zanatske ideje, uradi sam, kućni ljubimci

Igračke za mačke napravite sami: fantastične ideje za ljubitelje mačaka

Igračke za mačke same po sebi olakšavaju DIY ideje

Imate li mačku kao kućnog ljubimca? Tada iz iskustva znate da, iako vaš mali cimer nije aktivan poput psa, na primjer, i ne treba mu svakodnevna šetnja, trebali biste mu posvetiti odgovarajuću pažnju. Hranjenje nije dovoljno – trebali biste se igrati i s mačkom! U ovom ćemo vam članku pokazati kako lako možete sami napraviti igračke za mačke. Izrada je također zabavna i lijepa aktivnost za djecu. Provedite naše DIY ideje i usrećite svoju mačku igrajući se zajedno! Nadamo se da će vam se svidjeti naši prijedlozi!

Napravite igračke za mačke sami za zabavne igre sa svojim voljenim ljubimcem

Igračke za mačke same čine grebanje izvornom idejom

Napravite vlastite igračke za mačke

Igračke za mačke same čine ogrebotine zabavnim u praktičnom smislu

Mačke igračke čine od kartona prazne rupe za miševe

Napravite igračke za mačke sami grebajući post sa pomponima

Napravite igračke za mačke sami Plijen za miša

Napravite igračke za mačke DIY grebanje

Mačke igračke same čine plijen s perjem

Napravite igračke za mačke sami petljajući kutiju za vino

Napravite igračke za mačke sami prazne kutije kućica za mačke

Igra s mačkom ne samo da jača odnos s vlasnikom – važno je i iz drugog razloga. Osim hrane, mačke koje žive u stanu također trebaju puno vježbe – igre mogu zamijeniti lov na otvorenom. Oni su također izvrsna promjena za vašeg ljubimca kako mu ne bi dosadilo i bio zadovoljan. Naravno, mačići su razigraniji od starijih mačaka – ali životinja će definitivno cijeniti vašu pažnju, bez obzira na to ima li 2 mjeseca ili 2 godine. Igranje s mačkama može biti prekrasan način za ublažavanje stresa svakodnevnog života, a i pružiti izvrsnu zabavu vašoj djeci. Izrada igračaka za mačke također je pravi užitak – u tu svrhu možete koristiti razne kućanske potrepštine koje vam često više ne trebaju kao role toaletnog papira, stare novine itd. Na ovaj način možete ne samo uštedjeti nešto novca, već i izraziti svoju kreativnost i maštu. Nadamo se da će vam naše DIY ideje za igračke za mačke u tome pomoći i nadamo se da ćete uživati ​​u izradi!

Napravite igračke za mačke sami: petljajte s “plijenom”

Igračke za mačke same čine plijen

Igračke za mačke napravite sami, napravite miševe, upute

Igračke za mačke same izrađuju male jastuke

Napravite mrkve sami za mačke

Igračke za mačke sami napravite drvenim kutijskim mišem

Mačke igračke same prave pompone od tkanine

Napravite igračke za mačke sami

Prvo, predlažemo da sami napravite igračku koja izgleda kao atraktivan plijen koji će vaša mačka voljeti loviti. Moguće varijante jednostavno su neograničene, ali najjednostavnija ideja je oblikovati malu lopticu rukama od komada papira ili novina. Zavežite vrpcu ili vezicu – možete odabrati ili laganu, vrlo fleksibilnu vrpcu ili tešku koja zmiji po podu. Po želji, možete vezati kabel ili vrpcu na kraju šipke i također je popraviti ljepljivom trakom. Kad završite, oživite “plijen” i pustite mačku da ga ulovi! Ako želite da igračka izgleda malo realnije, možete upotrijebiti i malu plišanu životinju – na primjer miša ili pticu. Međutim, morate paziti da igračka nema dijelova, poput malih gumbića, bisera i perja koje mačka može otrgnuti i progutati tijekom igre. Također nije nemoguće sami izraditi “plijen” – od starih čarapa napunjenih s malo pamuka možete napraviti fantastičnu “plijen životinju”! Miš je također iznimno jednostavan za izradu – sve što trebate učiniti je zalijepiti dva velika bobica i jedan omotati sivom tkaninom koju ste izrezali u obliku suze. A ako trenutačno jednostavno niste raspoloženi za petljanje, možete upotrijebiti i svjetiljku za simulaciju brzopoteznog plijena. Mačka može satima loviti i ganjati svjetlosni konus i zasigurno će biti zabavno!

Igračke za mačke sami napravite od rolni toaletnog papira

Igračke za mačke same stvaraju ideje s rolama toaletnog papira

Napravite igračke za mačke sami u lutajućoj kutiji

Napravite vlastitu zmiju igračku za mačke od role toaletnog papira

Igračke za mačke same stvaraju zanimljive ideje s rolama toaletnog papira

Fascinantne igračke za mačke mogu se napraviti i od rolni toalet papira ili rolni kuhinjskih ručnika. Možete ga upotrijebiti za dočaravanje velike zmije, na primjer – jer mačke imaju i urođeni instinkt za lov na zmije. Uzmite tri prazne rolice toaletnog papira i povežite ih dovoljno dugačkim nizom da prođete kroz sve role i zalijepite s unutarnje strane – na ovaj način zmija bi bila fleksibilna. Da biste ih učinili realnijima, možete ih obojiti u zeleno ili prekriti zelenom tkaninom i ukrasiti s dva guglasta oka. S naših fotografija možete dobiti još sjajnih ideja za igračke koje će obradovati vašeg malog cimera!