namještaj

Sjedenje za vaš stan prilagođeno djeci, zabavnog karaktera i koje štedi prostor!

Drveni stolni ormarić za sjedenje prilagođen djeci, koji štedi prostor i štedi prostorSjedala koja štede prostor

Imate li kod kuće tapecirane klupe? Oni su poznati još iz doba blagovaonice. Oni su u to vrijeme bili posebno popularni s dobrim razlogom.

Oni zadovoljavaju potrebe stanovnika i također su prilagodljivi.

Banketi su ugrađena sjedala u uglovima.

Time se štedi prostor u kuhinji ili u niši. Mogu biti u obliku slova L ili oblikovani kao paralelne klupe. Možete ih koristiti sa ili bez stolica.

Tada imate najmanje 50 cm širine sjedala ili površine stola po osobi, a visina je najmanje 40 cm.

Dizajner David Burton za bankete u obliku slova L preporučuje od 1,5 do 2 metra. Također vam je potrebno malo slobodnog prostora u području da biste se mogli slobodno kretati.

Burtonova tvrtka dobila je ugovor o izgradnji klupe u sklopu obnove kuhinje. Projekt je vodio arhitekt Mueller Nicholls, a sadrži policu za knjige kod kuće, pribor za umjetničke aktivnosti, a također i kuharice.

Domjenci se nalaze izvan kuhinjskog prostora i služe kao okupljalište obitelji koja se stalno širi. Uobičajene ladice ormara bile su pričvršćene na podnožje. Sjedala i naslon za leđa izrađeni su od istog drvenog materijala i opremljeni istim pokrivačem preko gornjeg sloja.

Sjedala mogu biti u obliku slova L ili oblikovana kao paralelne klupe

Živahan stol za sjedenje koji štedi prostor i prilagođen je djeci koji štedi prostor

Kako realizirate takav projekt kod kuće?

Varijacije troškova ovise o nizu važnih čimbenika. Ako se radi o samostalnom projektu, može biti skuplji nego ako je dio većeg projekta.

Što više prostora za pohranu želite, bit će vam potrebno više materijala

Živahno kuhalo za sjedenje koje štedi prostor i prilagođeno je djetetu

Što više prostora za skladištenje želite, više materijala će vam trebati i troškovi će se povećati. Ovdje su prostrane bankete izradili dizajneri Mitchell Wall Architecture & Dizajn nastao kao sastavni dio kuhinje. Ovaj komad namještaja vrlo je praktičan i istovremeno ima mnoge formalne karakteristike.

Ovaj komad namještaja vrlo je praktičan i istovremeno ima mnoge formalne karakteristike

Bijeli kauč za sjedenje prilagođen djeci koji štedi prostor i koji štedi prostor

Time se obiteljska okupljanja lakše organiziraju, a istovremeno su i mnogo ugodnija. Odrasli sjede na stolicama, a djeca na udobnim i sigurnim klupama.

Djeca sjede na udobnim i sigurnim klupama

Živopisni stol za sjedenje prilagođen djeci koji štedi prostor i štedi prostor

Možete koristiti jastuke od jeftinih materijala za pričvršćivanje djece na odgovarajuću visinu.

Skladišni prostor u prazninama ispod klupa također je vrlo praktično rješenje. U ovom slučaju možete vidjeti dizajn tvrtke Podesta Construction.

Odaberete li visokokvalitetne materijale za presvlake, vaši će domjenci trajati jako dugo

Živahno mjesto za sjedenje, stol, kauč prilagođeno djeci

Odaberete li visokokvalitetne materijale za presvlake, vaši će domjenci trajati jako dugo i preživjet će mnoge divlje događaje. Upravo je to postigao dizajner iz Robert Allen Design. U ovom slučaju korišten je vinil, ali mikrovlakna i tkanine za vanjsku uporabu nisu lošija opcija. Sumbrella je jedno od poznatih poduzeća za proizvodnju takvih.

Presvlake zida iza domjenaka

Drvena stolna stolica za djecu koja voli zabavu i voli prostor koja štedi prostor

Kome nije potreban jednostavan pristup plastičnim zdjelama, salvetama, moljcima i priborom za jelo? Oni se mogu pažljivo spremiti u ladice domjenaka. Na slici vidimo primjer arhitekata iz Krieger + Associates Architects. Njihov se rad izvrsno uklapa s ostatkom kuhinjske opreme.

Nesreće s djecom uvijek su noćna mora za roditelje. Međutim, to se može izbjeći omotavanjem uglova mekom tkaninom kao u ovom primjeru.

Još jedna korisna mjera u tom smislu bila bi obložiti zid iza banketa, kao u ovom primjeru.

Mislite li da su domjenci opet moderni ili se ne uklapaju u vaš stil života? Odlučite li se koristiti jednom, pažljivo razmislite koju ćete mu funkciju dati.

Burton Architecture, Podesta Construction, Harry Braswell Inc., Krieger + Associates Architects Inc, Amoroso Design, Savvy Interiors

Arhitektura Mitchell zida & oblikovati

Mueller Nicholls