kuhinja

kuhinja

Uklanjanje ogrebotina na keramičkoj ploči za kuhanje: pametni savjeti i trikovi

Ogrebotine na keramičkoj ploči za kuhanje

Ceranske ploče danas postaju sve popularnije u kuhinji. Praktični su, izdržljivi, laki za njegu i čišćenje. No s vremenom se na njemu pojavljuju ružne ogrebotine koje je bolje ukloniti. A mi ćemo vam pokazati kako to učiniti u ovom članku! Ispod su neki savjeti i trikovi protiv ogrebotina na keramičkoj ploči za kuhanje koji uvijek rade!

Ceranske ploče impresioniraju svojim modernim izgledom

Kućni lijekovi liječe ogrebotine na keramičkoj ploči za kuhanje

Vremenom su keramičke ploče za kuhanje postale normalna stvar u kuhinji. Klasično crne i moderne, imaju niz prednosti u odnosu na tradicionalne ploče za kuhanje (o tome možete saznati više ovdje Iskusan). Nažalost, ogrebotine na keramičkoj ploči za kuhanje gotovo su neizbježne – javljaju se i pri kuhanju i pri čišćenju tanjura. Obično su to fine ogrebotine koje se također mogu ukloniti. A kako to učiniti, kao što je obećano, objašnjavamo vam u ovom članku! Također ćemo vam dati nekoliko savjeta kako spriječiti nastanak ružnih ogrebotina. nastavi čitati!

Uklonite ogrebotine na keramičkoj ploči za kuhanje: sve ovisi o dubini

Keramičke ploče moderna kuhinja

Hoćete li u potpunosti ukloniti ogrebotine na staklokeramičkim pločama za kuhanje, ovisi prvenstveno o njihovoj dubini. Sitne ogrebotine koje se javljaju pri svakodnevnoj uporabi – pomicanje tava i lonaca naprijed -nazad ili čišćenje zapravo ne predstavljaju problem. Kako biste spriječili dublje ogrebotine koje je teško ukloniti, preporučujemo da posuđe za kuhanje ne gurate bez potrebe po polju. Prilikom čišćenja keramičke ploče za kuhanje uvijek pazite da koristite odgovarajuće proizvode. Na primjer, mlijeko za ribanje nije dobro prilagođeno staklenoj keramici jer može uzrokovati ogrebotine. Isto vrijedi i za posebne deterdžente za pećnicu.

Sprječavanje ogrebotina – korisni savjeti

Čišćenje deterdženata sa Ceranove ploče

Zato je za čišćenje najbolje koristiti posebno sredstvo za čišćenje keramičkih ploča za kuhanje, mekanu spužvu i kuhinjski papir ili čistu pamučnu krpu. Također preporučujemo da ploču za kuhanje čistite nakon svake uporabe. U suprotnom, ostaci hrane i masti mogu izgorjeti i ogrebati polje. Ugorište se može ukloniti posebnim keramičkim strugačem za ploču za kuhanje. Provjerite je li oštrica pravilno umetnuta. Ako to ne učinite, strugač može uzrokovati ogrebotine – čak i neke vrlo duboke. Pravilno koristite strugač povlačeći ga po umrljanim područjima poput britvice.

U svakodnevnom životu na keramičku ploču za kuhanje ponekad se stavljaju različiti predmeti koji također mogu napraviti fine ogrebotine. Da biste to izbjegli, možete koristiti poseban poklopac za ploču za kuhanje. Ne stavljajte ih na tanjure dok se potpuno ne ohlade!

Uklonite ogrebotine na keramičkoj ploči za kuhanje lakom

Očistite keramičku ploču, uklonite mast

Ako želite ukloniti ogrebotine, preporučujemo prvo poliranje keramičke ploče za kuhanje. U tu svrhu upotrijebite sredstvo za poliranje staklokeramičkih površina od specijaliziranog prodavača. Lak nanesite mekom krpom i ravnomjerno ga rasporedite po izgrebanim područjima. Ogrebotine će pokupiti lak i tako će nestati. &# 128578; Nakon nekog vremena, jednostavno biste trebali obrisati lak drugom krpom ili kuhinjskim papirom.

Koristite pastu za zube

Uklonite ogrebotine na keramičkoj ploči za kuhanje pastom za zube

Ogrebotine na keramičkoj ploči za kuhanje mogu se tretirati i pastom za zube. U svakom domaćinstvu postoji pasta za zube, pa vam preporučujemo da prvo isprobate ovu ideju, a zatim kupite lak. I obična pasta za zube može vrlo uspješno sakriti ogrebotine na staklokeramici. Tjesteninu trebate jednostavno nanijeti na izgrebana mjesta i utrljati. Pasta za zube će izgladiti rubove ogrebotina tako da na kraju budu manje uočljive. Na kraju, pastu za zube trebate ukloniti vlažnom krpom i posušiti ploču za kuhanje s malo papirnatog ručnika.

Savjeti za duboke ogrebotine

Čišćenje strugalice za staklokeramičku ploču za kuhanje

Trebali biste znati da i pasta za zube i lak za glačanje mogu samo zagladiti rubove ogrebotina, a da ih zapravo ne uklone. Nakon tretmana oni postaju manje uočljivi jer više ne razbijaju svjetlo. Međutim, vrlo duboke ogrebotine ne mogu se sakriti gore spomenutim sredstvima. Zapravo nisu opasni, ali ako ploča za kuhanje ima pukotine, preporučujemo vam, kupiti novu, kako bi se spriječio kratki spoj.

Staklokeramičke ploče za kuhanje

moderna kuhinja

Moderni izgled ploče za kuhanje

Staklokeramička ploča za kuhanje koja se lako čisti

Keramičku ploču očistite mekom krpom

Odaberite sredstvo za čišćenje ceranskih ploča

Čistači za ceranske ploče

Sakrijte ogrebotine na keramičkoj ploči za kuhanje

Uklonite ogrebotine na keramičkoj ploči za kuhanje kućnim lijekovima

Ceranske ploče vrlo su moderne

Keramička ploča za kuhanje praktična

Savjeti za čišćenje staklokeramike

Staklokeramiku polirajte pastom za zube

Ogrebotine na ostacima hrane na keramičkoj ploči za kuhanje

Uklonite ogrebotine na keramičkoj ploči za kuhanje

Ugrađena keramička ploča za kuhanje

Pravilno koristite strugač

Praktično elegantna staklokeramička ploča za kuhanje

Uklonite ogrebotine od staklokeramike

Ogrebotine na keramičkoj ploči za kuhanje Savjeti i trikovi

Pravilno očistite ploču za kuhanje

Ploča za čišćenje mlijeka

Keramička ploča za čišćenje čisti mrlje od masti

Polirajte ringlu, uklonite ogrebotine

Read more
kuhinja

50 ideja i dizajna za američku kuhinju!

