kuhinja

50 ideja i dizajna za američku kuhinju!

Kako zamišljate idealan izgled svoje kuhinje? Moderan američki dizajn? Američki kuhinjski objekti uživaju sve veću popularnost i izazivaju veliko zanimanje u Njemačkoj. Razlog tome su cool i moderne značajke koje tradicionalna američka kuhinja može ponuditi. U ovom ćete članku saznati više detalja o sastojcima američke kuhinje. U sljedećim odlomcima možete pročitati koje su ideje namještaja zaista vrijedne i koje značajke najbolje odgovaraju vašoj kuhinji.

Američka kuhinja je svijetla i privlačna

Postavljena američka kuhinja

Zato je kuhinjski otok neophodan za svaku američku kuhinju!

Činjenica je da je kuhinjski otok neophodan za američku kuhinju. Ovi praktični komadi namještaja desetljećima su bili jedna od najvažnijih ideja namještaja u kuhinji. U današnje vrijeme sve je više malih i fleksibilnih kuhinjskih otoka koji su prikladni za male prostore.

Amerikanci vole ovu ideju i vole iskoristiti ovaj dodatni prostor za pripremu ukusnih jela. Često su sudoper i pećnica također integrirani.

Kuhinjski otok smatra se pametnim rješenjem za svaku domaćicu

bar s američkom kuhinjom

Jesu li viseće svjetiljke vrhunac u američkoj kuhinji?

Duge, elegantne viseće svjetiljke određene su kao novi simbol luksuza. Elegantni elementi daju svakoj prostoriji moderan izgled. Amerikanci više vole viseće dizajne i vole različite oblike privjesaka. Konusne ili izdužene svjetiljke definitivno su jedan od trendova. Izbor materijala za svjetiljku prirodno igra važnu ulogu u cjelokupnom izgledu kuhinje. Staklo i drvo sve se više prepoznaju kao najbolji izbor materijala za viseću svjetiljku. Alternativa je i keramika.

Viseće svjetiljke izrađene od elegantnih materijala osiguravaju moderan izgled

američka kuhinja s kuhinjskim otokom

Savršen dodatak praktičnom kuhinjskom otoku – barske stolice

Tipična ideja namještaja američke kuhinje su visoki barski stolci. Amerikanci vole ove komade namještaja i označavaju ih kao neophodne za svaku kuhinju. Razlog tome je što su visoke barske stolice savršen dodatak kuhinjskom otoku. Barske stolice daju pravi osjećaj domaćeg bara i stvaraju energičnu atmosferu. Drvene barske stolice, koje imaju prirodan izgled, posebno su u trendu.

Barske stolice uživaju sve veću popularnost. Koji dizajn vam se najviše sviđa?

američka kuhinja i šank 22 Beautiful Kitchen Design For Loft Apartment Pinterest

Dizajn prirodne rasvjete u kuhinji? Zašto ne?

Svaka kuhinja treba optimalni dizajn rasvjete. Iz tog razloga Amerikanci preferiraju prirodnu rasvjetu. Ugradnja dodatnih prozora u kuhinju bila bi vrlo pametna ideja da je to naravno moguće. Prozori u kuhinji su rijetkost pa preporučujemo ovu ideju namještaja. Tko ne bi želio veseo i svijetao kuhinjski interijer??

Dizajn prirodne rasvjete jedna je od najvažnijih ideja opremanja.

američka kuhinja s prozorom

Koje su boje među najpopularnijim?

Što se tiče savršene boje za američku kuhinju, postoje brojne mogućnosti za odabir. Na prvom mjestu biraju se neutralni tonovi. Bež je definitivno jedna od tri najbolje boje zidova u američkoj kuhinji, jer je ova paleta boja univerzalna za gotovo svaki kuhinjski objekt. Bijela i bež izgledaju kao najbolja kombinacija boja za američku kuhinju. Ove se boje mogu posebno dobro kombinirati s namještajem.

Gotovo 80% američkih kuhinja dizajnirano je u neutralnim nijansama.

ranoamerički kuhinjski dizajn Fresh My kitchen design godinu dana kasnije s puno ljubavi i žaljenja

Koji su dizajni trenutno u trendu? O tome možete saznati u sljedećoj galeriji slika. Možete iskoristiti kul ideje kako biste dobili savršenu inspiraciju za svoju sljedeću obnovu kuhinje!

Činjenica je da je američka kuhinja pravi model za stilski dizajn kuhinje

Američki mramor za opremanje kuhinje

Neutralne nijanse daju kuhinji minimalistički izgled

Postavljena američka kuhinja

Ne zaboravite na barske stolice! Oni stvaraju pravu američku atmosferu

bar američka kuhinja postavljena

Kuhinjski otok nudi dovoljno prostora za kuhinjske aparate koji se mogu integrirati

barska stolica ideja za postavljanje američke kuhinje

Pustite mašti na volju i odaberite savršene viseće svjetiljke!

Ideje za ukrašavanje američke kuhinje postavljena američka kuhinja u plavo -bijeloj boji dizajn američkog kuhinjskog namještaja američki dizajn kuhinje boje postavljanje američke kuhinje američka kuhinja ideja za prozor ideja za prozor postavljena američka kuhinja Postavljanje prozora u američkoj kuhinji postavio veliku američku kuhinju viseće svjetiljke američka kuhinja viseće svjetiljke otok američka kuhinja svijetli američki kuhinjski prozor svijetla američka kuhinja ideja američko opremanje kuhinje des postaviti ideje za američku kuhinju ideje za američku kuhinju postavljanje otočnoameričke kuhinje

Najnoviji dizajn kuhinje 17 vrhunskih trendova dizajna kuhinje Hgtv dekoracija

kuhinjski otok postaviti američku kuhinju svjetiljke američka kuhinja postavljena svjetiljka kuhinja otok američka kuhinja mramorni elementi za opremanje američke kuhinje mramor u crnoj američkoj kuhinji Američki kuhinjski namještaj Američke kuhinje postavljaju police postavljanje rustikalne američke kuhinje kuhinja u američkom stilu postavili sjajnu američku kuhinju izvrstan dizajn američke kuhinje američka kuhinja u boji zida zidna boja kuhinje bijela američka kuhinja bijela američka ideja za opremanje kuhinje