Trendovi

Što trenutni životni trendovi u 2020. obećavaju?

Novi životni trendovi 2020. već su tu, a s njima i naša želja za svježinom i inovativnošću kod kuće. Ponekad je za stvaranje moderne atmosfere potreban samo suptilan dodir. Naglasak u boji ili šik kućni dodatak mogao bi odigrati važnu ulogu i osjetno utjecati na stambeni prostor. Da biste i vi uspjeli, najprije morate upoznati trenutne životne trendove u 2020. U nastavku smo ga rasvijetlili i dali vam nekoliko korisnih savjeta kako s lakoćom implementirati svoj omiljeni trend.

Upoznajte trenutne životne trendove u 2020!

Životni trendovi 2020 dizajn životnog prostora boja dizajn prirodno svjetlo

S jakim bojama terakote, prekrasnim haptičkim teksturama, namještajem i priborom koji odražavaju prirodu i njezine organske oblike, najutjecajniji životni trendovi u nadolazećoj godini obećavaju unijeti toplinu i udobnost u naše domove.

Svijetao i privlačan dnevni boravak modernog dizajna

Životni trendovi 2020 dizajn životnog prostora u boji dodaci za život

Vaša dnevna soba je prvo mjesto koje uključuje najtoplije trendove u uređenju interijera, ali možda se i dalje pitate kako … Ne paničarite! Imamo nekoliko zanimljivih prijedloga za vas.

Kako možete u kratkom roku implementirati najnovije životne trendove 2020??

Trendovi ili životni trendovi 2020. veliki su izvor inspiracije, ali nemojte osjećati pritisak da ih implementirate u svoj dom. Na primjer, možete uzeti aspekt ili dva, poput boje, teksture ili uzorka, i koristiti ih na suptilne načine. Na ovaj način stvarate izgled koji vam je osobno značajan i važan.

Odaberite prirodnu nijansu

Domaći trendovi teksture i boje 2020

priprema

Važno je unaprijed planirati dizajn sobe koji želite. Dajte si barem nekoliko tjedana da razmislite o konkretnoj provedbi vaših ideja.

Jednostavni, prirodni oblici s luksuznim, ali privlačnim retro izgledom osnovna su bit najnovijih trendova. Srećom, možete ih tumačiti na različite načine.

Teksture igraju važnu ulogu u trenutnim životnim trendovima u 2020

Životni trendovi 2020 teksture boje uzorci kauč

Posebnu pozornost posvetite teksturi

Neke dnevne sobe mogu izgledati “ravno” i nezanimljivo. Tekstura u tome igra važnu ulogu. U 2020. bit će snažan fokus na Boucle postavljen. Vrući trend iz kolekcija modnih pista sada se primjenjuje i u dizajnu soba za topao i privlačan dom.

Fotelja Bouclé u retro izgledu u bijeloj boji

Životni trendovi 2020 namještaj fotelja tekstura boucle

Razmislite o prirodnom svjetlu 

Provedite neko vrijeme promatrajući kako svjetlost pada na različite dijelove prostorije i kako se sunce kreće. Ovo je važno ne samo za percepciju boja u prostoriji, već i za pravilan raspored namještaja. Možete stvoriti svijetlo područje za učenje ili blago zatamnjen udoban kutak za opuštanje.

Svijetli ambijent uvijek vas poziva

Životni trendovi 2020 dnevni boravak ružičasta kutna garnitura dnevni pribor

Dešifrirajte pravu kombinaciju boja

Potpuno nova shema boja može vas zbuniti kao stanovnika. Sjetite se kako se različite nijanse međusobno nadopunjuju i jačaju. Dobro je ograničiti odabir na tri nijanse – glavnu nijansu, koja se u većini slučajeva može vidjeti na tapeciranom namještaju, kontrastne boje i naglašavanja.

Kombinirajte boje prema vlastitom ukusu

Životni trendovi 2020. stambeni prostor birajte zidnu boju pribora za život

Prigušena ružičasta, baby plava i neo mint zelena postavljeni su kao akcenti trenda za 2020.

Kad ste već odredili kombinaciju boja, napravite test boja na zidu. Ako razmišljate o ozbiljnom ulaganju, poput kupnje kauča ili fotelje u određenoj boji, možete prethodno napraviti test boje. Uzmite šal ili deku u istoj boji, stavite je u sobu i provjerite sviđa li vam se ova kombinacija boja ili ne.

Držite naglaske u fokusu

Ebanovina i orah u tamnim tonovima, kao i naglasci namještaja u sivoj čeličnoj boji dat će interijerima moderni pečat u 2020. Takav kućni pribor možete zadržati pa se čak i usredotočiti na njih. Međutim, prepuna soba nije dobra ideja. Riješite se nepotrebnih ukrasnih predmeta kao što su jastuci, vaze ili svjetla koja trebate samo obrisati prašinu. I pridajte važnost upečatljivom ukrasnom i životnom priboru koji daje snažan naglasak vašem dnevnom boravku.

Dekorativni predmeti u suptilno ružičastoj boji

Životni trendovi životnog prostora 2020. stvaraju ugodan životni pribor

Ukras & Emil pribor & Paula mogu vam, na primjer, pomoći pri odabiru odgovarajućih ukrasnih predmeta. Imajte na umu trenutne trendove, ali ostanite vjerni svom stilu.

Stvorite društveni prostor

Sljedeće godine vaša bi se dnevna soba trebala osjećati još privlačnije i prijateljskije. Kao i uvijek, udobnost je na prvom mjestu. Luksuzne i strukturirane tkanine poput kože, baršuna i antilopa nude bezbroj mogućnosti za oblikovanje udobnog životnog prostora.

Zaslužujete mekan, ugodan kutak!

Životni trendovi 2020 stambeni prostor ugodan kutni dnevni pribor strop

Osjećate li se zaista dobro kod kuće? Što biste htjeli promijeniti kako biste se osjećali još ugodnije u svoja četiri zida? Ovo su pitanja na koja trebate odgovoriti unaprijed. I tek tada možete stvoriti društveni i moderan životni prostor.

Udobnost je na prvom mjestu

Životni trendovi 2020 dizajn životnog prostora kauč u boji senfa dodaci za dom

Naš savjet je stvoriti otvoreni dnevni boravak u kojem se svi članovi obitelji mogu okupiti i uživati ​​u mirnoj i opuštenoj atmosferi. Mekani tapecirani namještaj u najnovijim bojama i teksturama važan je, ali vaš vlastiti ukus i osobna percepcija još su važniji. A ako imate djecu, razmislite i o željama mališana. Također se moraju osjećati ugodno i zaslužiti igralište prikladno za djecu. Prikladan Dječji namještaj i pribor pomoći vam da vješto provedete trenutne životne trendove za 2020. i u dječjoj sobi.

Udobnost je također dnevni red u vrtiću

Životni trendovi 2020. ideje za opremanje namještaja za dječje sobe

U zimskoj sezoni puno više vremena provodimo u zatvorenom prostoru, pa je dizajn interijera bitan za našu dobrobit. Uživajte u najnovijim trendovima i upotrijebite ih kako biste još udobnije i udobnije opremili svoj dom!

Udobnost i harmonija

Životni trendovi 2020 životni prostor svjetlo kauč zidna dekoracija