Kako zamišljate idealan izgled svoje kuhinje? Moderan američki dizajn? Američki kuhinjski objekti uživaju sve veću popularnost i izazivaju veliko zanimanje u Njemačkoj. Razlog tome su cool i moderne značajke koje tradicionalna američka kuhinja može ponuditi. U ovom ćete članku saznati više detalja o sastojcima američke kuhinje. U sljedećim odlomcima možete pročitati koje su ideje namještaja zaista vrijedne i koje značajke najbolje odgovaraju vašoj kuhinji.

Američka kuhinja je svijetla i privlačna

Postavljena američka kuhinja

Zato je kuhinjski otok neophodan za svaku američku kuhinju!

Činjenica je da je kuhinjski otok neophodan za američku kuhinju. Ovi praktični komadi namještaja desetljećima su bili jedna od najvažnijih ideja namještaja u kuhinji. U današnje vrijeme sve je više malih i fleksibilnih kuhinjskih otoka koji su prikladni za male prostore.

Amerikanci vole ovu ideju i vole iskoristiti ovaj dodatni prostor za pripremu ukusnih jela. Često su sudoper i pećnica također integrirani.

Kuhinjski otok smatra se pametnim rješenjem za svaku domaćicu

bar s američkom kuhinjom

Jesu li viseće svjetiljke vrhunac u američkoj kuhinji?

Duge, elegantne viseće svjetiljke određene su kao novi simbol luksuza. Elegantni elementi daju svakoj prostoriji moderan izgled. Amerikanci više vole viseće dizajne i vole različite oblike privjesaka. Konusne ili izdužene svjetiljke definitivno su jedan od trendova. Izbor materijala za svjetiljku prirodno igra važnu ulogu u cjelokupnom izgledu kuhinje. Staklo i drvo sve se više prepoznaju kao najbolji izbor materijala za viseću svjetiljku. Alternativa je i keramika.

Viseće svjetiljke izrađene od elegantnih materijala osiguravaju moderan izgled

američka kuhinja s kuhinjskim otokom

Savršen dodatak praktičnom kuhinjskom otoku – barske stolice

Tipična ideja namještaja američke kuhinje su visoki barski stolci. Amerikanci vole ove komade namještaja i označavaju ih kao neophodne za svaku kuhinju. Razlog tome je što su visoke barske stolice savršen dodatak kuhinjskom otoku. Barske stolice daju pravi osjećaj domaćeg bara i stvaraju energičnu atmosferu. Drvene barske stolice, koje imaju prirodan izgled, posebno su u trendu.

Barske stolice uživaju sve veću popularnost. Koji dizajn vam se najviše sviđa?

američka kuhinja i šank 22 Beautiful Kitchen Design For Loft Apartment Pinterest

Dizajn prirodne rasvjete u kuhinji? Zašto ne?

Svaka kuhinja treba optimalni dizajn rasvjete. Iz tog razloga Amerikanci preferiraju prirodnu rasvjetu. Ugradnja dodatnih prozora u kuhinju bila bi vrlo pametna ideja da je to naravno moguće. Prozori u kuhinji su rijetkost pa preporučujemo ovu ideju namještaja. Tko ne bi želio veseo i svijetao kuhinjski interijer??

Dizajn prirodne rasvjete jedna je od najvažnijih ideja opremanja.

američka kuhinja s prozorom

Koje su boje među najpopularnijim?

Što se tiče savršene boje za američku kuhinju, postoje brojne mogućnosti za odabir. Na prvom mjestu biraju se neutralni tonovi. Bež je definitivno jedna od tri najbolje boje zidova u američkoj kuhinji, jer je ova paleta boja univerzalna za gotovo svaki kuhinjski objekt. Bijela i bež izgledaju kao najbolja kombinacija boja za američku kuhinju. Ove se boje mogu posebno dobro kombinirati s namještajem.

Gotovo 80% američkih kuhinja dizajnirano je u neutralnim nijansama.

ranoamerički kuhinjski dizajn Fresh My kitchen design godinu dana kasnije s puno ljubavi i žaljenja

Koji su dizajni trenutno u trendu? O tome možete saznati u sljedećoj galeriji slika. Možete iskoristiti kul ideje kako biste dobili savršenu inspiraciju za svoju sljedeću obnovu kuhinje!

Činjenica je da je američka kuhinja pravi model za stilski dizajn kuhinje

Američki mramor za opremanje kuhinje

Neutralne nijanse daju kuhinji minimalistički izgled

Postavljena američka kuhinja

Ne zaboravite na barske stolice! Oni stvaraju pravu američku atmosferu

bar američka kuhinja postavljena

Kuhinjski otok nudi dovoljno prostora za kuhinjske aparate koji se mogu integrirati

barska stolica ideja za postavljanje američke kuhinje

Pustite mašti na volju i odaberite savršene viseće svjetiljke!

Ideje za ukrašavanje američke kuhinje postavljena američka kuhinja u plavo -bijeloj boji dizajn američkog kuhinjskog namještaja američki dizajn kuhinje boje postavljanje američke kuhinje američka kuhinja ideja za prozor ideja za prozor postavljena američka kuhinja Postavljanje prozora u američkoj kuhinji postavio veliku američku kuhinju viseće svjetiljke američka kuhinja viseće svjetiljke otok američka kuhinja svijetli američki kuhinjski prozor svijetla američka kuhinja ideja američko opremanje kuhinje des postaviti ideje za američku kuhinju ideje za američku kuhinju postavljanje otočnoameričke kuhinje

Najnoviji dizajn kuhinje 17 vrhunskih trendova dizajna kuhinje Hgtv dekoracija

kuhinjski otok postaviti američku kuhinju svjetiljke američka kuhinja postavljena svjetiljka kuhinja otok američka kuhinja mramorni elementi za opremanje američke kuhinje mramor u crnoj američkoj kuhinji Američki kuhinjski namještaj Američke kuhinje postavljaju police postavljanje rustikalne američke kuhinje kuhinja u američkom stilu postavili sjajnu američku kuhinju izvrstan dizajn američke kuhinje američka kuhinja u boji zida zidna boja kuhinje bijela američka kuhinja bijela američka ideja za opremanje kuhinje

Read more
kuhinja

30 ideja za opremanje kuhinje za produžene tlocrte

Nepravilni tlocrti sve su češći u namještaju za dom i kuhinju. Stoga treba biti spreman primijeniti trenutne trendove u takvim okolnostima. Zato nastojimo ilustrirati suvremene primjere različitim tlocrtima. Današnja tema – moderna kuhinjska oprema u izduženim sobama. Evo naših trideset ideja, plus nekoliko praktičnih savjeta!

