

A gyerekek csodálatosan játszhatnak itt más barátokkal. A tolóablakoknak köszönhetően azonban visszavonulhat álmaik világába.

A padlás előtt narancssárga tolófalat helyeztek el.

A fa panel fala újrahasznosított anyagokból készült. A lépcsők egy keskeny teraszra vezetnek, csúszdával. A lamellás fal mögött van még egy csúszó fal.

Modern szemlélet a dolgokról

Tervezőcsapat: Gary J. Ahern és W.L. Inas építése

Kellékek: Crate & Barrel és Naartjie Kids

Gary Ahern építész tervezte egy kiálló üvegterasz létrehozását. Két nagyon félreeső szint jött létre. Az alsó rész nagyobb magánéletet, a felső rész pedig a kertre nyújt kilátást a gyermekek számára.

A gyors hozzáférés érdekében csúszda is rendelkezésre áll. A ház előtt őshonos füveket mutattak be.

Belül LED -es lámpák és függőleges furnérozott tölgyfa mennyezet található.

Akvárium minta

Ötletek játszóházak álmai akvárium

Ohana Hale

Tervezőcsapat: Cara Kuroda Design and Peninsula Custom Homes

Kellékek: Janie és Jack, valamint Tommy Bahama

Zöld játszóház

Ötletek játszóházakhoz álmok zöld sárga

Az itteni dizájnt a sziget ihlette. A 20. század 80 -as és 90 -es éveire jellemző stílusra nyúlik vissza.

Csillagok, szívek, gyűrűk

Ötletek játszóházakhoz álmok csillag szív

A keskeny kapu után szörfdeszkán keresztül lép be a házba.

Itt a tengeri életet ábrázoló, méretre készített táblát is felszereltek. Ezt megelőzően egy ülőhelyet hoztak be. Egy polip nézi.

Ahol a szívünk, ott a hazánk

Tervezőcsapat: Barbara Butler művész-építő

Kellékek: Howard cipő gyerekeknek

Nevezheti ezt a játszóházat ugráló dzsungelnek. Szoknyafallal és kézzel szőtt létrahálóval rendelkezik. Titkos erődítmény jellege van. Minden mászóeszköz különböző bejáratokon keresztül vezet a fenti tetőtérbe.

A Red Barn Design csapata: John Onken építészek, Thor Construction, Menlo Park Tűzoltó Egyesület

Kellékek: Ralph Lauren

Itt gondosan kidolgoztuk a Standfort Egyetem egy kisebb változatát. A piros külső felület feltűnő. A munka különösen vonzó a lovak szerelmeseinek. Egy felnőtt egyenesen fel tud állni belülről.

Nagyszerű külső

Ötletek játszóházakhoz álmok fa fehér

A kis hegyi kabin

Tervezőcsapat: Csendes -óceáni félsziget csoport

Kellékek: La Baguette és Williams-Sonoma Grand Cuisine

A kis kabin cédrusprofilokat tartalmaz, párkányt és növényeket kinn. Van egy beépített konyha játszani mészkő munkalap és egy rozsdamentes acél mosogató.

Van egy csodálatos ablakülése is. Az emeleten egy nappali található, amelyhez lépcsőn keresztül lehet eljutni.

Játékok a játszóházban

Ötletek játszóházakhoz álmok fehér

Château Chien kutyaház

Tervezőcsapat: Winges Architects, Hooper Construction & Átalakítás

Kellékek: Frette és Kiehl’s

Itt egy Craftmass struktúrával van dolgunk. Az oldalfalak tölgyfából, a padló pedig Ipe -ből készültek. Egy nagy kutya vagy két kicsi kutya lakhat lent.

Van kedved gyereknek lenni és újra játszani? Egy ilyen konstrukció biztosan szolgálhatja ezt a célt. Valójában néhány munkanapot tölthet ott.

