építészet

Az ipari hegymászók szédítő magasságokban dolgoznak

az ipari hegymászók munkái nagyobb magasságban dolgoznak, ablakokat tisztítanak

Szédítő magasságban dolgozni

Legyen szó egy gyártóüzem tetőjéről, a régi templomtoronyról vagy az új óriásplakátról a sokemeletesen: szédítő magasságú javítási és összeszerelési munkák minden típusú építményhez és szerkezethez szükségesek. A felújítási és összeszerelési munkák mindig erőfeszítéssel járnak.

Még bonyolultabbá válik, ha a hely magasan van a talaj felett és nehezen megközelíthető. Az első dolog, ami eszünkbe jut, az állványzat építése. De vannak olyan szerkezetek, amelyek sajnos nem sokra visznek az állványokkal. Az állványok felállítása és leszerelése szintén időbe és mindenekelőtt pénzbe kerül. A termelési műhelyekben egyes tevékenységeket még le is kell állítani, mert az állványzat akadály vagy munka veszélybe kerül. De bizonyos esetekben még egy állvány sem segít, és egyetlen egyszerű okból. A pozíció nem érhető el vele. Tehát mi a teendő, ha felújítás, javítás vagy összeszerelés esedékes, de a kezelendő területet nehéz elérni?

Ipari hegymászók

az ipari hegymászók fizetése magasabb tengerszint feletti magasságban dolgozik

A modern alternatíva

Az állvány- és emelőállványok a múlté. Ma nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a munkát gyorsan és különösebb erőfeszítés nélkül el lehet végezni. Ezért Ipari hegymászók ilyen esetekben az ideális megoldás. Ezek a szakemberek szédítő magasságban, állványzat nélkül dolgoznak. Az ipari hegymászók használata számos előnnyel jár:

  • Az ipari hegymászók azonnal és rövid időn belül rendelkezésre állnak és bevethetők, mivel nem igényelnek sok kiegészítő felszerelést.
  • Rengeteg időt takaríthat meg, mivel nincs szükség komplex állvány- vagy emelőállványok összeszerelésére és szétszerelésére.
  • Ez költségeket is takarít meg. Csak a szakember használatáért fizet.
  • Ezenkívül nincsenek gyártási vagy működési leállások. Az ipari hegymászók kifejezetten az érintett területen dolgoznak. Ezzel elkerülhetők a nemkívánatos meghibásodások vagy az átmeneti működési hibák.

Az ipari hegymászók fizetése magasabb tengerszint feletti magasságban működik

A nagyfeszültségű munkások és az ipari hegymászók nagy magasságban béreznek munkát

Az ipari hegymászók hatékonyan és gazdaságosan dolgoznak. A Pigo Extremtechnik cég, amely szakképzett szakemberek által épületek javítását, szerelését és felújítását végzi. A cég honlapján www.pigo-extremtechnik.de széles profilt és különféle felhasználási lehetőségeket talál az ipari hegymászók számára. Ide tartozik a tető tisztítása és javítása, a károk felmérése, a homlokzati munkák stb..

az ipari hegymászók munkái nagyobb magasságban működnek

A sérülések kijavítása, a szerkezetek karbantartása

A kár gyorsabban bekövetkezhet, mint gondolná. Idővel minden épület érzékeny lesz egy bizonyos ponton. Az eső, a nap és a szél megteszi a részét. Ha a szerkezet már sebezhető, akkor különösen kritikus lesz. A zivatarok és viharok még nagyobb károkat okozhatnak. A lepusztult épület veszélyt jelent, ezért soha ne várjon túl sokáig a felújítási és javítási munkák előtt. A biztonság elsődleges szerepet játszik a szerkezetekben. De vannak más típusú munkák is:

  • Épülettakarítás: Ha az épülettakarításra gondol, akkor elsősorban az üvegezett épületekre gondol, méter magas ablakokkal. De más épületeket is időnként meg kell tisztítani. Ez biztosítja, hogy az építőanyagot ne támadják meg, és az épület stabil maradjon.
  • Műszaki szerelés és összeszerelés: B. rádiótornyok.
  • Reklámintézkedések összeállítása és karbantartása:Minél magasabb, annál szembetűnőbb – a reklámnak meg kell ragadnia a szemét! De óriásplakátok vagy transzparensek nem mindig a padlón vannak. Az ipari hegymászók is segíthetnek, rögzíthetik és fenntarthatják a hirdetést a kívánt magasságban.

Az ipari hegymászók fizetése nagyobb magasságban daru

A biztonság és a hosszú élettartam érdekében

Az ellátás és karbantartás az épületek és épületek napjainkban rendkívül fontosak. Ez nem csak a költségek megtakarításáról szól, hanem a biztonságról is. Az ipari hegymászók rendszeresen segíthetnek az épületek és épületek karbantartásában és karbantartásában. A komplex összeszerelési munkák gyorsan és egyszerűen elvégezhetők. Az ipari hegymászók gyors elérhetősége különösen előnyös. A javítási munkálatoknak nem kell sokáig várniuk. Mert gyakran gyors cselekvésre van szükség, hogy ne romoljon az épület állapota. Még váratlan károk esetén is előny, ha azonnal be lehet avatkozni. Ily módon az épületek sértetlenek maradnak, a működés nem sérül vagy leáll, és garantálható a biztonság.

az ipari hegymászók munkái magasabb tengerszint feletti magasságban, képzett szakértők