kuhinja

Inteligentni kuhinjski aparati koji će vas odvesti u budućnost

Inteligentni kuhinjski aparati koji će vas odvesti u budućnost

Pametne tehnologije imaju puno smisla u kuhinjskom namještaju. Pomažu nam da na pravi način organiziramo svoje kućanstvo. Također uvelike olakšavaju zdrav život. I tako su zabavne i posebno su pogodne za ljude koji su tehnološki upućeni. Inteligentni kuhinjski aparati dodatna su motivacija da provedete više vremena u pripremi vlastite hrane, a time i da se hranite zdravije.

U nastavku predstavljamo nekoliko takvih primjera: Priznajemo: Nisu svi nužno najpraktičniji i hitno su potrebni u kuhinji. Ali oni su jednostavno zanimljivi i dobro je znati da takvo nešto postoji! Oni vjerojatno oblikuju sliku o tome kako će naša kuhinja jednog dana izgledati.

Roboti za kuhinju

U kuhinji budućnosti vjerojatno će robot umjesto čovjeka moći pripremiti hranu. Trenutna realizacija ovih ideja izgleda kao postavljanje dviju ruku na zid ili na platformu iznad kuhinjskog otoka. Imate određene unaprijed instalirane programe i tada ćete pripremiti cijelu hranu ili dio hrane.

Roboti će biti instalirani iznad kuhinjskog otoka

moderna kuhinjska oprema kuhinjski aparati

Pjenušava ili izvorska voda izravno iz slavine

Grohe je nedavno predstavio novi projekt na tržištu, o multifunkcionalnoj slavini. Zove se Plavi dom. U slavinu je ugrađen poseban filter. Time se voda čisti i možete je bolje piti bez dodatne opreme.

Osim toga, voda se može ohladiti, a Blue Home vam može pružiti gaziranu vodu. Ne mislite li da je to velika investicija koja će uštedjeti mnogo vremena i novca u kuhinji budućnosti? Zapravo, možete se počastiti ovim luksuzom čak i danas. Proizvod je dostupan i jednostavan za instalaciju.

Veliko ulaganje definitivno se isplati

Grohe slavina posebna razrada

Aparat za kavu s memorijom

Kako volimo kavu otkriva mnogo o našem karakteru. Zbog toga se mora savršeno prilagoditi našim potrebama. Tako smo puno sretniji. Zato su moderni aparati za kavu s različitim postavkama vrlo popularni. Sada postoje čak i modeli koji imaju memoriju i mogu se „sjetiti“ kako volimo kavu.

Novi aparati za kavu pamte kako volite svoju kavu

aparat za kavu s memorijom

Hrana za bebe na odgovarajućoj temperaturi

Jasmina Grase razvila je sjajan proizvod koji je 2016. i 2017. osvojio nekoliko nagrada. Proizvođač je sada pristao iznijeti ga na tržište. Riječ je o kuhinjskom priboru koji izgleda poput metalne šipke. To može zagrijati temperaturu u posudi od 30 do 100 stupnjeva. To je osobito važno u slučaju prehrane dojenčadi.

Proizvod podsjeća na metalnu šipku

proizvod za odgovarajuću temperaturu

Sada će biti lakše izračunati kalorije

Suvremeni zdravstveni stručnjaci preporučuju da se manje stavlja naglasak na broj kalorija, a više na kvalitetu hrane. Nadalje, vrlo je važno upoznati posebne potrebe vlastitog tijela. Neki proizvodi mogli bi nam osobno biti od veće pomoći od drugih.

Unatoč tome, kalorije i nutritivne vrijednosti i dalje su važne. Neka kontrola nad tim bi također trebala biti uspostavljena. Posebni kuhinjski aparati trebali bi to u budućnosti jako olakšati. Vrlo podsjećaju na elektroničke vage, ali vrijednost koja se daje pokazuje kalorije.

Izračunajte broj kalorija

razraditi kalorijski kuhinjski pribor

Proizvod je savršen za dječju hranu

dječja hrana na pravoj temperaturi

Izvorska voda ravno iz slavine

plavi dom iz slavine Grohe

Temperatura se može povisiti s 30 na 100

metalna šipka miito pomaže pri pravoj temperaturi

Sjajan proizvod Jasmine Grase osvojio je nekoliko nagrada

miito proizvod za prehranu beba

Aparat za kavu prepoznaje vaše potrebe

Model aparata za kavu s memorijom

Roboti će u bliskoj budućnosti igrati veliku ulogu u kuhinji

suvremeni kuhinjski aparati roboti

Elektroničke vage za kalorije

izračunati nutrima kalorije

Fleksibilnost i praktičnost u kuhinjskoj opremi

roboti za kuhinju

Perilicu posuđa zamijenite robotom

roboti za kuhinjsku opremu

Kuhanje je podignuto na drugu razinu

robot u kuhinji

Višenamjenska slavina iz Grohea

poseban filtar iz Grohe slavina