Janet Paik, Ana Williamson építész

Lakástervezés

Mediterraneo Design Build

Ana Williamson építészek

Square Three Design Studios

Pete Moffat építése

SDG építészek

Chesler építése

Hayes Group Építészek

Morris Engineering

South Bay építése

Arcanum építészet

Behrens-Curry Homes

Gary J. Ahern

W.L. Inas építése

Cara Kuroda Design

Félsziget egyedi házak

Barbara Butler művész-építő

John Onken építészek

Thor építése

Menlo Park Tűzoltó Egyesület

Csendes -óceáni félsziget csoport

Winges építészek

Hooper építése & Átalakítás

Read more
építészet

Az ipari hegymászók szédítő magasságokban dolgoznak

az ipari hegymászók munkái nagyobb magasságban dolgoznak, ablakokat tisztítanak

Szédítő magasságban dolgozni

Legyen szó egy gyártóüzem tetőjéről, a régi templomtoronyról vagy az új óriásplakátról a sokemeletesen: szédítő magasságú javítási és összeszerelési munkák minden típusú építményhez és szerkezethez szükségesek. A felújítási és összeszerelési munkák mindig erőfeszítéssel járnak.

Még bonyolultabbá válik, ha a hely magasan van a talaj felett és nehezen megközelíthető. Az első dolog, ami eszünkbe jut, az állványzat építése. De vannak olyan szerkezetek, amelyek sajnos nem sokra visznek az állványokkal. Az állványok felállítása és leszerelése szintén időbe és mindenekelőtt pénzbe kerül. A termelési műhelyekben egyes tevékenységeket még le is kell állítani, mert az állványzat akadály vagy munka veszélybe kerül. De bizonyos esetekben még egy állvány sem segít, és egyetlen egyszerű okból. A pozíció nem érhető el vele. Tehát mi a teendő, ha felújítás, javítás vagy összeszerelés esedékes, de a kezelendő területet nehéz elérni?

Ipari hegymászók

az ipari hegymászók fizetése magasabb tengerszint feletti magasságban dolgozik

A modern alternatíva

Az állvány- és emelőállványok a múlté. Ma nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a munkát gyorsan és különösebb erőfeszítés nélkül el lehet végezni. Ezért Ipari hegymászók ilyen esetekben az ideális megoldás. Ezek a szakemberek szédítő magasságban, állványzat nélkül dolgoznak. Az ipari hegymászók használata számos előnnyel jár:

 • Az ipari hegymászók azonnal és rövid időn belül rendelkezésre állnak és bevethetők, mivel nem igényelnek sok kiegészítő felszerelést.
 • Rengeteg időt takaríthat meg, mivel nincs szükség komplex állvány- vagy emelőállványok összeszerelésére és szétszerelésére.
 • Ez költségeket is takarít meg. Csak a szakember használatáért fizet.
 • Ezenkívül nincsenek gyártási vagy működési leállások. Az ipari hegymászók kifejezetten az érintett területen dolgoznak. Ezzel elkerülhetők a nemkívánatos meghibásodások vagy az átmeneti működési hibák.

Az ipari hegymászók fizetése magasabb tengerszint feletti magasságban működik

A nagyfeszültségű munkások és az ipari hegymászók nagy magasságban béreznek munkát

Az ipari hegymászók hatékonyan és gazdaságosan dolgoznak. A Pigo Extremtechnik cég, amely szakképzett szakemberek által épületek javítását, szerelését és felújítását végzi. A cég honlapján www.pigo-extremtechnik.de széles profilt és különféle felhasználási lehetőségeket talál az ipari hegymászók számára. Ide tartozik a tető tisztítása és javítása, a károk felmérése, a homlokzati munkák stb..

az ipari hegymászók munkái nagyobb magasságban működnek

A sérülések kijavítása, a szerkezetek karbantartása

A kár gyorsabban bekövetkezhet, mint gondolná. Idővel minden épület érzékeny lesz egy bizonyos ponton. Az eső, a nap és a szél megteszi a részét. Ha a szerkezet már sebezhető, akkor különösen kritikus lesz. A zivatarok és viharok még nagyobb károkat okozhatnak. A lepusztult épület veszélyt jelent, ezért soha ne várjon túl sokáig a felújítási és javítási munkák előtt. A biztonság elsődleges szerepet játszik a szerkezetekben. De vannak más típusú munkák is:

 • Épülettakarítás: Ha az épülettakarításra gondol, akkor elsősorban az üvegezett épületekre gondol, méter magas ablakokkal. De más épületeket is időnként meg kell tisztítani. Ez biztosítja, hogy az építőanyagot ne támadják meg, és az épület stabil maradjon.
 • Műszaki szerelés és összeszerelés: B. rádiótornyok.
 • Reklámintézkedések összeállítása és karbantartása:Minél magasabb, annál szembetűnőbb – a reklámnak meg kell ragadnia a szemét! De óriásplakátok vagy transzparensek nem mindig a padlón vannak. Az ipari hegymászók is segíthetnek, rögzíthetik és fenntarthatják a hirdetést a kívánt magasságban.

