Uradi sam

Ideje za presavijanje salveta za najbolje tuširanje za bebe

Tehnike presavijanja salveta koje ne oduzimaju puno vremena

Sanjate li o tome da svom djetetu organizirate najbolji tuš za bebe? Pravi ukras može vam ostvariti san. Ovaj članak donijet će vam ispunjenje sna o savršenoj tuš zabavi za bebe. Sklapanje salveta vaš je željeni wow efekt koji začini zabavu. Prestanite tražiti vodiče za presavijanje salveta jer u ovom članku možemo vidjeti najjednostavnije, ne oduzimajući vrijeme tehnike presavijanja salveta. Vaš ukras za stol postići će stilski izgled na kojem će vam zavidjeti svi gosti. Otkrijte predstavljene tehnike presavijanja, koje uključuju dječju haljinu, košulju, čamac i leptira, i dopustite da vas inspiriraju!

Pripremna faza: odabir odgovarajućih materijala za presavijanje salveta

Ukrasite u stilu: ideje za nabore za salvete

Ako želite stvoriti ukras stola koji oduzima dah uz pomoć dobro presavijenih salveta, trebali biste obratiti pozornost na izbor salveta. Standardna veličina salvete je 33 x 33 cm. Bilo bi bolje da nađete veće salvete. Odlučite se za kupnju ubrusa, reljefa ili jednobojnih salveta. Obično su ubrusi ili jednobojne salvete bolji za presavijanje od reljefnih i motiviranih salveta. Nakon što ste pronašli željene salvete, provjerite jesu li salvete obojene iznutra, kao i izvana. To će spriječiti stvaranje bijelih rubova na salveti. Lijepo presavijene salvete poboljšavaju vizualni ambijent i vraćaju goste u dobro raspoloženje.

Upute za presavijanje dječje haljine

Upute za savijanje papira

Oblik dječje haljine osobito je popularan kod žena i smatra se zaštitnim licem ukrasa za tuširanje beba. Stoga počinjemo s uputama za nabore salveta za dječju haljinu. Koraci su jednostavni, ali rezultat izgleda neodoljivo. Pazite da se dječja odjeća ne može rasklopiti da bi se koristila kao normalne salvete. Baby salvete za tuširanje dobra su ideja ako se koriste samo kao ukras.

 1. Rasklopite lijevi i desni kraj salvete kako biste oblikovali srednji prijelom.
 2. Ponovno rasklopi.
 3. Izrežite trokut kako biste izradili rukave.
 4. Izrežite drugi trokut kako biste napravili ovratnik.
 5. Ljepilo na mašnu.

Upute za presavijanje košulje

Otkrijte tajnu nabora majice

Još jedna atrakcija na svečanom stolu privlači ubrus koji je presavijen poput košulje. Ovo je iznenađenje za sve goste koji prvo moraju razmisliti možete li ovu lijepo presavijenu salvetu koristiti kao jednostavnu salvetu. Iako rezultat izgleda neobično, upute je vrlo lako slijediti. Ovaj ukras za stol savršen je za tuširanje beba ili dječju rođendansku zabavu. Naša je preporuka da odaberete tiskani papir s prekrasnim uzorcima.

 1. Rasklopljenu salvetu postavite dijagonalno na stol.
 2. Presavijte sva četiri vrha salvete prema sredini.
 3. Presavijte dvije strane kvadrata do sredine prijeloma.
 4. Prevrnite ubrus.
 5. Preklopite 1/5 od gornjeg ruba.
 6. Ponovno prevrnite ubrus.
 7. Savijte dva gornja vrha salvete do srednje pauze.
 8. Presavijte donji trokut u sredini desno van. Slično, preklopite ulijevo.
 9. Donji rub preklopite prema gore kao što je prikazano na fotografiji.

Upute za fotografije za sklapanje broda

Sklopivi brodovi kao profesionalac

Ove upute je malo teže slijediti, ali nije nemoguće postići. Bilo bi bolje da se za ovu tehniku ​​pripremite debljim presavijajućim papirom. Obično su ovi oblici presavijenih salveta posebno prikladni ne samo za tuširanje beba, već i za rođendane, krštenja, vjenčanja itd. Ako ovu presavijenu salvetu u obliku broda postavite na stol za blagovanje, ukras ostavlja dubok dojam. Pročitajte naš vodič o tome kako preklopiti brod kako biste stvorili ovaj prekrasan stolni ukras.

Upute za fotografije za savijanje leptira

Korak po korak: preklapanje leptira

Dobro složeni leptir prava je atrakcija na svečanom blagovaonskom stolu. Slijedite korake iz naših uputa za fotografije kako biste svom stolnom ukrasu dali elegantan izgled. Leptir napravljen od presavijene salvete uvijek je posebno lijep dodatak ukrasu koji je prikladan za svaku prigodu.

Na našoj web stranici možete pročitati puno sjajnih uputa za presavijanje salveta za Božić, Uskrs i sve svečanosti koje zahtijevaju svečane ukrase, a zatim pustite mašti na volju.

Ideje za božićno presavijanje salveta

Upute za savijanje papira

Duni salvete - pravi izbor za presavijanje

Kako možete presaviti ubrus u obliku košulje?

Presavijte salvete kao profesionalac!

Kako presaviti ubrus u džep za pribor za jelo

Besplatni uzorci za nabore jele

Lijepo sklopljeni džep za pribor za jelo Jednostavne upute za lijepo sklopljenu vrećicu za pribor za jelo

Preklopite dječje pelene od preklopnog papira

Otkrit ćemo vam tajnu iza tehnike izrezivanja

Dječje pelene od presavijajućeg papira i nekoliko sjajnih ideja možete pronaći ovdje!

Besplatni izvrsni vodiči za presavijanje salveta