Ova je kuhinja široka i duga, a pultovi se koriste za zoniranje i strukturiranje

široke bijele površine kuhinjskog namještaja

Kuhinjska oprema i odvajanje prostorija

Kada razmišljate o produženom kuhinjskom namještaju, obično imate na umu uske prostore. Međutim, to ne mora uvijek biti slučaj. Naš prvi primjer sa gornje slike prikazuje vrlo veliku sobu. Ovo ima nekoliko zona u isto vrijeme i ispod – one kuhinje.

Tamo instalirana kuhinjska površina mora ispuniti nekoliko zadataka u prostoriji. S jedne strane, služi kao spremište i blagovaonica. Također dijeli otvoreni životni prostor na nekoliko različitih zona. Ova radna površina odvaja kuhinju od dnevnog boravka.

Na dugim kuhinjskim otocima može se kombinirati nekoliko funkcija kuhinjski namještaj sivi interijer

Kombiniranje blagovaonice i radnih površina

Ako imate posla s dužim pultom u kuhinji, možete si priuštiti da mu dodijelite nekoliko funkcija. Dizajnirajte ih tako da ljudi mogu sjesti i uživati ​​u hrani. Osim toga, trebao bi biti nadohvat pećnice i sudopera. Tako da blagovaonicu možete koristiti kao prostor za posluživanje, rad i skladištenje.

U zatvorenim prostorima dobra je ideja dio kuhinjskog prostora dovesti do prozora

kuhinjska oprema metalik i bijela

Izvorni oblici radnih površina

Jednostavni prirodni materijali prilično su česti u modernom kuhinjskom namještaju. Istodobno se pokušava postaviti stilski naglasak s originalnim i istodobno suptilnim ukrasima. U nekim uskim kuhinjama imate mogućnost dodavanja više pizzazz -a kroz izvorne oblike radnih površina. U primjeru na donjoj slici, upravo je to učinjeno. Možete se prebacivati ​​između ovalnog i pravokutnog oblika.

Učinite raznolikost kuhinjskim pultovima u različitim oblicima

kuhinjski namještaj sjajne ideje izrađene od drveta

Više faza

U pogledu širine ima malo prostora. No, to se može učiniti funkcionalnijim oslanjanjem na gradacije. Upravo je ta ideja provedena u kuhinji prikazanoj ispod. Tamo je kuhinjski otok stepenast: donja razina služi kao radna površina, a viša za jelo.

Gradacija je izvrstan način za dizajn kuhinjskih ploča

kuhinjski dekor izvrsne ideje za namještaj

Učinkovito koristite područja prozora

U duljim sobama, bilo uskim ili širokim, kuhinja se može postaviti uz prozore. Na taj će se način istovremeno koristiti dnevno svjetlo, a manje energije za osvjetljenje. Istodobno, postoji dovoljno površine za trčanje koja se može koristiti u druge svrhe.

Postavljanje kuhinjskih površina uz prozor također ima mnoge prednosti u većim prostorijama 

kuhinjska oprema sjajne crne površine

Namještaj na razini sobe

Učinkovita uporaba okomitih površina već je spomenuta. Najčešća strategija je korištenje kuhinjskog namještaja od poda do stropa. Dakle, imate dovoljno prostora za pohranu i još uvijek dovoljno prostora za kuhinjske radove. Sjajnu ideju o tome možete vidjeti na donjoj slici. Takve su ideje estetski zahtjevne i vrlo praktične – baš kao i sve ostale kreativno Kuhinjska oprema za ruralna područja, koju ćete vidjeti u našem članku. Pažljivo ih pogledajte!

Kuhinjski namještaj od poda do stropa pomaže optimizirati kuhinjski namještaj 

kuhinjska oprema odličan drveni pod

Uz dugačke i uske kuhinjske objekte, pametna raspodjela skladišnog prostora od temeljne je važnosti 

kuhinjski namještaj bijele i sive boje

Svijetle boje čine sobu širokom i ugodnom

prekrasan pult za kuhinjski namještaj

Crno -bijelo često je upareno s metalnim naglascima – tako osvjetljavate uske kuhinjske površine i izgledaju vrlo elegantno 

crno -bijeli kuhinjski namještaj

bijele površine kuhinjski namještaj

geometrijska kuhinjska oprema stražnjih zidova

Ova kuhinjska oprema optimalno koristi okomite površine i izvore prirodnog svjetla

dizajn s prirodnim nijansama kuhinjskog namještaja

glamura i optimalne organizacije kuhinjskog namještaja

kuhinjski namještaj s sivim naglaskom

Svi dijelovi kuhinjske opreme postavljeni su na zidove, ostavljajući puno prostora za hodanje po sredini

drveni i drugi materijali kuhinjski namještaj

kuhinjska oprema plavi namještaj

kuhinjski namještaj egzotični uzorci

Još jedan primjer optimalne raspodjele skladišnog i radnog prostora u uskoj kuhinji!

kuhinjski namještaj sjajne i bijele površine

kuhinjski namještaj sive boje

kuhinjska oprema nekoliko uređaja

Ako je kuhinja vrlo uska, bolje je odlučiti se za svijetle boje kako bi i dalje izgledala ugodno

kuhinjska oprema velika široka područja

kuhinjske opreme sjajne i jednostavne ideje

kuhinjske opreme bijele i smeđe površine

Zrcalne površine čine ovu kuhinjsku opremu širom 

bijeli pult kuhinjski namještaj

Read more
kuhinja

Inteligentni kuhinjski aparati koji će vas odvesti u budućnost

Inteligentni kuhinjski aparati koji će vas odvesti u budućnost

Pametne tehnologije imaju puno smisla u kuhinjskom namještaju. Pomažu nam da na pravi način organiziramo svoje kućanstvo. Također uvelike olakšavaju zdrav život. I tako su zabavne i posebno su pogodne za ljude koji su tehnološki upućeni. Inteligentni kuhinjski aparati dodatna su motivacija da provedete više vremena u pripremi vlastite hrane, a time i da se hranite zdravije.

U nastavku predstavljamo nekoliko takvih primjera: Priznajemo: Nisu svi nužno najpraktičniji i hitno su potrebni u kuhinji. Ali oni su jednostavno zanimljivi i dobro je znati da takvo nešto postoji! Oni vjerojatno oblikuju sliku o tome kako će naša kuhinja jednog dana izgledati.

Roboti za kuhinju

U kuhinji budućnosti vjerojatno će robot umjesto čovjeka moći pripremiti hranu. Trenutna realizacija ovih ideja izgleda kao postavljanje dviju ruku na zid ili na platformu iznad kuhinjskog otoka. Imate određene unaprijed instalirane programe i tada ćete pripremiti cijelu hranu ili dio hrane.

Roboti će biti instalirani iznad kuhinjskog otoka

moderna kuhinjska oprema kuhinjski aparati

Pjenušava ili izvorska voda izravno iz slavine

Grohe je nedavno predstavio novi projekt na tržištu, o multifunkcionalnoj slavini. Zove se Plavi dom. U slavinu je ugrađen poseban filter. Time se voda čisti i možete je bolje piti bez dodatne opreme.