Az ipari hegymászók fizetése nagyobb magasságban daru

A biztonság és a hosszú élettartam érdekében

Az ellátás és karbantartás az épületek és épületek napjainkban rendkívül fontosak. Ez nem csak a költségek megtakarításáról szól, hanem a biztonságról is. Az ipari hegymászók rendszeresen segíthetnek az épületek és épületek karbantartásában és karbantartásában. A komplex összeszerelési munkák gyorsan és egyszerűen elvégezhetők. Az ipari hegymászók gyors elérhetősége különösen előnyös. A javítási munkálatoknak nem kell sokáig várniuk. Mert gyakran gyors cselekvésre van szükség, hogy ne romoljon az épület állapota. Még váratlan károk esetén is előny, ha azonnal be lehet avatkozni. Ily módon az épületek sértetlenek maradnak, a működés nem sérül vagy leáll, és garantálható a biztonság.

az ipari hegymászók munkái magasabb tengerszint feletti magasságban, képzett szakértők

Read more
építészet

Loftlakás: Több mint 70 inspiráló belsőépítészeti ötlet

Mindig örömmel teszünk közzé egyedi cikkeket a nagyszerű tetőtéri apartmanokról. De valahogy észrevettük, hogy jó áttekintést szeretnénk Tervezési ötletek a témában hiányzik. Ezért kínálunk ma egyet. A tetőtéri apartmanok természetesen nagyon különbözőek. Amikor az ipari épületek szolgálnak a belsőépítészet alapjául, nagyon gyakran egyediek és egyediek. Egy dolgot tehát biztosan kijelenthetünk: a loftlakások kialakítása szabad utat enged a kreativitásnak. Ezenkívül a durva esztétika mindig dominál az ilyen típusú modern belsőépítészetben. A nyitott élő kialakítás és a zónák kreatív ötletei egy másik nagyon megkülönböztető jellemző. Nézzük meg őket közelebbről együtt?

A több emeleten elhelyezkedő loftlakásoknak számos gyakorlati előnye van

szürke könyvtári padlás

Loftlakás, hangsúlyt fektetve a függőleges tájolásra

Különösen jellemző kétféle tetőtéri lakás. Az egyik a függőleges igazítás. A második esetben egyetlen, de többnyire nagyon széles padlónk van. Az első változatban a tetőtéri lakás két vagy több emeletes lakás.

Ebben az esetben lehetősége nyílik a nyitottság és a magánélet védelmének nagyon érdekes kölcsönhatására. A lépcsők, mint átmeneti területek a különböző emeletek között, többnyire meglehetősen átlátszóak. Gyakran úgy vannak kialakítva, hogy a különböző padlók közötti határok többé -kevésbé folyékonyak legyenek. A magán- és közösségi helyiségek okos elosztása miatt a különböző emeleteken azonban teljesen természetes elválasztás és ezáltal a magánélet védelme következik be..

Ebben a tetőtérben megőrizték az eredeti durva esztétikát

barna fehér kontrasztos padlás

Gyakorlati tippek a zónázáshoz

Ha a tetőtéri lakás csak egy emeletes, akkor általában nagyon széles. Ebben az esetben a különböző zónák nagyon jó eloszlásától függ. Rengeteg mozgástere van a kreatív megoldásokhoz. Ahhoz, hogy az egész sikerüljön, meg kell fontolni néhány gyakorlati kérdést. Ezek közül talán a legfontosabbak a fényelosztás és ismét a magánélet védelme. A munka- és ételkészítési helyeknek a legközelebb kell lenniük a természetes fényforrásokhoz. Ez különösen fontos egészségügyi és biztonsági szempontból. Függetlenül attól, hogy milyen kreatív felosztási koncepciót választ, rájön, hogy ezek a gyakorlati elvek mindig irányadó fontosságúak. Maradjunk még egy kicsit ennél a témánál, és nézzünk néhány példát!

