Tetovaže

Trendovi tetovaža – savjeti za odabir runskih tetovaža

Prilikom odabira tetovaže trebali biste biti svjesni njezina značenja. Nemojte pogriješiti iz nepromišljenosti ili nedostatka informacija. Trendovi tetovaža nisu površni modni trend koji se nakon nekog vremena može odbaciti. U mnogim slučajevima tetovaže čuvamo jako dugo i njihovo uklanjanje je prilično teško. Rune su vrlo sofisticiranog izgleda i također univerzalne. I dalje su idealni i za žene i za muškarce. Osim toga, oni uvijek imaju duboko značenje koje može biti vrlo svestrano u isto vrijeme. Rado ćemo vam pomoći da napravite pravi izbor.

Trendovi tetovaža stavljaju naš karakter u prvi plan

3 D ideje - Trendovi tetovaža 2020

Podrijetlo runa

Svi trendovi tetovaža postoje kako bi još više naglasili našu osobnost. Rune imaju svoje antičkog podrijetla i dubokog značenja te su stoga vrlo popularni. Zahvaljujući svom apstraktnom karakteru, također se pojavljuju iznimno aktualni. Malo je vjerojatno da će brzo zastarjeti.

Rune su drevna nordijska abeceda. Prema legendama, oni su mitski Bože Odin stvorena. Međutim, mnogi povjesničari vjeruju da se prvi put koristio u Danskoj u 3. stoljeću. Ime dolazi od riječi “runar”, što znači nešto poput tajne ili magije.

Rune su izvrstan izvor inspiracije za tetovaže

Veliki znak - Tattoo Trends 2020

Kako rune obogaćuju trendove tetovaža?

Rune su očito prednost ljubiteljima tetovaža. Postoji širok raspon simbola u različitim varijantama. Oni se kreću između 16 i 31. Postoje i germanske, skandinavske i danske rune. To je velika raznolikost načina da se izrazite, zar ne mislite? Simboli obično označavaju prirodne predmete ili životinje. Većina njih, međutim, djeluje apstraktno i povezano je s velikim brojem karakternih osobina.

Odličan runski simbol za prst

Mali prst - trendovi tetovaža 2020

Savjeti za odabir tetovaža

Runski trendovi tetovaža za više samopouzdanja

Kao što je već rečeno, rune mogu simbolizirati različite karakterne osobine. Zato bi se idealno trebalo upisati u najnovije trendove tetovaža. Vi se odlučujete za tetovaže koje predstavljaju karakterne osobine koje želite razviti ili ojačati. Duboko analizirajte vlastiti stav i donesite odgovarajuću odluku. Izbor je velik i upravo to ponekad otežava. Međutim, ako odaberete odgovarajući simbol, vjerojatno ćete se nakon toga osjećati sigurnije sa svojom tetovažom.

Rune se mogu crtati u različitim veličinama

jednostavna ideja - trendovi tetovaža 2020

Izrazite svoju osobnost kroz simbole prirode

bilje

Trenutni trendovi tetovaža inspirirani su prirodom. Različite biljke također su povezane s određenim karakternim osobinama ili vrijednostima kojima čovjek teži ili ih posebno cijeni. Ako volite prirodu, mogli biste izabrati odgovarajući simbol iz runskih znakova.

Evo primjera iz različitih runskih abeceda

Nekoliko ideja - Tattoo Trends 2020

Različite životinje

Simboli životinja vrlo su popularni u trendovima tetovaža i pojavljuju se u runama. Pogledajte različite varijante! Prvo, napravite vrlo intuitivan izbor. Zatim pročitajte detaljnije koje su karakterne crte nordijski narodi povezali s dotičnim životinjama. Također razmotrite kako se ovaj specifični simbol životinje tumači u suvremenoj kulturi. Ako se nakon ovog dubinskog istraživanja i dalje identificirate sa odgovarajućim životinjskim simbolom u runama, tada biste mogli sigurno prijeći na tetoviranje.

Zasigurno možete pronaći takve simbole ispod runa koji odgovaraju vašem stavu

Ruka - skup znakova - Trendovi tetovaža 2020

Složene poruke

Za složeniju izjavu mogli biste kombinirati nekoliko različitih runskih simbola. Naravno, za to je potrebno više vremena i morate više razmišljati o tome gdje bi za to bilo pravo mjesto na vašem tijelu. Ali trebali biste se usuditi ako vam se prohtije. Budući da je simbolika ovih znakova savršeno prikladna za složene, smislene i duboko individualne poruke.

Trendovi tetovaža runa prikladni su i za žene i za muškarce

Mali znak - Trendovi tetovaža 2020

Saznajte više o značenju runa iz ovog sjajnog videa!

Neki preferiraju složene simbolične poruke!

Muška tetovaža - trendovi tetovaža 2020

Evo primjera tetovaže sastavljene od simbola životinja i slova

Bočni znakovi - trendovi tetovaža 2020

Još jedno vrlo moderno tumačenje tetovaža runa

Trendovi tetovaža 2020 - ženske tetovaže

Trendovi tetovaža 2020. - slika s jedne strane na prstima

Trendovi tetovaža 2020 - jedna ruka

Trendovi tetovaža 2020 - mala ruka

Suvremeni trendovi tetovaža imaju za cilj izraziti osobnost

Trendovi tetovaža 2020. - lijepa ideja

Tattoo trendovi 2020 - tetoviranje na svim prstima

Trendovi tetovaža 2020 - različite ideje i znakovi

Runske tetovaže izvrsna su ideja za ukrašavanje leđa

Tattoo trendovi 2020 - različite rune na ženskim leđima

Trendovi tetovaža 2020 - dvije različite ruke

Trendovi tetovaža 2020 ideja muškarca

Više ideja za kreativno korištenje tetovaža runa

Trendovi tetovaža 2020 tetovaže na leđima

Trendovi tetovaža 2020

Sjajni trendovi tetoviranja prstiju 2020

Različiti znakovi - trendovi tetovaža 2020