Osim toga, voda se može ohladiti, a Blue Home vam može pružiti gaziranu vodu. Ne mislite li da je to velika investicija koja će uštedjeti mnogo vremena i novca u kuhinji budućnosti? Zapravo, možete se počastiti ovim luksuzom čak i danas. Proizvod je dostupan i jednostavan za instalaciju.

Veliko ulaganje definitivno se isplati

Grohe slavina posebna razrada

Aparat za kavu s memorijom

Kako volimo kavu otkriva mnogo o našem karakteru. Zbog toga se mora savršeno prilagoditi našim potrebama. Tako smo puno sretniji. Zato su moderni aparati za kavu s različitim postavkama vrlo popularni. Sada postoje čak i modeli koji imaju memoriju i mogu se „sjetiti“ kako volimo kavu.

Novi aparati za kavu pamte kako volite svoju kavu

aparat za kavu s memorijom

Hrana za bebe na odgovarajućoj temperaturi

Jasmina Grase razvila je sjajan proizvod koji je 2016. i 2017. osvojio nekoliko nagrada. Proizvođač je sada pristao iznijeti ga na tržište. Riječ je o kuhinjskom priboru koji izgleda poput metalne šipke. To može zagrijati temperaturu u posudi od 30 do 100 stupnjeva. To je osobito važno u slučaju prehrane dojenčadi.

Proizvod podsjeća na metalnu šipku

proizvod za odgovarajuću temperaturu

Sada će biti lakše izračunati kalorije

Suvremeni zdravstveni stručnjaci preporučuju da se manje stavlja naglasak na broj kalorija, a više na kvalitetu hrane. Nadalje, vrlo je važno upoznati posebne potrebe vlastitog tijela. Neki proizvodi mogli bi nam osobno biti od veće pomoći od drugih.

Unatoč tome, kalorije i nutritivne vrijednosti i dalje su važne. Neka kontrola nad tim bi također trebala biti uspostavljena. Posebni kuhinjski aparati trebali bi to u budućnosti jako olakšati. Vrlo podsjećaju na elektroničke vage, ali vrijednost koja se daje pokazuje kalorije.

Izračunajte broj kalorija

razraditi kalorijski kuhinjski pribor

Proizvod je savršen za dječju hranu

dječja hrana na pravoj temperaturi

Izvorska voda ravno iz slavine

plavi dom iz slavine Grohe

Temperatura se može povisiti s 30 na 100

metalna šipka miito pomaže pri pravoj temperaturi

Sjajan proizvod Jasmine Grase osvojio je nekoliko nagrada

miito proizvod za prehranu beba

Aparat za kavu prepoznaje vaše potrebe

Model aparata za kavu s memorijom

Roboti će u bliskoj budućnosti igrati veliku ulogu u kuhinji

suvremeni kuhinjski aparati roboti

Elektroničke vage za kalorije

izračunati nutrima kalorije

Fleksibilnost i praktičnost u kuhinjskoj opremi

roboti za kuhinju

Perilicu posuđa zamijenite robotom

roboti za kuhinjsku opremu

Kuhanje je podignuto na drugu razinu

robot u kuhinji

Višenamjenska slavina iz Grohea

poseban filtar iz Grohe slavina

Read more
kuhinja

Slikanje boja u kuhinji – Kako kuhinja postaje više od kuhinje i blagovaonice

Kuhinja je osebujno središte modernog doma. Mora biti gostoljubiv i prijateljski raspoložen. Budući da je kuhanje mnogo zabavnije ako sobu uredite prema vlastitom ukusu. A budući da su ljudi različiti i imaju različite kriterije za lijepo uređenu sobu, ona obiluje lijepim idejama za kuhinju. Zahtjevi ljudi za dizajnom i bojom različiti su kao i njihov okus prema samoj hrani. Boja zidova igra veliku ulogu u dobrobiti kuhinje, jer tamo provodite puno vremena s obitelji i prijateljima. Pogotovo ako se ovdje nalazi i blagovaonica. Nadamo se da ćete iz sljedećih kuhinja crpiti inspiraciju, bojati se bojama i postaviti kuhinju iz snova!

Obojite ideje za kuhinjske boje – Učinite kuhanje ljepšim!

boje kuhinje ideje za boju kuhinje moderan dizajn kuhinje pastelne boje lijepe kuhinje

Ideje za bojenje kuhinjskog slikanja – Kako boja pravilno ulazi u kuhinju??

Koju boju odabrati za kuhinju? Moderna kuhinja više nije bijela i bezlična. Oni koji žele pobjeći od sterilne atmosfere bijele kuhinje imaju tisuće mogućnosti.

Ako se pitate kako obojiti kuhinju, najprije se zapitajte: u kojem je stilu opremljena kuhinja??

Ovo je zapravo polazište za sve daljnje odluke koje donosite. Ako vam je to jasno, o vašem ukusu ovisi koje su boje zidovi u vašoj kuhinji. Dizajnerska kuhinja, seoska kuhinja ili vintage kuhinja? Koji vam je dizajn važan?

Prekrasne kuhinje fasciniraju lijepim zidovima

boje kuhinje ideje za boju kuhinje moderne kuhinjske površine izolirajte bijeli namještaj zelena zidna boja

Svijetle i prirodne nijanse boja vrlo su prikladne za primjerice seosku kuhinju, dok hladne boje bolje odgovaraju modernoj kuhinji. Ovdje također možete eksperimentirati sa oštrim i ekstravagantnim bojama. Pastelne boje, s druge strane, odlično se slažu u vintage kuhinji jer su jarkih boja, ali nikako šarene i stvaraju svježu i domaću atmosferu.

A kakvo raspoloženje želite unijeti u ovu sobu?

Odabir boje odlučujući je za raspoloženje koje kuhinja stvara. Jer boje su tu da stvore raspoloženje. Mogu izgledati ugodno i pozvati vas na jelo i razgovor, a mogu biti i malo rezervirani i jednostavno stvoriti otmjeni ambijent. Osim ako nemate hrabrosti igrati se s bojom u kuhinji.

Ako vam je potrebna stimulacija aktivnosti i kreativnosti kako biste uživali u prekrasnim rezultatima tijekom kuhanja, obojite svoju kuhinju veselim tonovima. Boje iz toplog žutog, narančastog i crvenog spektra, kao i tirkizna ili svibanj zelena, vrlo su prikladne da kuhinju učine veselim mjestom. Za ugodnu i istodobno plemenitu kuhinju trebate se osloniti na tople boje i nježne pastelne nijanse.