És itt láthatja a modern belsőépítészet okos felosztását a színeken keresztül

vakító fehér akcentusú bútor tetőtér

A dizájner bútorok vizuálisan kitöltik a helyiséget

A loftlakások nagyon sikeres stratégiája, ha jól megválasztott dizájner bútorokkal látják el őket. Számukat és méretüket tekintve nem kell soknak lenniük. De többnyire vizuálisan kitöltik a helyiséget megjelenésük és az általuk nyújtott kényelem révén. Az alábbi képen van egy mesés példa is. A lakás legfényesebb sarkát egy hangulatos ülőgarnitúrához rendelték, bőrrel kárpitozott kényelmes ülőbútorokkal. A nagy dizájner kanapé kissé sötétebb területen található. Biztonságos légkör uralkodik ott, amelyre gyakran szükség van a tökéletes kikapcsolódáshoz. A széles, kerek kárpitozott széken további ülőhelyeket találunk. Ez a két zóna között helyezkedik el, és összehegeti őket.

A tetőtérben gyakran vannak világos és néhány sötét területek

kényelmes dizájn olajos padlás

Különböző funkcionális területek

Egy hasznos módszer a zónák elosztására egy tetőtéri lakásban különféle funkcionális területek tervezése. Ilyen példát látunk a következő képen. Itt van egy hatalmas médiafal az egyik oldalon, amely szórakoztató és audiovizuális projektek illusztrálására is szolgálhat. De ugyanabban a helyiségben más kisebb, egyértelműen elkülönített munkaterületek is találhatók. A tárolóhelyek és az ülések ezeken a munkaterületeken alapulnak.

A fém keret hegeszti össze a padlás változatos kialakítását

érdekes tetőtéri kialakítású padlás

Kiemelés a színeken és a fényen keresztül

Egy nagyon népszerű és széles körben elterjedt stratégia a különböző zónák saját módon történő kiemelésére, ha különböző színeket választanak a kialakításukhoz. Ezenkívül a különböző típusú világításoknak köszönhetően egyértelműen elkülöníthetők egymástól. A következő kép és sok más cikkünk fotógalériájában ebben a stílusban mutatja be az eljárásokat.

Néhány loftlakásban az ipari formatervezés háttérbe szorul

oromzat alakú kialakítású tetőtér

A durva esztétika szerepe

A tetőtér egykori ipari helyiségekben lesz elhelyezve. Emiatt eredeti esztétikájuk kezelése nagyon fontos tényező az egyéni eredmények elérésében. Bizonyos esetekben háttérbe szorul, és csak néhány apró részlet emlékeztet az épület eredeti funkciójára. Sok esetben az ipari megjelenés átkerül a modern dizájner bútorokba. Így tiszteleg az eredeti funkció előtt, és inspirációt mutat a témához. Ugyanakkor azonban az egész nagyon kényelmesnek és modernnek tűnik. Végül ugyanannyi esetünk van, amikor ellentétet látunk az ipari és más stílusok között. Fedezze fel kedvenc projektjét az alábbi példák közül!

A megvilágításnak köszönhetően a padlás különböző zónáit is kiemelheti

érdekes világító padlás

Minden zóna más, de mindenütt ovális formák dominálnak. Tehát a kialakítás nagyon egységesnek tűnik.

kis ékezetek a modern tetőtérben

Az átlátszóság látványosabbá és fényesebbé teszi ezt a padlást

ipari tetőtér 2 emeleten

Csakúgy, mint ebben a szintén mesés példában!

tetőtér több emeleten ötlet

tetőtéri feltűnő fekete ékezetek

tetőtéri kék bútorok és

Ebben a tetőtérben az ultramodern és ipari elemek jól illeszkednek egymáshoz

tetőtéri kék és barna színek

tetőtéri barna fekete design

loft bútorok széles körű elosztása

A szürke és fehér szín józanságot és egyben nagyon hívogatóvá teszi a dizájnt

tetőtéri kialakítás szürke fehér

tetőtéri bútorok egyenes vonalban

padlásmentes talaj

A fából készült szerkezetek nagyon hangulatossá teszik a nagy szobákat

tetőtér kitett tetőgerendák

tetőtéri színes tetőgerendák

tetőtéri sárga belső tér

loft ipari falak ötlet mennyezet

Az ipari formatervezési elemek meleg akcentusként is szolgálnak ebben a tetőtérben

tetőtéri sárga székek belső dekoráció

tetőtéri geometriai minták egy szőnyegen

padlás egyenes és zökkenőmentes

Ebben a tetőtéri apartmanban a barna és a szürke finom kontrasztjait fedezhetjük fel

