DIY

Vigyen rendet a folyosóra – építse saját cipőtartóját

nagy cipős szekrény, amelyet magam építettem

Először besétált a lakásba, és azonnal megakadt a szeme a padlón szétszórt cipőn? Ebben a cikkben egy kreatív ötletet kínálunk Önnek, amellyel végre rendet tud teremteni a folyosón – építse meg saját cipőtartóját! Az alábbiakban bemutatunk egy egyszerű útmutatót egy dekoratív cipőtartó építéséhez, amely nem csak praktikus, és rengeteg helyet biztosít minden cipő számára, de nagyon jól is néz ki. Hagyja magát inspirálni és sok sikert a mesterhez!

Készítse el saját cipős szekrényét: milyen előnyei vannak

Építsd meg saját cipőtartódat csövekből

Cipőtartó saját építésű bordobozok

Raklapból készült cipőtartó

Építsen sarokpolcot maga raklapokból

Építsd meg saját cipős szekrényedet fadobozokból

A cipők sok nő szenvedélye – gyakran annyit vásárolnak, hogy egyszerűen nincs tárolóhelyük. Ugyanez a probléma a nagycsaládokkal is, ahol a cipő mindig útban van. Ahelyett, hogy bosszankodna a folyosón kialakult rendetlenség miatt, a cipőit a figyelem középpontjába helyezheti, ha vásárol egy szép cipőtartót, vagy maga építi meg. A második változat jobb, mert lehetőséget ad arra, hogy kifejezze kreativitását és teljesen egyedivé tegye a polcot – személyes preferenciáitól függően. Ezzel is sok pénzt takaríthat meg – a piacon lévő cipős szekrények gyakran nem olcsók, és nem mindig felelnek meg az Ön igényeinek. Mindezek miatt az alábbiakban egyszerű szerelési útmutatót kínálunk a praktikus fa cipőtartókhoz. Reméljük tetszeni fog a javaslatunk!

Készítse el saját cipőtartóját – az anyagok listáját

Készítse el saját öltözőcipőjét

Polc építeni magad cipő niche oszlopok

Polcépíts cipőt magad kreatív DIY ötletek

Dresser olcsó pad cipő

Lépcső alá beépített cipős szekrény

Építs fából készült polcot magadnak forgatható cipővel

Saját cipőtartó építése valójában sokkal könnyebb, mint gondolná. Az Ön által kínált változathoz a következő anyagok szükségesek:

• 20 közepes sűrűségű farostlemez (22 x 34 cm, 16 mm vastag)

• 40 db fa tipli (6 mm)

• 10 kampós csavar

• 4 szögű csavaros bilincs

• fehér akril lakk

• Fa ragasztó

• Ceruza

• vonalzó

Szükséged lesz néhány eszközre is: kirakós fűrész, akkus fúrógép, akkus daráló, keresztvonalas lézer (ha lehetséges), finom permetezőrendszer és 6 és 10 mm-es fafúró.

Építsen fa polcot minden cipőjének: hogyan kell csinálni?

Építsd meg saját cipőtartódat fából, fehér, forgatható

nagy cipős szekrény modern praktikus

Komód, hogy a cipő olcsó legyen

Építs polcokat magad fém rúd cipővel

Készítsen saját cipős szekrény DIY ötleteket

DIY raklapból készült cipőtartó

Építs polcokat magadnak a cipők számára

Mielőtt elkezdené építeni, festheti a falat a kívánt színre, hogy a cipőtartó valódi szemet gyönyörködtető legyen. Ezután a szögcsavarokkal kell összekötni 2 fa panelt, mint egy tetőt. A szélén, ahol a fa átfedi egymást, jelölje meg a ceruzával a pontokat – 6 x 0,8 cm -es réssel mindkét oldalon. Ezen a ponton körülbelül 3 cm mély lyukat kell fúrni az akkus fúróval és egy 6 mm -es fafúróval. A bilincsek eltávolítása után vigyen fel elegendő faragasztót az átfedő területre, helyezzen be fa tipliket a fúrt lyukakba, és csatlakoztassa újra a paneleket. Ezt a folyamatot meg kell ismételni a fennmaradó fa panelekkel.

Készítse el saját cipőtartóját – utasítások

Cső kreatív ötletek cipőtartóként

Építsen maga is sarokpolcot.Gördeszka ifjúsági szoba

Polc építeni cipő magad átlátszó műanyag zacskók

Fa polc építs magadnak fehér cipőt

Miután végzett, csatlakoztasson kettőt az így épített „tetőkből” szögcsavaros bilincsekkel, hogy dobozt alkosson. Ez a doboz a két átfedésnél kapcsolódik egymáshoz – ugyanúgy, mint a tetőknél. Ezután négy pontot kell megjelölnie a felfüggesztés bármelyik oldalán – 6 x 6 cm -es és 6 x 4 cm -es távolsággal balról és jobbról. Fúrjon lyukakat a megjelölt helyeken az akkus fúróval és egy 10 mm -es fafúróval. Fűrészelje ki az egymás fölötti lyukak közötti teret úgy, hogy legyen rés a felfüggesztéshez. Csiszolja le a kiálló dübeleket és minden élüket az akkus csiszológéppel. A következő lépés az, hogy a finom permetezőrendszerrel az összes dobozt kívül -belül fehér akrilfestékkel festjük. Hagyja ezeket a levegőt jól megszáradni, mielőtt lógni kezd. Egy keresztvonalas lézer segítségével sokkal gyorsabban és könnyebben megtalálhatja a dobozok helyzetét. Ezeket rögzíteni kell a falhoz kampós csavarokkal lépcsőház formájában. És kész! Fent egy fotó a cipőtartónkról, amely jobb képet ad arról, hogy milyennek kell lennie végül. De nézze meg a poszt többi képét is – inspirációs forrásként is használhatók.