Dizajnirajte ugodnu kuhinju u pastelnim tonovima

boje kuhinje ideje za boju boja šareni dizajn zidova lijepe kuhinje

Govori se o bojama koje apetit i apetit potiskuju. Tople boje vjerojatnije će potaknuti apetit, dok hladne imaju tendenciju inhibirati apetit. Jer tople boje stvaraju ugodnu atmosferu i potiču nas da provodimo više vremena u kuhinji i uživamo u hrani. Naprotiv: hladne boje odvraćaju našu pozornost od hrane i potiču nas na razmišljanje o drugim stvarima.

Moderan i udoban kuhinjski namještaj s kontrastima boja

boje kuhinjske boje ideje tamne zidne boje kuhinjski namještaj

Prilikom odabira boje važno je razmisliti o odgovarajućoj kuhinjskoj rasvjeti ako ciljate na lijepu, ugodnu sobu. Budući da boje na dnevnom svjetlu izgledaju drugačije nego na umjetnom.

Kreativne ideje za boju zidova u kuhinji 

boje kuhinje ideje za boju boja plavi akcenti kuhinjski namještaj zidne boje kuhinja

S kojim se kuhinjskim namještajem dobro slažu boje zidova??

Zamislite lijepu suradnju između boje zidova i dizajna namještaja u kuhinji. Zidovi jarkih boja i kuhinjski namještaj tamne boje, na primjer, ne idu dobro zajedno. Stoga morate biti pažljivi prema namještaju ako želite prefarbati zidove. Drvene kuhinje i svježe boje zidova odlično se slažu. Bijele kuhinje, s druge strane, dolaze na svoje s toplim i pastelnim tonovima.

Svježa ideja kako obojiti kuhinju

boja kuhinja ideje za boju boja lijepa kuhinja akcent zid pastelne boje viseće lampe

Ako je soba velika i neovisna, pojedina se područja mogu zbrinuti optičkim odvajanjem jedna od druge. Na taj način osiguravaju veću dinamiku. Možete se odlučiti za kombinacije boja s neutralnim bojama ili optički odvojiti prostor za kuhanje sa zidovima u jasnim bojama. Ako ne želite eksperimentirati s bojama u kuhinji, onda samo nabavite naglašeni zid. Potpuno je dovoljno kuhinji dati novi izgled.

Obojite kuhinju u boji

kuhinja slikanje ideje u boji zidovi u boji lijepe kuhinje

Možete učinkovito dizajnirati sobu bojama. Stvorite lijep osjećaj življenja u svojoj kuhinji usklađujući boje zidova, kuhinjski namještaj i kućne potrepštine u prekrasnom konceptu boja. Dizajnirajte sobu prema vlastitom ukusu kako biste u njoj mogli pripremiti i uživati ​​u ukusnoj hrani. Želimo vam da pronađete pravi način za opremanje i ukrašavanje vaše kuhinje!

Bijeli kuhinjski namještaj izvrsno se ističe ispred narančastog zida! 

boje kuhinja ideje za boju boja bijeli kuhinjski namještaj narančasti zidovi lijepe kuhinje

Tople nijanse žute boje izvrsne su u modernim kuhinjama!

boje kuhinje ideje za boju boja žuti zidovi svijetli pod lijepe kuhinje

Neka kuhinja izgleda plemenito

boje kuhinja ideje za boju boja ugodne kuhinjske ideje smeđi zidovi

Opremite svoju kuhinju sa stilom!

boja kuhinja ideje za boju boje postaviti velike kuhinje smeđe zidove sivi kuhinjski namještaj

Ideje za boje kuhinjske boje – osvježite prostor za kuhanje prekrasnim plavim zidovima

boja kuhinja ideje za boju boja velika kuhinja kuhinja otok boja akcenti

boje kuhinje ideje za boju kuhinje ugodne ukrasite prekrasne kuhinje žutim zidovima

boje kuhinje ideje za boju moderna kuhinja postavljanje plave boje za zid kuhinje lijepe kuhinje

boje kuhinje ideje boja boja pastelne boje stvaraju ugodnu kuhinju

boje kuhinje ideje za boje u kuhinji lijepe kuhinje plave boje za zid hladna viseća svjetla

boje ideje za bojenje kuhinje lijepe ideje za bojenje zidova u kuhinji pastelne boje

boja kuhinja boje ideje za boje zidne boje kuhinja zeleni tonovi kombinirati

boje kuhinja ideje za boje u boji zidne boje kuhinjski namještaj sive viseće svjetiljke

boja kuhinja ideje za bojenje boje zidne boje kuhinja ljubičasta osvijetljeni kuhinjski otok

boje kuhinjske boje ideje zidne boje kuhinjske pastelne boje bijeli kuhinjski ormari

ideje za kuhinjske boje tople boje ugodan kuhinjski namještaj

boje kuhinje ideje za boju boja raznobojna kuhinjska oprema drveni namještaj

Read more
kuhinja

Moderni kuhinjski šank: koje se mogućnosti otvaraju pred vama?

Treba li moderni kuhinjski šank biti dio vašeg životnog okruženja? To je zasigurno vrlo privlačna i praktična ideja. Prije nego što počnete planirati i realizirati svoj projekt, trebali biste pogledati trenutne trendove. Tamo ćete pronaći mnogo optimizacija koje bi se svakako mogle uzeti u obzir i u vašem planu.

Tlocrt i kuhinjski pult izgledaju vrlo moderno

kuhinjski bar plava bijela moderna

Moderni kuhinjski šank s funkcionalnog gledišta

Inovacije kuhinjskih šipki prvenstveno se odnose na njihovu upotrebu. U maloj prostoriji ovo može biti mjesto na kojem članovi obitelji jedu zajedno. U tom bi slučaju kuhinjska traka morala biti vrlo široka i udobna za sjedenje. U većim kuhinjama ovo je dodatno sjedalo na koje povremeno možete sjediti s prijateljima, drugim ljudima u obitelji ili samo sami.

Dizajn mora biti dobro prilagođen odgovarajućim potrebama.

Prikazana drvena kuhinjska šipka idealna je za ovaj industrijski prostor

kontrasti smeđa crna moderna kuhinja bar industrijski

Odredite odgovarajuću visinu modernog kuhinjskog šanka

Ovisno o funkciji, moderni kuhinjski šank trebao bi odgovarajući iznos imati. Za vaše konzultante u relevantnom poslu razlika između pojmova brojač i šipka od velike je važnosti. Prvi su niži i variraju po visini za 75 cm. Šipke počinju od 110 i mogu biti veće ovisno o individualnim potrebama. Prva je varijanta obično prikladnija za moderan kuhinjski šank koji služi i kao blagovaonica. Visina šipke je poželjnija kada je više za zabavu.