padlás sima felületek, fa megjelenés

padlásszürke fehér elemek

tetőtér világos és szobrászati

A természetes fényáram még az ipari formatervezést is nagyon kellemessé teszi

tetőtéri világos belső tér és fehér bútorok

tetőtér világosszürke bútorok

padlás fehér és fa

A növényi ékezetek itt nagyon szemet gyönyörködtetőek és modernek egyszerre

tetőtéri ipari bútorok finom ékezetekkel

loft ipari fal szürke munkalapok

tetőtéri hálószoba ötlet nagyszerű design

A bőrbútoroknak köszönhetően ez a tetőtéri kialakítás nagyon férfiasnak és modernnek tűnik

loft ipari stílus

tetőtéri belső kialakítás kerek formákkal

loft érdekes alaprajz

A különböző semlegesek közötti ellentétek is nagyon vonzóak lehetnek

tetőtéri kandalló és lépcső

tetőtéri klasszikus bútorok

tetőtéri díszes kivitel

A jól kialakított bejárati terület sokak számára nagyon fontos, annak ellenére, hogy a tetőtér nyitott

tetőtéri hosszú folyosó

tetőtér több emeleten

loft több mesés területen

padláson több ülés

Sok padláson a világítás a mennyezetről érkezik

tetőtéri minta klasszikus színpalettában

tetőtéri narancssárga ékezetek

tetőtéri szoba a kert felé

Amint látjuk, a tipikus ipari esztétika modern színekkel élénkül

tetőtéri rusztikus etnikai design

Hálószoba Gyönyörű félelmetes ipari tetőtéri ötletek Nagyszerű 1124 X 742 méretek tekintetében

tetőtéri lejtős tető ötlet

Sok tetőtéri apartmanban a fekete -fehér kontrasztos szoba kialakítását választják

tetőtéri fekete szürke bútorok

tetőtéri fekete -fehér belső tér

tetőtéri fekete és barna bútorok

Ez a tetőtéri lakás különösen figyelemre méltó a tervezési koncepciója miatt

loft lebegő ötletek

tetőtér nagyon gazdaságos bútorokkal

tetőtéri asztal az ablak mellett

A pop -artot gyakran választják a tetőtéri lakások modern díszítésére

tetőtér nagy polc belső dekoráció

tetőtér nagy téglafalak

tetőtéri nagy zöld akcentus asztal

A tükörfelületek integrálásának köszönhetően a helyiség világosabbnak és otthonosabbnak is tűnhet

loft nagyszerű diy design

tetőtér nagy fa design

tetőtéri trópusi hangulat

A megfelelő formák, mint például az ablakkeretek és a falpolcok, egységesebbé teszik a tetőtéri lakások kialakítását

tetőtérben sok kék elem

tetőtéri fehér belső tér

tetőtéri zónázás szőnyegekkel

több színes ékezetes loft

A művészi megjelenésű dekorációs ötletek nagyon népszerűek a tetőtér kialakításában is

modern színű bútorok padlása

vörös és kék ékezetes tetőtér

kerek ágy a középső padláson

Zökkenőmentes modern megjelenés a tetőtér kialakításához. Nagyon jó választás.

nagyon világos, semleges tetőtér

a tetőtéri asztalok szépen el vannak osztva

nagy fehér bútorok padlása

A multifunkcionális válaszfalak ideálisak nagy padlásokhoz

átlátszó kialakítású tetőtér

játékos kezelése zónák loft

meleg fa elemek loft

A tetőtéri kialakítás minden bizonnyal alkalmas mindazok számára, akik különösen kreatívan terveznek!

fehér kivitel a padlás több szintjén

zónázás bútorokkal

fürdőszoba mosdó padlás

Read more
építészet

Modern építészet: Rövid és gyakorlati útmutató kezdőknek – 1. rész

Weboldalunkon konkrét példákon keresztül többször bemutattuk, hogy mit jelent a kortárs és a modern építészet, és hogyan befolyásolja modern társadalmunkat. Ennek ellenére sokak számára ez a fontos kifejezés a mai napig kissé homályos. Ennek oka a modern építészet változatos aspektusai és megnyilvánulásai. A modern építészet valójában nagyon konkrét célokat követ: a megfelelő életteret kell biztosítania a modern életmódnak. A modern építészetnek köszönhetően életünknek könnyebbé, egészségesebbé és ökológiaibbá kell válnia. E céloknak megfelelően a modern építészet világos elvek szerint működik. A következő cikkben a lehető legegyszerűbben és érthetőbben válaszolunk a következő kérdésekre:

 • Melyek a modern építészet fő elvei?
 • Mi a különbség a „modern és kortárs építészet” kifejezések között?
 • Mely stílusok tekinthetők a modern építészet részének??
 • Melyek a modern építészet leghíresebb építészei?

