Zidne slike

Ideja za namještaj sa čudesnom pločom i foto pločama

Zidovi u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi i blagovaonici nude mnoge mogućnosti ukrašavanja slika, slika i fotografija. Zidovi s fotografijama posebno su lijepi za pogledati. Ogoljenim i dosadnim životnim prostorima daju živahnu notu. Zbirka fotografija može se sastojati od vrlo različitih motiva. Bilo da se radi o fotografijama za uspomenu iz djetinjstva, obiteljskim portretima, pejzažnim snimkama ili tematskim motivima, korisnici mogu upotrijebiti svoju kreativnost pri sastavljanju. Rezultat su individualno dizajnirane sobe s vrlo osobnim dodirom.

Slika 1 zidna dekoracija naučite fotografirati ideje wall deco

Fotografija je dio svakodnevice. Bilo da su snimljene mobitelom ili profesionalnom kamerom, fotografije donose uspomene.

Od ideje do realizacije u stvarnosti

Postoji nekoliko načina za postavljanje fotografija na zid. Jedna od mogućih varijanti je vješanje u Petersburgu. To je svojevrsni “uređeni kaos”, jer su slike obješene u različite okvire, različite veličine i različite boje ili stilove. Ipak, aranžman rezultira jedinstvom, cjelokupnom slikom, jer element stila povezuje sve fotografije. To može biti, na primjer, tema (npr. Obitelj) ili detalj (npr. Cvijeće) koji se može naći na svim fotografijama i manje ili više ih očito dovodi do zajedničkog nazivnika.

Osim vješanja u Sankt Peterburgu, koje je zapravo ime dobilo po poznatom peterburškom pustinjaku, ovaj aranžman sa slikama poznat je i kao salonsko vješanje. Razlog je taj što se u 18. stoljeću koristio u reprezentativnim sobama u brojnim vlastelinskim kućama. Süddeutsche Zeitung je objavio jedan 2011. godine Članak o vješanju Sankt Peterburga, koji daje uvid u “primijenjenu teoriju umjetnosti”.

Peterburško vješanje toliko je klasično da se i danas može naći u mnogim kućanstvima. Čak i ako ga mnogi sada nazivaju “kolaž”, “fotozid” ili “zid sjećanja”, u načelu je to uvijek bezvremenski salon koji visi iz 18. stoljeća. U međuvremenu, potrošači više ne koriste originalne slike, već kupuju umjetničke otiske ili koriste osobne fotografije. Možete koristiti najnoviju tehnologiju kako bi motivi došli na svoje. Umjesto jednostavnih fotografija za nekoliko centi, preporučuje se uporaba suvremenih materijala.

Wonder board – živahan efekt i visoka kvaliteta

Slika 2 ideje za zidnu dekoraciju fotografije zidni dizajn

Petersburg visi na najmanjem prostoru u privatnom kućanstvu. 

Fotografije se mogu ispisati u visokoj kvaliteti u specijaliziranim prodavaonicama staviti WunderBoard. Aluminijska ploča ima bijelu površinu. Slike se na to mogu prenijeti u visokoj razlučivosti. Obično se za to koristi transfer presa. Za razliku od uobičajenog ispisa fotografija, ova tehnika ima mnoge prednosti. Pločice čuda dostupne su u različitim veličinama. Možete ih upotrijebiti za stvaranje izvanrednih kolaža u trenu.

Aluminijski foto paneli čine sliku živom i sjajnom. Aluminij se sastoji od tri sloja. U sredini se nalazi plastični sloj. Oko njih dvije tanke aluminijske ploče od tri milimetra. Aluminij ima važna svojstva, poput sebe ovdje može se detaljno pročitati: dimenzijski je stabilan, stabilan, izdržljiv i stvara blago reflektirajući učinak. Budući da je fotografija pritisnuta, a aluminij može izdržati sve vremenske uvjete, fotografije se mogu pričvrstiti i na vanjski zid. Oni ukrašavaju terase ili balkonske zidove, kao i kupaonicu ili dnevni boravak. Budući da bijela područja nisu ispisana na brušenom aluminiju, fotografija izgleda svijetla i oštra. Vidljivi su i najmanji detalji. S druge strane, na aluminijskim pločama s bijelim gornjim slojem slika se pojavljuje intenzivno obojena.