Zrcalna površina modernog kuhinjskog šanka ovdje povećava prostor

minimalistička kuhinja moderna kuhinja br

Rješenja koja štede prostor i mogu se pretvoriti

Moderni kuhinjski šank pokazao se kao uspješno rješenje za studije. Najnoviji trendovi uključuju mnoge fleksibilne, konvertibilne varijante koje štede prostor i koje upravo odgovaraju ovoj situaciji. Neki bi također mogli pronaći prekrasno mjesto u većim kuhinjama. Oni bi bili idealni ako želite transformirati jednu te istu sobu i prilagoditi je različitim situacijama. Idealan primjer za to je upotreba kuhinjskog šanka kao pregrade za sobu. Ako se to tada može preklopiti ili skloniti, mogli biste dobiti više površine za trčanje dok je ne koristite.

U uporabi su različiti moderni mehanizmi za sklapanje. Često se preferiraju i pametna rješenja, poput dizalica za žičano uže. U nekim modelima kuhinjski šank je daska koja se može brzo sklopiti. Također razmislite o mogućnosti integriranja kuhinjskog šanka kao zasebnog modula. Obično počiva na valjcima i stoga se lako može premjestiti na različita mjesta.

Površina modernog kuhinjskog šanka također služi kao naglasak u neutralnoj prostoriji

moderan kuhinjski šank u bijeloj i žutoj boji

Sažetak

Moderni kuhinjski šank ne samo da daje dodatnu eleganciju. To nam štedi prostor i pomaže nam u transformaciji raspoloživog životnog prostora. Zbog toga su u modi posebno kreativna rješenja. Većina dolazi iz nastojanja da se učinkovito iskoriste mali kuhinjski prostori. Međutim, mnoge se od ovih ideja mogu prikladno koristiti i u širim prostorijama.

Moderni kuhinjski šank postaje jedno s kuhinjskim ambijentom i dizajnom interijera, a istovremeno mu daje određenu ekstravaganciju.

Drveni kuhinjski šank idealan je za stil ovog prostora

sagradite vlastiti kuhinjski šank sa drvom

Kuhinjski bar u stilu Vintaga bio bi idealan za sobu sa ruralnim osjećajem

sami napravite kuhinjsku traku zrcalnu površinu

Moderan kuhinjski bar također može izgledati mediteranski

bijeli funkcionalni kuhinjski element

Ideja za sve koji žele sami napraviti kuhinjski šank

moderan kuhinjski šank funkcionalni element drvo

Vintage DIY kuhinjski pult služi i kao pregrada za sobu

moderna kuhinjska šipka siva

Tako jednostavan kuhinjski šank možete sami izgraditi

moderan kuhinjski šank bijeli

moderan kuhinjski šank bijela pregrada za sobu

moderan kuhinjski šank bijela trese

Kuhinjskom pultu možete dati dodatni šarm s mediteranskim elementima

rustikalni kuhinjski bar moderan

crno -bijeli kontrasti u kuhinji

bijeli smeđi kuhinjski šank

Drveni kuhinjski šank daje sjajan naglasak u blistavoj bijeloj kuhinji

bijeli smeđi kuhinjski šank

bijeli smeđi kuhinjski šank

bijela kuhinjska šipka drveni elementi

Glamurozne i hrapave površine čine poseban karakter ove kuhinje

kuhinjski šank od drva i mramora

Još jedan sjajan primjer kako sami možete napraviti kuhinjski šank od drveta!

sami napravite kuhinju od drva

bijela i zelena za kuhinju

moderni kuhinjski bar smeđe stolice

Ovaj kuhinjski otok postaje vrhunac u sobi samo korištenjem crno -bijele boje

moderan kuhinjski bar mramor crno bijeli

moderan kuhinjski šank pregrada za sobu

Ovaj neutralni kuhinjski otok lako se može obogatiti sjajnim kontrastnim elementima

moderan kuhinjski šank bijele i smeđe boje

srebrno -bijeli moderni kuhinjski šank

Read more
kuhinja

Kuhinja u obliku slova U: koje su prednosti i varijacije dizajna!

Kuhinja je srce svakog stana, velikog ili malog. Zato je uspješan plan dizajna u ovoj prostoriji od iznimne važnosti za dobrobit doma. Obično se odlučuje između nekoliko različitih planova koji su se pokazali osobito povoljnima za suvremeni stil života. Kuhinja u obliku slova U jedna je od onih suvremenih i vrlo praktičnih mogućnosti. U nastavku opisujemo tipične prednosti kuhinje u obliku slova U i pokazujemo vam mnoge prekrasne slike koje govore same za sebe.

Moderna kuhinja srce je doma – učinite je praktičnom!

Dizajn osvijetljene kuhinje u prekrasnoj kuhinji u obliku slova U

Što kuhinja u obliku slova U predstavlja?

Kuhinja u obliku slova U ima tlocrt koji ima tri strane približno iste duljine. Četvrta strana ostaje otvorena i služi kao ulaz. Ako imate zasebnu blagovaonicu, zid s ulaznim vratima obično ostaje slobodan. Namještaj i okovi raspoređeni su po preostalim stranama kuhinje.

Naravno, kuhinja u obliku slova U također se može integrirati u otvoreni plan. Ovo vrlo dobro funkcionira sa širokim, pravokutnim okvirima. Više o različitim životnim planovima kuhinje u obliku slova U možete pročitati u ovom dijelu našeg članka. U nastavku pišemo više o integraciji kuhinje u obliku slova U u različite životne planove.

Kuhinja u obliku slova U dobro se slaže sa bilo kojim stilom namještaja!

Ideje za podno oblikovanje kuhinje u obliku slova U

Zašto biste odabrali kuhinju u obliku slova U??

Funkcionalnost

Kuhinja u obliku slova U vjerojatno je najpraktičnija i najfunkcionalnija od svih modernih opcija. Imate puno prostora za različite kuhinjske aparate. Širok prostor omogućuje jednostavnu ugradnju i integraciju na police. Sve možete koristiti prilično slobodno i sigurno.

Okomitu zidnu površinu trebate koristiti što je moguće optimalnije, osobito u uskim prostorima 

Tamnoplave kuhinjske ideje u obliku slova U

Puno prostora

Imate puno prostora za pohranu ne samo za kuhinjske aparate, već i za slobodno kretanje u kuhinji. Budući da je sve pozicionirano sa strana, u sredini ima dovoljno mjesta za kuhinjski stol ili kuhinjski otok. Mogu se integrirati mnogi drugi komadi namještaja koji kuhinju pretvaraju u vrlo višenamjensku prostoriju.

Slobodni prostor u sredini često je ispunjen sjajnim kuhinjskim otokom!

tamna površina - vrlo lijepa kuhinja u obliku slova U

Dovoljno prostora za skladištenje

Optimalno iskoristite okomitu zidnu površinu sa svih strana. Dakle, imate dovoljno prostora za pohranu. Široke, dobro organizirane police tipične su za kuhinju u obliku slova U. Mogli su biti otvoreni ili skriveni iza vrata elegantnih kuhinjskih ormara.