A modern építészet alkalmazkodik a környezethez

vállalati építési ötletek modern építészet

Egyszerű magyarázat a “modern építészet” kifejezésre

A modern építészetet, amelyet modernistának is neveznek, az innovatív és újszerű technológiák alkalmazása határozza meg. Tipikus építőanyagok az acél, vasbeton és üveg. A modern építészet fő alapelve: A forma a funkcióból származik.

Ezenkívül a minimalizmus a legfontosabb. A modern építészet a második világháború után kapta meg elsődleges szerepét. Akkoriban főleg középületek építésére használták. De a legtágabb értelemben a 19. század vége óta szinte minden fontos építészeti stílus modernnek tekinthető.

A minimalizmus a modern építés egyik alapelve

életmód kortárs építészet modern építészet

A modern építészet eredete

A modern építészeti mozgalom a 19. század végén kezdődött. Ezt az időt a műszaki forradalom uralta, amely számos innovatív anyagot és építési technikát hozott magával. Abban az időben az építőipar egyértelműen eltávolodott a hagyományos építészeti stílusoktól. Az építőmérnökök funkcionális és innovatív ötleteket kerestek. A lapos üveg, az öntöttvas és az acél lehetővé tette, hogy az épületszerkezetek magasabbak és könnyebbek legyenek. Ekkor épültek az első felhőkarcolók az USA -ban. A megoldást a városok szűk lakóterének megoldására szánták. A tűzálló acél vázszerkezet és a modern liftek, amelyeket üzemeltet Elisha Otis találták ki.

A modulpanelek gyakoriak

modern építészet aktuális trendjei

Konkrét építészeti példák a modern építkezés első szakaszából: William Le Baron Jenney 1883-as tízemeletes felhőkarcolója, valamint Luis Sullivan chicagói monumentális épülete 1905-ből. Ez különösen értékes a különböző építészeti stílusok ötvözése miatt mint például a neogótikus, neoreneszánsz és a Beaux-Arts építészet. Egy másik emblematikus felhőkarcoló 1912 -ből származik. Ez a Doro Woolworth épület, amelyet Cass Gilbert épített. Ez volt a világ legnagyobb épülete is 1929 -ig. Abban az évben a Chryslar épületet Rose Chrysler építette.

A modern építészeti tervezés az extrém élő ötletek forrásává válhat 

modern építészet építési ötletek kortárs építészet

A modern építészet jellemzői

Íme a modern építészet fő jellemzői!

Díszek nélkül

A burkolatok és díszlécek, valamint a modern épületek egyéb díszítő elemei a lehető legegyszerűbb formában készülnek. Az egyéni karaktert általában az anyagok érdekes kombinációival és a nagyobb mintákkal érik el.

Geometriai formák

A téglalap alakú és más geometriai formák uralják a modern és kortárs épületek kialakítását.

A hely optimális kihasználása egy másik nagyon fontos elv

modern építészet nagyon nagy építészeti stílus

A függőleges felületek optimális használata

A modern épületeket az alacsony mennyezet uralja. A többszintes magasságnak köszönhetően a függőleges területet optimálisabban használják, mint a korábbi építészeti stílusokban.

A hagyományos anyagok új módon történő felhasználása

A modern esztétika hagyományos anyagokkal is elérhető, mint például tégla, fa és kő. Például sima falburkolatokhoz és más típusú lineáris szerkezetekhez használják őket.

A nagy lejtős mennyezet a modern építészetre jellemző

modern építészeti ötletek álomotthon építészek

Anyagi őszinteség

Az anyagi őszinteség fontos kifejezés, és a természetes esztétika magas megbecsülését jelenti. Például a modern építészetben az ember inkább fest, mint fát. Így érheti el a természetes megjelenést. Ugyanez vonatkozik más természetes építőanyagok használatára is.

Homályos határok belül és kívül

A környezet gyakran a belsőépítészet részévé válik a kiterjedt üvegfelületek használatával. Ez drámai kilátást nyújt a városi panorámákra vagy a gyönyörű tájakra, és élményt nyújtanak a belső térben is.

