Tetoválások

Unalome tetoválás: mi az értelme mögötte?

Szokatlan tetováló ötletek

Egyre népszerűbbek a tetoválások – nemcsak hűvös testdíszként, hanem személyes jelentés hordozóként is. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk a kényes Unalome Tattoo -t, amely nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas. Az alábbiakban többet megtudhat a jelentéséről, és 35+ gyönyörű motívumot talál. És ki tudja – lehet, hogy talál köztük valamit magának!

Unalome tetoválás készítése: jó ötletek

Tetovált nő nyaka finom

Bejegyzésünk fotóiból megtudhatja, hogyan néz ki az Unalome Tattoo. Ez valójában egy buddhista szimbólum. A buddhizmus, mint a világ egyik legtoleránsabb vallása, egyre több embert érint meg bölcsességével. Emiatt a buddhista szimbólumok tetoválási motívumként is népszerűek. Az Unalome Tattoo egy személy megvilágosodáshoz vezető útját képviseli. A minimalista, de gazdagon díszített forma tökéletesen alkalmassá teszi a motívumot az ujjak kis tetoválására. Manapság az Unalome Tattoo különösen népszerű a nők körében, ahogy említettük, de férfiak számára is alkalmas – például, ha a motívumot fekete -fehérben tervezték vagy a tetoválóművész módosította.

A szimbólum jelentése a buddhizmusban és a hinduizmusban

Tetoválás férfi csuklója

Az Unalome valójában egy nagyon misztikus szimbólum. Mindannyian reméljük, hogy idővel érettebbek és okosabbak leszünk. Mégis mindannyiunkban vannak belső félelmek, amelyek megtagadják céljaink és álmaink megvalósítását. Egy Unalome tetoválásban a különböző fordulatok és vonalak az emberi élet ellentmondásos útját képviselik. Ez az ösvény néha egyenes, néha kanyargós, vagy akár kör alakú. Tele lehet boldogsággal, szomorúsággal, szerelemmel, gyűlölettel, félelemmel vagy ambícióval. Az Unalome szimbólum mindig egy spirál közepén kezdődik, ami valójában a születésünket és az anyai testtől való elszakadást jelenti.

Az emberi vágy a boldogságra, a tudásra és a megvilágosodásra

Unalome tetoválás lótusz és hold

Mivel az életben gyakran előfordul, hogy többször elkövetjük ugyanazt a hibát, és csak nehezen kerüljük el ezt az “ördögi kört”, a spirál azt jelképezi, hogy képtelenek vagyunk megszabadulni a kellemetlen érzékenységtől. Addig nem értük el a várva várt megvilágosodást, amíg el nem értük a szimbólum tetejét, vagyis az egyenest. A megvilágosodást gyakran egy pont vagy kör jelöli, amely a napot jelenti. Az Unalome Tattoo tehát érdekes vizuális metafora a józan ész, a tudás és az elégedettség keresésére. A hindu vallásban az Unalome szimbólum Siva harmadik szemét jelenti, akinek az a feladata, hogy elhárítsa az élet akadályait. E vallás szerint a görbék pontosan az élet mérföldköveit és akadályait, a spirál alsó széle pedig az élet irányának hiányát jelentik..

Unalome tetoválás lótusz virág kombájn

Szokatlan tetováló ötletek

Az Unalome szimbólumot gyakran lótuszvirággal kombinálják a buddhista és a hindu kultúrákban. Ez a tökéletességet és a megvilágosodást jelenti, amelyet a hinduizmusban “Moksha” -nak, a buddhizmusban pedig “Nirvana” -nak neveznek. És a tetoválás így értelmezhető: a spirálok az élet fordulatait jelentik, míg az egyenesek a harmóniát és a békét jelképezik. A tetején lévő lótuszvirág a megvilágosodás és a tökéletesség felé vezető úton jelentkező nehézségek leküzdését jelenti.

Minimalista, finom & szuper elegáns tetoválás!

Tetoválás a nyakon buddhista szimbólum

A minimalista unalome tetoválás ideális a test kisebb részeire. A fül mögött, az alkaron vagy a felkaron, a nyakon, a háton – a finom szimbólum mindig gyönyörűen néz ki! Mi azonban inkább nem javasoljuk a lábtetoválást, mivel ez a testrész mindig koszos, és az Unalome szimbólum célja miatt nem megfelelőnek tekinthető. A szimbólum tájolásától függően férfi vagy női energiát jelent. Ha az alsó spirál balra van, akkor nőknek való. És amikor jobbra mutat, a férfi energiát képviseli.

Természetesen nem szabad követnie semmilyen konkrét tanítást, hogy Unalome tetoválást készítsen. Íme néhány további ötlet a buddhizmushoz kapcsolódó spirituális tetoválásokhoz!

Tetoválás Unalome Lotus

finom tetoválás a csuklón

Unalome tetoválás boka

Unalome tetoválás lótusz

Tetoválás ötletek spirituális értelemben

Egyedülálló tetoválás szerelmeseinek

Tetoválás az alsó lábszáron

Tetoválásötletek spirituális pároknak

Tetováló sablonok Unalome

Unalome tetoválás lótusz nővel

Unalome Tattoo 3D gyönyörű megjelenés

Egyedülálló tetoválás tervezés

Elegáns tetoválásötletek nőknek

tetoválásokat gyűjt a buddhizmushoz

Tetoválás unalome holdasszony

Buddhista tetoválások nőknek

Tetoválás Unalome gyönyörű tervezési ötletek

eredeti tetoválás a hátán

Ujj tetoválás kicsi, finom, csodálatos megjelenés

Unalome Szimbólum Jelentése Spirituális

nagyszerű csukló tetoválás ötletek

Lótuszvirág tetoválás egyedülálló hátsó nő

eredeti tetoválás tervezési spirál háromszögek

Tetoválás buddhizmus lótuszvirág

buddhista tetoválások férfiaknak

Unalome tetoválás comb nagyszerű megjelenés

Nagyon elegáns buddhista tetoválás

Unalome tetoválás alkar kívül

Buddhista tetoválás sablon

Rendhagyó tetoválás