ukras

Ukrasni upravljač – okrenite ovaj upravljač u drugačijem stilu

Volan kao ukras

Volan kao ukrasna stolica

Trend: Star je, ali vrijedan. Vintage brodski kotači, kao i oni napravljeni samo za ukrašavanje, dodaju nautički stil kućama u obalnom stilu.

Problem: Stil je izvrstan kad zaista dobijete nautički izgled.

Zamislite stil restorana s “Captain” u nazivu. Želite li doista tako nešto imati kod kuće??

Rješenje: Neka brodski kotač bude žarište, ali ne dopustite mu da odredi brojne nautičke zastave, sidra i druge pojedinosti o brodu. Tamo još može biti daha kiča, a da vam soba ne postane sirasta.

Zašto radi ovdje: Bijeli zidovi. Često se misli da su brodski kotači samo dio dekora, uključujući obloge iz 1970 -ih, kapetanske stolice i mnogo drugog namještaja od tamnog drveta. Suhozid ili jarko obojene daske omogućuju kotaču da se pojavi kao kiparski objekt. Ako vas zanimaju nautički motivi, tada bi vam odgovarala i tetovaža sidra.

Stil je izvrstan kad zaista dobijete nautički izgled

Volan kao ukras u vrtiću

Zašto radi ovdje: Brodski kotač uvijek dobro radi u dječjoj sobi. Ova dječja soba je svježa i dobro oblikovana što održava svjež izgled.

simetrija

Volan kao ukras kauč u dnevnoj sobi

Zašto radi ovdje: Simetrija. Umjesto da kotači budu žarište, oni ukrašavaju centrirane prozore.

Dizajn kuhinje

tradicionalni kuhinjski volan kao ukras

Zašto radi ovdje: Industrijski šik. Naglašene svjetiljke na zidu, stolu i metalnim kavezima dobro se slažu s biciklom.

Industrijski šik

Volan kao ukras smeđi kauč

Zašto radi ovdje: Mješavina. Veliki mjedeni kotač i izrezbareni detalji dobro se stapaju u ovoj eklektičnoj mješavini modernih elemenata, starina i opeke.

Okrenite ovaj upravljač u drugačijem stilu

Volan kao ukras blagovaonice

Zašto radi ovdje: Pametno posredovanje. Mali ukrasni brodski kotač dio je dobro uređene moderne obalne kompozicije.

Dobro postavljeni kotači izravni su interes uz stepenice

Volan kao ukrasno stubište

Zašto radi ovdje: Paleta materijala. Dobro postavljeni kotači izravno zanimaju stepenice, drvene ograde i stepenice.

I ovdje je drvo kotača lijep dodatak ovom prekrasnom spiralnom stubištu

Volan kao ukras drvenim stepenicama

Zašto radi ovdje: I ovdje je drvo lijep dodatak ovom prekrasnom spiralnom stubištu. Svjetiljka i vretena od crnog metala u kontrastu su sa svim tim tamnim drvetom.

Bicikl je razigran dodir za mališane na “pisti” balkonu ovog stana

Volan kao ukras terase

Zašto radi ovdje: Djeca to obožavaju. Kotač je razigran dodir za mališane na balkonu “piste” u ovom stanu, koji kombinira moderne elemente poput betonskih i čeličnih tračnica s tradicionalnim obalnim elementima, poput dasaka i toplih tonova drveta.

Upravljač ispred vrata

Volan kao ukrasni ulaz

Zašto radi ovdje: Zahtjev za ograničenje. Učvršćivanje kotača uz šindru u boji obale podsjeća posjetitelje gdje se nalaze. Također, njegova velika skala stoji do veličine ulaznog prostora, pa kotač ovdje stvara malo nereda.

Nautički jastuci i tepih dašak su naglašenih boja u suptilnoj paleti boja

Volan kao ukras kauč na kauč

Zašto radi ovdje: Ravnoteža. Ovo je izvrstan primjer kako stvoriti tematsku sobu bez da izgledate crtano. Drveni strop klimanje je brodovima, pomorske zastave uredno su uokvirene uz bijele zidove, a nautički jastuci i tepih dašak su naglašenih boja u suptilnoj paleti.

Plava soba

Volan kao ukras drvene sobe

Zašto radi ovdje: Nisam mogao ostaviti ovaj kotač izvan povijesti. Ova gusarska spavaća soba vrlo je tematizirana, jednostavno je izvrsna! To je san iz djetinjstva.

Dizajn dnevne sobe s plavim kaučima

Volan kao ukras plavi stol za kauč

Gdje pronaći brodske kotače. Ako nemate vremena za posjet obalnim prodavaonicama antikviteta, potražite na internetu “starinski pomorski kotač”, “kapetanski kotač” i “brodski kotač”. Prodavači nautike i prodavači eBaya također su puni prekrasnih starih bicikala.

Thorsonova restauracija & Građevinarstvo, Tess Fine, Christian Rice Architects, Inc., dizajn slijetanja & Development, Random House, Go Nautical Collections, Dan Nelson, Designs Northwest Architects, Tab Premium Built Homes, William T Baker, Kuhl Design Build LLC