A széles üvegfelületek is feltűnőek

modern építészet modern homlokzatok

Nyitott lakóterek

Jellemzőek a nyitott, modern, különböző funkciókat ötvöző lakóterek is. A konyha, az ebédlő és a nappali ma gyakran ugyanazon térszerkezet részét képezi. Ez sokkal könnyebbé teszi a mindennapi élet „áramlását”.

Több fény a mindennapi életben

A széles üvegfelületek több természetes fényt is biztosítanak a lakásokban és házakban. Ez érdekes fény- / árnyékhatásokat hoz létre a belső térben. Különleges dekoráció nélkül is izgalmassá teszik a hangulatot, és állandó átalakulás és változatosság érzését keltik.

Ily módon a modern építészet eggyé válik a környezettel

modern építészet modern városok

A hely előnyeinek optimális kihasználása

Egy modern épületet általában úgy helyeznek el a területen, hogy előnyeit optimálisan használják ki. A nagyobb fák vagy más természetes elemek természetes árnyékként vagy adatvédelmi képernyőként szolgálhatnak.

A különbség a modern és a modern építészet között

Mindkét kifejezés sok esetben átfedésben van, ezért gyakran összetévesztik őket. A modern építészet egyértelműen megfelel az imént leírt kritériumoknak. A kortárs építészet viszont viszonylag új kifejezés. Ez olyan épületeket jelent, amelyeket az utóbbi évtizedekben különösen aktuálisnak tartunk. A kortárs építészetnek mindig rendkívül látványosnak és rendkívül lenyűgözőnek kell lennie. Használhatja, de nem feltétlenül szükséges a modern építészet formáit.

Az üvegfalak nagyszerű fény- / árnyékhatást kölcsönöznek a belső térnek

modern építészet gyönyörű tájak

Íme néhány más differenciáló lista:

 • Kísérletek és új építési technikák alkalmazása,
 • Az ismert anyagok és technikák adaptálása és fejlesztése,
 • Új építőanyagok kipróbálása,
 • Az ismert szerkezeti korlátok kiterjesztése,
 • Kísérletek innovatív alaprajzokkal,
 • Új technológiák alkalmazása.

Megígértük, hogy megmutatjuk a modern stílus különböző stílusait. Ismertetett modern építészek listáját állítjuk össze az Ön számára. Mindezek az információk a modern építészetről szóló cikkünk második részében találhatók.

A világításnak nagy szerepe van a modern épületek külső megjelenésében is 

modern építészeti úszómedence ötletek

A modern építészet gyakran tekinthető egyfajta provokációnak

modern építészeti városépítési ötletek

a modern építészet álomotthon ötletei

modern építészet kortárs építészet futurizmus

Ugyanazok a modern stílusok egyszerre befolyásolják az építészetet, a formatervezést és a képzőművészetet

modern építészet kortárs építészeti ötletek

modern homlokzattervezés modern építészet

nagyon aktuális trendek a modern építészetben

A formák és minták ismétlődése a homlokzatokon a modern építészetre jellemző 

nagyon szép épület modern építészet

városépítési ötletek modern építészet

trendek a modern építészet tereprendezésében

Read more
építészet

Kőszőnyeg – a divatos természetes kőpadló előnyei és hátrányai

Gondolkodik azon, hogy hamarosan új padlóval frissíti fel otthonának megjelenését? Mint valószínűleg már tudja, ez hatalmas hatással lehet a belső vagy külső esztétikára. Ezért a választásnak jól össze kell hangolnia életkörülményeivel és követelményeivel. Az egyik padló, amellyel általában nem lehet baj, a természetes kő. Végül is nem hiába évezredek óta sok építész kedvence. Az újonc ebben a kategóriában a kőszőnyeg.

Kőszőnyeg - a divatos természetes kőpadló előkert garázsház előnyei és hátrányai természetes kő kavicsok

Egyébként mi az a kőszőnyeg?

A kőszőnyeg kiváló alternatíva a csempék, parketta, laminált, linóleum, szőnyegek, stb. Különböző formájú, méretű és színű ásványi részecskék – kvarc homok, tengeri kavicsok, márvány és még féldrágakövek – keverékéből áll. A homok kitölti a nagyobb darabok közötti réseket és megerősíti a felületet. Végül egy kötőanyagot, általában epoxigyantát vagy PU gyantát öntünk mindenre, hogy rögzítsük a végső kialakítást.