Aluminijske ploče su lagane. Za razliku od klasičnog ispisa fotografija, različite se teksture mogu osjetiti na metalu. Osjećaj fotografije podsjeća na naslikanu sliku. Crno -bijele fotografije, arhitektonske fotografije, slikarski i tehnički motivi posebno su učinkoviti. Za razliku od uobičajenih ispisa fotografija, slike na aluminijskim pločama ne blijede previše. Boje dugo ostaju iste.

Slika 3 Ideje za zidnu dekoraciju naučite fotografirati zidnu dekoraciju

Foto ploče otporne su na vremenske uvjete pa se stoga mogu postaviti i vani.

Postavljanje foto panela na zid

Postavljanje ploča čuda ostavlja mnoge umjetnike u hobiju u gubitku. Soba, njezina veličina i boja zida igraju važnu ulogu u dizajnu fotozida. Jasne, svijetle boje zidova nude više kreativne slobode od nemirnih zidova. Ovisi i o klasi, a ne o masi. Velika foto ploča može imati veliki utjecaj. Pogotovo ako je subjekt potresan ili neobičan. U svakom slučaju, siguran instinkt i intuicija prednost su u dizajnu fotozida.

Postavite galeriju slika kod kuće

Ne mora to uvijek biti salon koji visi. Ponekad serije fotografija sa slikama iste veličine izgledaju bolje. Tada je poželjno točno i u ravnoj liniji pričvrstiti ga na zid. Važno je da se slikovni zid uklopi u cjelokupni koncept prostorije. Ako je interijer uredan i moderan, stil na zidu mu može odgovarati – ili postaviti suprotni stup. Ako je namještaj nježan, male su slike prikladne kako ne bi izgledale preterano.

ideje za zidnu dekoraciju foto ploča zalazak sunca jezero krajolik

Nevidljiva linija trebala bi biti vidljiva u galeriji slika s različitim veličinama fotografija. Hobisti si mogu pomoći s dizajnom tankim kabelom i objesiti ploče čuda uz ovo. Stalna udaljenost osigurava mir i sklad. Što se tiče visine, slike bi trebale biti postavljene nisko u prostorijama u kojima korisnici puno sjede, dok aluminijske ploče u hodniku i stubištu mogu visjeti više.

Viseći sustavi na stražnjoj strani slike osiguravaju plutajući učinak čudesnih ploča. Ploča tada visi od zida na udaljenosti od oko jednog centimetra.

Bilješka: Što je galerija slika šira, zid se širi. Ako svoje fotografije objesite vodoravno, možete vizualno povećati prostoriju. Ako je izbor boje ujednačen, dolazi do skladnog učinka. Ako želite kombinirati fotografije u boji i crno-bijele fotografije, trebali biste pažljivo isplanirati aranžman. Učinkovit učinak može se postići kada crno -bijele slike uokvire intenzivnu sliku u boji.

 Zaključak:

Pločice čuda vizualno su privlačne i uvjeravaju svojom visokom kvalitetom. Ako želite svoja umjetnička umjetnička djela koja ste sami izradili tiskati na aluminiju, morate računati s 30 do 100 eura, ovisno o veličini. Što se tiče ispisa, možete birati između mat i sjaja, kvaliteta boje je briljantna, slika oštra i elegantna. Budući da su ploče čuda izdržljivije od uobičajenih ispisa fotografija i neosjetljive na ogrebotine, nadoplata se isplati.

ideje za zidnu dekoraciju foto ploča crno -bijela umjetnost

 Izvor:

Pixabay ©EME(CC0 javna domena)

Pixabay ©geralt (CC0 javna domena)

Pixabay ©Unsplash (CC0 javna domena)