Háziállatok

Nyaralás kutyával: kutya felelősségbiztosítás és egyéb fontos tippek

A kutyák a család részévé válnak és a legjobb négylábú barátaink az első naptól kezdve. Ezért szeretnénk a hűséges szőrös társainkat belefoglalni mindenbe, amit a kétlábú család többi tagja tesz. Ezt azonban gyakran könnyebb mondani, mint megtenni. A kutyaparkba menni nagyon különbözik attól, hogy országszerte utazzunk és szállodában szálljunk meg. Az ilyen tapasztalatok sok kihívást jelentenek az utadban. Csakúgy, mint néhány ember, nem minden kutya élvezi a kemping kalandját vagy a sétát a zsúfolt turisztikai területen. Néhány kutya túlizgatott, agresszív vagy ideges lesz utazás közben, ami mindenféle nemkívánatos viselkedéshez vezethet. Tehát hogyan tudja biztosítani, hogy pihentető nyaralást töltsön négylábú barátjával? Minden a megfelelő előkészítéssel kezdődik. Mai cikkünkben sok hasznos tippet adunk az Ön tartózkodásával kapcsolatban Kutya felelősség és még sok más!

Nyaralás kutyával, kutya felelőssége és egyéb fontos tippek kutya a medenceparti nyaralásban

Először keresse fel állatorvosát

Mindenkinek egészségesnek kell lennie, mielőtt nyaralni indul, és ez magában foglalja a négylábú barátját is. Mivel azonban az állatok nem tudják pontosan megmondani, hogy valami nincs rendben, a legjobb, ha ellátogat az állatorvosához. Győződjön meg arról, hogy Bello naprakész minden szükséges védőoltással, és ne felejtse el bevenni a bolhát, kullancsot, szúnyogot és a szívférgességet megelőző gyógyszereket sem. A háziállatok elsősegélycsomagjának mindig veled kell lennie. Indulás előtt készítsen listát az útvonalon és a célállomáson található jó állatorvosi klinikák elérhetőségéről és munkaidejéről.

Természetesen a kutyának már rendelkeznie kell mikrochippel és útlevéllel. Ennek ellenére jó ötlet, ha a nyakörvén naprakész kutyacímke található, beleértve a mobiltelefonszámát is, arra az esetre, ha Bello elveszne. A GPS nyomkövető bölcs befektetés is lehet, ha aggódik kedvence biztonságáért.

Nyaralás kutyával, kutya felelősség és más fontos állatorvos tippek látogassanak el az oltásokra

Szokja hozzá kutyáját a szállító dobozhoz

Akár autóval, vonattal, hajóval vagy repülővel utazik, az állattartók kétségtelenül a legbiztonságosabb megoldás minden méretű és típusú háziállat számára, sőt, a legtöbb esetben kötelezőek. A doboznak robusztusnak és tágasnak kell lennie ahhoz, hogy kutyája kényelmesen álljon, megforduljon és lefeküdjön. Vezetés közben Bellónak friss vízhez kell férnie, de ételhez nem, mert ez mozgásszervi betegséghez vezethet.

Ha kedvence nem szokott állattartóban tartózkodni, néhány héttel az indulás előtt mutassa be nekik. Töltse fel a padlót kedvenc takarójával, és tegyen bele finomságokat vagy játékokat. Hagyja nyitva az ajtót, hogy a kutya nyugodtan felfedezhesse. Először csak néhány másodpercre zárja be a dobozt, és fokozatosan növelje az időt. A doboz csak pozitív érzelmekkel társítható. Ha már az autóban van, gyakorolja az utazást, és menjen olyan kellemes helyekre, mint a kutyapark.

Nyaralás kutyával Kutya felelősségbiztosítás és egyéb fontos tippek kutya az autó biztonsági intézkedéseiben

Vezetés közben

A szakértők azt javasolják, hogy indulás előtt vigye kutyáját hosszú sétára. Győződjön meg arról, hogy Bello bili jár, és mentálisan és fizikailag fáradt. Így elkerülheti az autó meghibásodásait, és szinte garantálja, hogy az egész út során aludni fog. Ennek ellenére érdemes öt -két óránként megállni, hogy kiegyenesítse a kutya lábait, adjon neki egy kis vizet, és megnyugtassa az idegeit. Soha ne felejtse el, hogy háziállatát semmilyen körülmények között ne hagyja egyedül az autóban. Különösen nyáron a hőmérséklet nagyon gyorsan halálos szintre emelkedhet.

Nyaralás kutyával Kutya felelősségbiztosítás és egyéb fontos tippek a hegyvidéki kis kutyák számára

Keressen egy kutyabarát szállodát, és végezzen alapos kutatást

Ne feltételezze, hogy az interneten talált szállodáról szóló információk aktuálisak. Mindig ellenőrizze telefonon vagy e -mailben, hogy a kutyák valóban megengedettek -e. Ezenkívül tájékoztassa a beszélt személyt kedvencének méretéről és fajtájáról, mivel bizonyos szállodák bizonyos kritériumokkal rendelkezhetnek.

Miután beért a szobájába, azonnal győződjön meg arról, hogy minden kutyabiztos. Távolítson el olyan apró tárgyakat, amelyeket négylábú barátja lenyelhet vagy könnyen eltörhet. Ezután állítson be helyet kedvencének. Bello a dobozában, az ágyán alszik, vagy a tiedben? Tegye le az étel- és vizesedényeit, és ajánlja fel neki kedvenc játékát. Sétáljon gyakrabban, hogy elégetje a felesleges energiát. A fáradt kutya jó kutya.

Nyaralás kutyával Információ a kutya felelősségbiztosításáról és egyéb fontos tippek hund pudel hotel

Baleset esetén készüljön fel – gondoljon a kutya felelősségbiztosítására

Bármennyire is szeretjük őket, és családunk részeként fogadjuk el őket, a kutyák továbbra is állatok, és kiszámíthatatlanok lehetnek. Még egy jó kutya is, aki otthon mindig kedves volt, hirtelen széttépheti a szállodai párnát, megharaphat egy idegent vagy állatot, vagy ugathat éjszaka. Végül is egy furcsa új környezetben vagy, tele furcsa új illatokkal és látnivalókkal, amelyek rengeteg stresszt és izgalmat okoznak.

De a kár megtörténik, és Önön múlik, hogy kijavítja -e. Nincs ok pánikra! Itt jön szóba a kutyák felelősségbiztosítása. Abban az esetben, ha Bello fizikai vagy anyagi kárt okozott valakinek, és Ön pénzügyi követelésekkel szembesül Coya, egy német digitális vagyonbiztosító átveszi Ön helyett a nagy részét vagy teljes összegét. Ez természetesen a szóban forgó eseményhez kapcsolódik. És mindezt jelentéktelen havidíjért. A kutya felelőssége már nem jelent problémát.

Nyaralás kutyával Kutya felelősségbiztosítás és egyéb fontos tippek kutya tép párnákat a szállodai szobákban

A kutya vakáció nagyszerű szórakozás lehet Önnek és Bellónak. Csak ne felejtse el megfelelően és időben felkészülni, hogy elkerülje a kutyákkal kapcsolatos esetleges felelősségi problémákat. A mai utolsó tippünk a következő: vigye magával kutyáját, amikor a lehető leggyakrabban utazik. Először tegyen rövid utakat, majd egyre hosszabbakat. Négylábú barátod idővel hozzászokik.

Nyaralás kutyával Kutya felelősség és egyéb fontos tippek Hund stoppolással elveszett hamburg