A kész kőszőnyeg nemcsak fantasztikusan és egyedien néz ki, hanem megnövelt szilárdsággal és hosszú távú tartóssággal is rendelkezik. A polimer kötőanyagként való használata miatt ez a padlóburkolat a teljes megszilárdulása után nedvességálló is. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy kő szőnyeget használjon sok területen, például nappaliban, fürdőszobában, konyhában, erkélyen, lépcsőn, kertben, garázsban, üzlethelyiségben stb. Ez azonban csak töredéke minden előnyének. Mai cikkünkben közelebbről megvizsgáljuk ezt a modern padlót és bemutatjuk fő tulajdonságait.

Kőszőnyeg - a természetes kőből készült ház divatos, természetes kőből készült lépcsőjének előnyei és hátrányai

A kőszőnyeg és számos előnye és hátránya

A kő szőnyegnek, mint más padlóburkolatoknak, számos előnye és hátránya van. Íme néhány a legfontosabbak közül:

előnyei

 • Viszonylag egyszerű és gyors telepítés: a kőszőnyeget az esztrichhez hasonló módon öntik. Ez egyszerűen megtehető meglévő beton- vagy csempepadlón. De ez korántsem barkácsprojekt. A legjobb, ha ilyen terület szakemberéhez fordul BodenDOC cég.
 • Gug beltéri és kültéri területekre egyaránt alkalmas.
 • Magas hőállóság és mechanikai igénybevétel. A kőszőnyegek -40 és +120 fok közötti hőmérsékletet bírnak, terhelhetőségük 45 tonna körül van. Könnyű javítani, még akkor is, ha sérült.
 • Alkalmas az allergiások számára, mivel nagyon kevés por keletkezik, amikor ezen a felületen jár.
 • Hézagmentes, sima felület és ezáltal a szoba optikai nagyítása. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a kerti területeken lévő kőszőnyegeket soha nem borítja be fű, gyom, moha és más növények.
 • Nedves állapotban is csúszásmentes, így ideális nedves helyiségekbe.

Kőszőnyeg - a divatos természetes kőpadló természetes kő előnyei és hátrányai a medence körül

 • A többi természetes kőpadlóhoz hasonlóan a kőszőnyeg is tovább tárolja a hőt, ami nagyon energiatakarékos, különösen padlófűtéssel kombinálva.
 • Mivel a kavicsok tökéletesen simaak és gömbölyűek, nagyon kényelmesen érzik magukat a lábad alatt, és egyszerre masszázsként hatnak. Ez teszi a kőszőnyeget ideálisvá a medence körül, a fürdőszobában vagy az erkélyen, ahol mezítláb élvezheti a padlót.
 • A kőszőnyeg kialakítása nagyon sokoldalú. Kombinálhatja nagy kőlapokkal, elképesztő mozaikokat készíthet, vagy különböző színű kavicsokat használhat, és összetett mintákat készíthet.

hátrány

 • Viszonylag magas anyag- és szerelési költségek, de még mindig olcsóbbak, mint a nagy formátumú kőlapok vagy tömörfa.
 • Nehéz eltávolítani.
 • A nem megfelelő használat továbbra is karcolásokat, repedéseket és makacs foltokat okozhat.

Kő szőnyeg - előnyei és hátrányai a divatos természetes kő padló nappali modern divatos

A kőszőnyeg ápolása és tisztítása

Várja meg az első tisztítást, amíg a kőszőnyeg teljesen megszilárdul. A felső polimer réteg általában 24 óra elteltével megszilárdul, de a teljes padlóburkolatot 5 vagy több napig nem szabad használni.

A tisztításhoz használjon agresszív oldószerektől mentes készítményt. Ellenkező esetben a kőszőnyegben lévő kötőanyag feloldódhat, és néhány éven belül akár apró kavicsok is gurulhatnak a házon. Ennek a veszélynek a kiküszöbölésére speciális tisztítószerek állnak rendelkezésre a kőszőnyegekhez. Ha a csapvíz nagyon kemény, utána törölje le a padlót egy puha mikroszálas kendővel, hogy elkerülje a kellemetlen fehér foltokat szárítás után.

A kőszőnyeg vizuálisan vonzó és divatos alternatíva sok más klasszikus padlóburkolathoz. Ha saját maga szeretné használni és élvezni ennek az egyedülálló padlónak az előnyeit, akkor a legjobb, ha felveszi a kapcsolatot egy megbízható szakemberrel.

Kőszőnyeg - a divatos természetes kőpadló nappali fa és természetes kő kombinációjának előnyei és hátrányai

Read more