dekoráció

A Hold mint dekoráció – 44 évvel ezelőtt az emberek betették a lábukat a Holdra! Ünnepelje ezt csodálatos tervezési ötletekkel!

Hold mint dekorációs hálószoba plakát A hold mint dekoráció

1969. július 20 -a munkaszüneti nap volt az egész emberiség számára. Neil Armstrong és Buzz Aldrin a Holdra lépett. Az Apollo 11 mindkettőt és sok imát és reményt hozott a Földről erre az új felületre.

1969. július 20 -a munkaszüneti nap volt az egész emberiség számára

Hold mint dekoráció a hálószobában

Egy egész generáció reményei kapcsolódtak ehhez az utazáshoz. Teljesen új dimenziókat akart elérni az életben. Továbbá ez az esemény megingott, és erős bizonyítékot szolgáltat az álmok erejéről.

Neil Armstrong és Buzz Aldrin a Holdra lépett

Hold mint dekorációs nappali

Ma ez az esemény inspirált minket a mai bejegyzés képeinek összeállításában.

A csillagokkal ellátott takarók már régóta nem hírek. Különösen a gyermekszobában a szülők inkább a csillagos eget ábrázolták. Lenyűgözőnek találja a sötét mennyezetet és a rajta világító fényeket? Élvezze az alábbi gyűjteményt!

Egy egész generáció reményei kapcsolódtak ehhez az utazáshoz

A Hold mint poszter ágy

Örök szeretet a végtelen iránt

A Hold, a Nap, a csillagok és a végtelenség mindig inspirációt jelentettek az emberek számára. Valahogy mindig is így volt ez az ókortól kezdve, a felettünk lévő világ mindig sokkal érdekesebbnek tűnik, mint az alábbi. Sok tudásra törekvő személyiség irányította erejét ebbe az irányba.

Örök szeretet a végtelen iránt

A Hold mint dekorációs hálószoba fal

Az Armstrong űrhajós teljesítményével kapcsolatban a következő szavakkal összegyűlt az évezredek óta tartó szeretet: “Ez egy kis emberi lépés és egy óriási ugrás az emberiség számára”.

A Hold, a Nap, a csillagok és a végtelenség mindig inspirációt jelentettek az emberek számára

Hold, mint dekoráció hálószoba bolygó kék

Tehát hogyan fejezheti ki ezt a lenyűgözést a saját otthonában? A falra tehet egy falfestményt a fogyó holddal. A fekete -fehér mintás tapéta hűvös, stílusos és szinte tökéletesen megragadja a pillanatot. A piacon könnyen megtalálhatja a holddal ellátott tapétát.

Hold, mint dekoráció űrhajó narancssárga kép asztal

Merj egy álmot!

A legtöbb esetben a gyermekszobák a megfelelő helyek a kozmikus témákhoz. Ott különböző szempontokat hoz a falra: A Naprendszer és a különböző csillagképek! Ezeket túlméretezett tapéták mutatják.

Tapéta a fogyó holddal

Hold mint dekorációs kanapé szürke fal

A színekben is látható változás. Itt megtalálhatók a hagyományos, sötét színek, valamint az élénkpiros és a narancssárga.

Lila ég, csillagokkal

Hold mint dekoráció mennyezet lila úszómedence esernyő

A holdhatás érdekében több fehéret kell hozzáadnia a fő tárgyakhoz. Ezekhez az árnyalatokhoz illő stílusos belső elemeket is választhat.

Ez magában foglalhat egy vagy két távcsövet.

Egy pokróc az éjszakában

A Hold mint dekorációs szoba

Bármennyire is szép, a felnőttek ritkán választanak ilyen megoldásokat. Ezért fogadnék ilyesmire. Az eredetiség mellett a kékre festett mennyezet több modernitást és hipnotikus hatást kölcsönözhet.

Egy barlang

A Hold mint dekorációs barlang

A valóság találkozik a fikcióval

Gondolkozott már azon, miért hívják a legjobb színészeket “sztároknak”? A név a 18. századi angliai színházi előadásból származik. Akkoriban a legjobb színészeket „ragyogó csillagoknak” nevezték.

Hold mint dekorációs csillag éjszaka

A lakberendezést természet színházzá is alakíthatja. Az ég mindig ott jelenik meg, és csodálatos csillagok adhatók hozzá.

Úgy érzi, megérintette az emberiség álma az űrről? Szeretnél részt venni ezekben az életed minden pillanatában? Szeretné, ha továbbra is csodálatos tervezési megoldásokat hozna otthonába? A hold téma összeköti mindezt! Remélhetőleg neked is volt egy jó ötleted.

Az eredetiség mellett a kékre festett mennyezet több modernitást és hipnotikus hatást kölcsönözhet

A Hold mint dekorációs mennyezeti kanapé asztalÚgy érzi, megérinti az emberiség álma az űrről?

Hold, mint dekoráció hálószoba égA fekete -fehér mintás tapéta hűvös, stílusos és szinte tökéletesen megragadja a pillanatot

A Hold mint dekorációs ágy poszterbolygóA valóság találkozik a fikcióval

Hold mint dekorációs ágyasztal falSzeretné, ha továbbra is csodálatos tervezési megoldásokat hozna otthonába??

Hold mint ágy dekorációA Hold -téma összeköti mindezt! Hold mint dekorációs ágy kék     Óvoda kialakításaHold mint dekoráció a gyerekszoba ágyábanA bolygók a falon

A Hold mint dekorációs bolygóágy

Gyermekszoba fiúknakHold, mint dekoráció fiú ágy bolygóKék takaró a nappaliban

Hold mint dekoráció nappali égKék bőr kanapék A Hold mint dekorációs bőr kanapéRózsaszín ég csillagokkal Hold, mint dekoráció rózsaszín ég csillagÚszómedence a házban

A Hold mint dekorációs medenceNagyszerű csillagok lógnak a lépcsőn         Hold, mint dekorációs lépcső csillagzongoraGyönyörű mennyezet, mint az ég Hold díszítés úszómedence kagyló mennyezet      A Nap, a bolygók és a HoldHold dekoráció bolygó kék ágy

Moody Design, az űrbolt, tapétás falfestmények, Maracay Homes Design Studio, Martha Angus, Poss Architecture + Planning + Interior Design, Shehan Pools, Cipriano Landscape Design, Bliss Home Theatres & Automatizálás, Brewster Home Fashions, Laura Manning Bendik, Bayless Custom Homes, Deepdale House, Monica Kovacic, Wendinteriors, Alina Druga Interiors, Engineered Environments, Deep River Partners, John Kraemer & Sons, KuDa Photography, Platinum Poolcare, Hobus Homes