Tetoválások

Önszerető tetoválás: 30+ eredeti és mélyreható tervezési ötlet

Rózsa alkar tetoválása

Szeretni és szeretve lenni szép, de az önszeretet sokkal fontosabb. Mert ha nem szeretjük saját testünket vagy személyiségünket, soha nem lehetünk igazán boldogok. Ebben a bejegyzésben 30+ inspiráló ötletet mutatunk be önszerető tetováláshoz, amelyek nemcsak szépek, hanem nagyon mélyek is. Tekintse meg fotóinkat, és találja meg, melyik tetoválásötlet tetszik a legjobban!

Önszerető tetoválás: a legszebb tervezési ötletek!

Akvarell tetoválás önszeretet

A tetoválás nagyon jó módja érzéseink és gondolataink kifejezésére. A népszerű body artban bőrünket vászonként használják, amelyen mély motívumokat és mondásokat jelenítünk meg. Mivel a tetoválások nemcsak gyönyörű testdíszek, hanem mindig személyes jelentéssel is bírnak, és sokat elárulnak jellemünkről.

Mit jelent pontosan a testpozitivitás??

eredeti tetoválás önszeretet

Amint fentebb említettük, ebben a bejegyzésben van néhány kreatív tervezési ötletek Tetoválásokat gyűjtöttünk az önszeretetre, és ez nem véletlen. Bár az önelfogadás nagyon fontos ahhoz, hogy az ember boldogan élhessen és szerethessen másokat is, az ahhoz vezető út egyáltalán nem könnyű. Például sokan csúnyának találják az orrukat vagy a fülüket, míg mások nincsenek megelégedve a súlyukkal, és folyamatosan éheznek, így végre le tudnak fogyni. Társadalmunk elfogadta a szépség szinte elérhetetlen eszményeit is, ami nagy akadálya a feltétel nélküli önszeretetnek.

Senki sem tökéletes!

Önszerető tetoválás a tökéletesség helyett

Emiatt manapság egyre népszerűbb a testpozitivitás. Ez a mozgalom azon az elképzelésen alapul, hogy nemcsak tisztelettel, szeretettel, megértéssel és megbocsátással tartozunk másoknak, hanem magunknak is. Mert senki sem tökéletes – mindenkinek vannak hibái, de pontosan ezek tesznek minket egyedivé. &# 128578; A való életben lehetetlen hasonlítani a fotómodellekre és az Instagram-befolyásolókra-ezek mind a jól átgondolt pózokról és természetesen a Photoshopról szólnak. Éppen ezért ebben a cikkben azt javasoljuk, hogy ünnepelje az önszeretetet testpozitív tetoválással! Melyik motívum alkalmas erre, és mely testrészeket választhatta? Olvasson tovább, hogy ötleteket kapjon!

Önszerető tetoválás: fogadd el a saját hibáidat

A tetoválás önszeretete elfogadja a tökéletlenségeket

Melyik önszerető tetoválásmintát választhatná? A lehetőségek szinte korlátlanok, fotóink pedig a legnépszerűbb témákat mutatják be, amelyekből inspirációt meríthet. Egy kis mondat a következő szavakkal: “Elég vagyok”, vagy egy rózsa a következő felkiáltással: Szeresd magad! “Nagyon világos üzenetet közvetít. A tetoválás lehet nagyon kicsi és finom, vagy nagy és szemet gyönyörködtető – az Ön kívánságaitól függően. Akár fekete -fehér, akár modern akvarelltechnikával – szimbolizálják az újonnan felfedezett igazságot, miszerint minden ember a maga módján szép.

Mély ötletek és javaslatok

Tetoválás diszkrét szív csukló

Az Instagramon a #bodypositivity hashtag alatt több mint 5,5 millió bejegyzést találhat, köztük sok önszerető tetoválást. Jelenleg igazi slágerek, de a Testpozitivitás egyáltalán nem új felfedezés. Még a 60 -as években is voltak ilyen kezdeményezések. Ilyen például az „Egészség minden méretben” kampány. Vezérelve az volt, hogy a kövér testek egészségtelenek vagy csúnyák. Ma a legfontosabb, hogy tökéletesnek és egyedinek lássuk testünket, és ne szégyelljük alakjainkat. És persze ne felejtsük el, hogy az ember testének semmi köze a jelleméhez.

Önelfogadás ahelyett, hogy minden áron törekednénk a tökéletességre

A láb tetoválása nagyon mély

A törekvés a tökéletes megjelenésre és mindenáron karcsúságra néha súlyos következményekkel járhat. Sokan éhezünk, hogy végre megszabaduljunk attól a 2-3 plusz kilótól. Bizonyos esetekben azonban az állandó fogyókúra súlyos mentális vagy evészavarokat okozhat. A Robert Koch Intézet friss tanulmánya kimutatta, hogy a fiatal lányok 35 százaléka anorexia vagy bulimia jeleit mutatja. A testpozitivitási trend azt mutatja, hogy végre elérkezett az idő, hogy tökéletlenséggel elfogadjuk testünket. &# 128578;

Tetoválás alkar önszeretet

Tetováló elmélkedő felkar

érdekes tetoválás

Önszerető tetoválás testsúly

elmélkedő tetováló ötletek

Tetoválás szív önszeretet

nagy tetoválás rózsa felkar

Rózsa alkar tetoválása

Tetoválás önszeretet az alkaron belül

csinálj egy önszerető tetoválást

Önszerető tetoválás test vázlata

Önszerető tetoválás nő test virágok

Önszerető tetováló tervezési ötletek

Önszerető tetoválás a vállán

Tetovált váll felsőtest pufók

Nő tetoválás a hátán, mondván

kreatív tervezési ötletek önszerető tetoválás

Önszerető tetoválás aranyos szív

Tetoválás nő arca virágok gyönyörű

aranyos tetoválás a bokán

Önszerető tetoválások barátoknak

Tetováljon, vagy vigyázzon magára