U skučenim prostorima najbolje je kombinirati koncept U-oblika s višenamjenskim područjima

tamni ormarići - izvrsna kuhinja u obliku slova U

Prostor za vlastite ideje

Kuhinja u obliku slova U ostavlja dovoljno prostora za vlastite ideje. Radi se o raspodjeli svega na tri zida. Postavljanje kuhinjskih aparata, sudopera, radnih površina i drugih funkcionalnih jedinica ovisi o vama. Budući da imate puno prostora, teško da možete pogriješiti. Tako da zaista možete organizirati kuhinju u obliku slova U prema vlastitim potrebama.

Kuhinja u obliku slova U vrlo dobro funkcionira i u malim i u velikim životnim planovima!

Kuhinja u sivoj boji i mramoru u obliku slova U

Integracija kuhinje u obliku slova U u različite životne planove

Mala kuhinja u obliku slova U

Kuhinja u obliku slova U nudi mnoge prednosti u usporedbi s drugim planovima. Međutim, kad se mora integrirati u malu sobu, stvari postaju malo kompliciranije. Višenamjenske površine ovdje su od primarne važnosti. Mogli su se koristiti i za spremanje raznih predmeta i za pripremu hrane. Skladište treba planirati što je moguće optimalnije.

U ovoj kuhinji je raspoloživi prostor iskorišten optimalno i prostor nije vizualno previše sužen

Sivi kuhinjski ormarići Kuhinja u obliku slova U

Kuhinja u obliku slova U za veliki prostor

Ovdje biste mogli neometano pogledati. Širok unutarnji prostor koji se otvara između tri različite strane kuhinje mogao bi biti ispunjen dodatnim funkcionalnim radnim površinama. Zamislite prekrasan kuhinjski otok, stol za blagovanje, možda čak i praktične radne ploče. Sada je moderno integrirati prostor za kućni ured u kuhinju. Tako možete jednostavno obaviti neke zadatke u isto vrijeme.

Kuhinja u obliku slova U također dobro funkcionira u otvorenom životnom prostoru

Svijetli dizajn kuhinje u obliku slova U

Više komada namještaja za vašu kuhinju u obliku slova U

Integracija kuhinjskog otoka ili blagovaonskog stola usred kuhinje u obliku slova U najočitija je. Ponekad se, osobito u većim otvorenim životnim prostorima, to može nadopuniti dodatnim radnim ili skladišnim prostorom. Kućni ured također je često dobra ideja. U standardnoj verziji s integracijom stola za blagovanje ili kuhinjskog otoka, vašu kreativnost treba prvenstveno upotrijebiti za određivanje oblika i veličine ovih komada namještaja. Ove parametre treba prilagoditi prema ukusu i broju ljudi koji koriste kuhinju u obliku slova U. Kad ste u nedoumici, razmislite o sklopivom namještaju koji štedi površinu za hodanje, a nudi i dovoljno prostora ako je potrebno.

Što se tiče dizajna, inspiraciju biste trebali crpiti iz sjajnih slika. Pogledajte ove i uvjerite se da se kuhinja u obliku slova U dobro uklapa u gotovo svaki stil!

Plan kuhinje u obliku slova U ostavlja dovoljno prostora za kreativnu kreativnost

Svijetlo ružičaste ideje kuhinja u obliku slova U

Kuhinja u obliku slova U može biti posebno uzbudljiva zahvaljujući kreativnom dizajnu poda 

Drvene i mramorne površine Kuhinja u obliku slova U

Drvena i crna kuhinja u obliku slova U

Drvene i bijele površine kuhinja u obliku slova U

Kuhinja u obliku slova U s jednostavnim modernim ormarima

Ruralne ideje Kuhinja u obliku slova U

Drveni i metalni naglasci donose vizualni pokret ovom kuhinjskom planu u obliku slova U

ideje ruralne kuhinje u prekrasnom obliku slova U

Praktičan prostor za skladištenje kuhinje u obliku slova U

Crno -bijeli kontrasti kuhinje u obliku slova U

Crno -bijeli dizajn za kuhinju u obliku slova U

Super moderna sivo -zelena boja - ideje za kuhinju u obliku slova U

Zahvaljujući prozirnom dizajnu polica, ova kuhinja u obliku slova U izgleda moderno i istovremeno prostrano

izvrsni drveni ormari u izvrsnom obliku slova U - kuhinja

Kuhinja u obliku slova U - sjajne površine

Kuhinja u obliku slova U - ideje za glatke površine

Kuhinja u obliku slova U - sivo -bijela paleta boja

Kuhinja u obliku slova U - ideje za crnu kuhinju

Ovdje možete ponovno vidjeti kako funkcionalno možete podijeliti otvoreni dnevni plan s kuhinjskim planom u obliku slova U

Kuhinja u obliku slova U - transparentne ideje za interijer

Kuhinjski sivi dizajn u obliku slova U

Ideje o kuhinjskom otoku u obliku slova U

Kuhinjske ruralne drvene površine u obliku slova U

Kuhinja u obliku slova U s puno svjetla

Slobodni prostor u sredini ove kuhinje u obliku slova U osiguran je praktičan prostor za pohranu

Nautička paleta kuhinja u obliku slova U

Kuhinjska svjetla u obliku slova U

Kuhinja u obliku slova U vrlo elegantnog dizajna

Kuhinje u obliku oblika vrlo dobre ideje

Kuhinje u obliku slova U vrlo lijepe stolice

Različite strane kuhinje u obliku slova U izvedene su u različitim bojama

Kuhinjski otok sa strane kuhinje u obliku slova U

Kuhinja u obliku slova U odličan kuhinjski otok s mramornim zrnom

Ideje za kuhinju u obliku bijele kuhinje u obliku slova U

Ideje za dizajn kuhinje u obliku slova U

Dizajn kuhinje u obliku slova U u drvnom izgledu

Akcente možete postaviti kroz komade namještaja usred U-oblika!

Dizajn kuhinje u obliku slova U u kontrastnim bojama

Plan kuhinje u obliku slova U plave pločice

Duga i uska kuhinja u obliku slova U

Bijela kuhinja u obliku slova U s crnim akcentima

okomite površine različitih oblika kuhinja u obliku slova U

Plan kuhinje u obliku slova U vjerojatno je najpraktičniji od svih

bijela svijetla kuhinja Kuhinja u obliku slova U

Ideje za bijelu kuhinju Kuhinja u obliku slova U

Bijele spremišne i radne površine kuhinja u obliku slova U

Read more
kuhinja

Primamljive drvene kuhinje i moderan luksuzni ambijent

Jednostavne drvene kuhinje primamljivo su lijepe, čak i luksuzne

Želite li besprijekoran izgled u svojoj kuhinji? Prirodni materijali i jednostavne boje dobar su početak. Osim toga, mogu se vrlo dobro prilagoditi različitim okusima. Ispod je nekoliko primjera koji će vam to dokazati. Iznad svega, zapanjujuće je kako tako jednostavna rješenja mogu izgledati tako luksuzno.

S jedne strane, tajna leži u vrlo pažljivom odabiru nijansi. Ovisno o nijansi, drvo može biti od organskog do ultra modernog. S druge strane, luksuzni izgled postiže se savršenom izradom, koja se može vidjeti u svakom pojedinosti.

Navest ćemo vam neke konkretne primjere.

Omiljeni materijal za mnoge dizajnere

moderne drvene kuhinje s kuhinjskim otokom

Kompletna zidna obloga

U modernim drvenim kuhinjama dizajneri se odlučuju za gotovo sve zidne obloge od ovog materijala. To se prekida samo određenim akcentnim površinama. U prvom primjeru ovo je stražnja stijenka sudopera. Što se tiče teksture i boje, odgovara kuhinjskom otoku i ugrađenim aparatima.

Za pod su korištene pločice s izgledom prirodnog kamena. Boja materijala iza sudopera i na kuhinjskom otoku odgovara dizajnu poda.

Rezultat je besprijekoran, organski izgled. To opet nalazimo u nekim drugim primjerima.

Kompletna zidna obloga drvom i najviše još jednim materijalom također se može vidjeti u sljedećim primjerima. Prirodni karakter ovog kuhinjskog dizajna također pomaže u besprijekornom prijelazu između unutarnjih i vanjskih prostora. To se može jasno vidjeti na nekim slikama koje su ovdje ilustrirane.

Ove se kuhinje otvaraju prema vrtu kroz prozirni zid.

Ako nema takvog prikaza, mogao bi se zamijeniti pozadinom na temu prirode.

Obogatite dizajn kuhinje učinkovitim elementima

moderan dizajn kuhinje s kuhinjskim otokom od drveta

Kreativni elementi

Luksuzni karakter mnogih jednostavnih drvenih kuhinja postiže se elementima umjetničkog dizajna. Dizajnirane su u industrijskom stilu i naglašene crno -bijelim kontrastima.

Rustikalni izgled

Uz malu promjenu boja prema tamnoj i vidljivoj zrnci, idete u smjeru rustikalnog. Ovaj ruralni stil negdje je sam po sebi tradicionalan. Dakle, ako klasičan, a ne eklektičan izgled odgovara vašim namjerama, učinite bez potpune drvene obloge jer izgleda iznimno moderno.

Umjesto toga, kao u nekim primjerima, u takvom drvnom dizajnu trebali biste koristiti samo odabrana naglašena područja. Kombinacija prikazana s klasičnim elementima jasno povećava razinu. Mali moderni dodiri daju cijeloj stvari suptilan eklektičan karakter.

Zid polica od drveta

kuhinja s drvenim stražnjim zidom

Neki od elegantnih primjera pokazuju veliku integraciju drvenih kuhinja u otvorene životne planove. Raskošni uzori uključuju široke zidne police. Kao i neki kuhinjski elementi, izrađeni su od drveta. U dizajnu imaju zajednička svojstva – poput nijanse ili zrna, ali se razlikuju prema drugim kriterijima. Time se stvaraju dobrodošli kontrasti koji oplemenjuju prostoriju i zadržava se ujednačen izgled.

Polu-sjajno lakirano drvo za kuhinju

kuhinjski otok s drvenom radnom površinom kao ideja namještaja

U mnogim drvenim kuhinjama naglasak je na sjajnim površinama koje vam daju neusporediv osjećaj luksuza kad ih dodirnete. U tom pogledu, površine sa satenskim završetkom su nenadmašne. Njihovom integracijom najviše se približavate klasičnom luksuzu.

Tada možete postići moderniji ili klasičniji izgled kroz oblik namještaja.

Predmeti u boji

Većina ovdje navedenih primjera drvenih kuhinja oslanja se na besprijekoran, jednobojni izgled. Obojeni detalji rijetko se nalaze, a ako je tako, onda je njihov lik iznimno privlačan i dobro odabran. Oni se kreću od finih kuhinjskih proizvoda do apstraktnih djela s geometrijskim oblicima.

Zanimljivi svjetlosni elementi

drvo kao naglasak za kuhinju

Bez zanimljivih i funkcionalnih koncepata rasvjete, luksuzni ugođaj prikazanih kuhinja nezamisliv je. Sobe organskog izgleda oplemenjene su prirodnim svjetlom. To je kuhinjskim planom obilno dopušteno. Noćna rasvjeta je funkcionalna, ali i što svjetlija.

U drugim drvenim kuhinjama plemeniti učinak uglavnom se postiže ugrađenim svjetlima i zrcalnim površinama.

U oba slučaja, izvor ambijentalne rasvjete jedva je uočljiv, a određeni elementi u prostoriji snažno su naglašeni ugrađenim ili svjetiljkama.

Izvor slike: www.home-designing.com

Želite besprijekoran izgled u svojoj kuhinji?

opremiti kuhinju drvom

Ovisno o nijansi, drvo može biti od organskog do ultra modernog

kuhinjske ideje i kuhinjski otok od drveta

U mnogim drvenim kuhinjama naglasak je na sjajnim površinama

kuhinjski namještaj s drvom moderan je

Stvorite besprijekoran, organski izgled u svom otvorenom i prostranom domu

moderna kuhinja s drvenim elementima

Neki od elegantnih primjera pokazuju veliku integraciju drvenih kuhinja u otvorene planove života

izvrstan dizajn kuhinje s drvom

Prirodno svjetlo igra važnu ulogu u cjelokupnom izgledu kuhinje

drveni zid s policama za kuhinju

Tada možete postići moderniji ili klasičniji izgled kroz oblik namještaja

ideje za moderne kuhinje s drvom

Drvo daje industrijskom stilu namještaja mekan dodir

industrijska kuhinjska oprema s drvom

dizajn kuhinje s drvenim zidnim jedinicama

Drvene kuhinje praktički nikada ne izlaze iz mode

dizajn kuhinje s bijelim i drvenim ormarima

Kombinacija tamnog drveta i bijele ima moderan učinak

moderne su kuhinje s drvenim elementima

U modernim drvenim kuhinjama dizajneri se odlučuju za gotovo sve zidne obloge od drveta

dizajn kuhinje i stropa od drveta

kuhinjski stražnji zid od metala i kuhinjski ormar od drveta

U drugim drvenim kuhinjama plemeniti učinak uglavnom se postiže ugrađenim svjetlima i zrcalnim površinama

moderne ideje za drvene kuhinje

Obojeni naglasci trebali bi biti vrlo suptilni

kombinirajte bijele i drvene ormare za kuhinju

Read more