Tetovaže

Tetovaža prijateljstva: inspirativne ideje za najbolje prijatelje

Zvjezdice tetovaže prijateljstva

Imate li najboljeg prijatelja koji vam je poput obitelji? Tada svoju jaku vezu možete ovjekovječiti tetovažom prijateljstva! Tetovaže prijateljstva postaju jednako popularne kao i tetovaže partnera u posljednje vrijeme, a na raspolaganju je niz nadahnjujućih i dubokih dizajna. U ovom postu vam predstavljamo 30+ cool ideja za tetoviranje za prijatelje. Nadamo se da ćete među njima pronaći najbolji motiv za vas!

Tetovaža prijateljstva kao simbol odanosti i odanosti

tetovirati prijateljstvo

Pravi prijatelj je poput brata / sestre druge majke – možda iz iskustva znate koliko je ta izreka istinita. Dok ljubavni odnosi dolaze i odlaze, prijateljstva često traju cijeli život … Tetovaža prijateljstva izraz je snažne veze i povjerenja među prijateljima. Ove vrste tetovaža nisu prikladne samo za 2 osobe – jednostavno su savršene za grupu od 3, 4 ili više prijatelja. I kao što je gore spomenuto, mogućnosti odabira motiva jednostavno su neograničene! Preporučujemo da motiv tetovaže odaberete zajedno sa svojim prijateljima. Važno je da se svima svidi i da ima osobno značenje.

Raznolikost motiva, boja i veličina

Moderne ideje tetovaže prijateljstva

Odabir tetovaže prijateljstva može biti težak jer mora uzeti u obzir želje i ukuse svih prijatelja. Ipak, tetovaža je simbol vjernosti i odanosti i ostat će s vama kao prekrasna uspomena. Nije potrebno imati potpuno isti motiv na istom dijelu tijela. Mogu postojati varijacije u veličini i boji tetovaža ili se možete odlučiti za različite dizajne koji se međusobno nadopunjuju – poput šalice za čaj i vrećice za čaj. Također možete tetovirati različite dijelove tijela – ruku, trbuh, šaku, tetovažu na prstima itd. Ako, na primjer, jedna osoba želi da tetovaža ostane nevidljiva, motiv može imati na leđima, dok druga Podlaktica odabire. Mogućnosti su beskrajne, pa pustite mašti na volju!

Kul tetovaže koje predstavljaju prijateljstvo

Ohana tetovaža prijatelji obitelji

Prijatelji koji prate i stoje uz nas cijeli život su nam srodne duše. Pronaći takve ljude zapravo je nevjerojatno teško pa je vrijedno ovjekovječiti svoje prijateljstvo tetovažama. Možete se odlučiti za motive koji jednostavno predstavljaju prijateljstvo – poput riječi “Ohana”, srca, Strelice prijateljstva. Posljednji su zapravo važan simbol za Indijance – za njih dvije strijele koje se križaju u sredini označavaju sjedinjenje dvoje ljudi ili dva klana. Havajska tetovaža Ohana također je vrlo prikladna za prijatelje – ovdje možete saznati više o njezinu značenju. Još jedna izvrsna opcija je znak beskonačnosti, koji stoji za vječnost. Ovo možete kombinirati i s drugim motivom – poput malog cvijeća, inicijala vašeg prijatelja ili inspirativnih riječi.

Tetovirajte prijateljstvo: više ideja i prijedloga

cool tetovaže ručni zglob

Budući da prijatelji često dijele iste hobije, tetovaža se može povezati s njom – na primjer fotografija, kuhanje, vožnja bicikla itd. Ako vi i vaš najbolji prijatelj volite iste filmove ili knjige, od njih možete dobiti kontemplativni citat. Kao što je gore spomenuto, stvari koje pripadaju zajedno također su prekrasna ideja. Drugi prijedlozi koje vam možemo dati su kriška kruha i maslac, dvije polovice jabuke / avokada, simbol yin-yang. Ostale ideje za motive i dizajne možete vidjeti na našim fotografijama!

Mali, suptilni motivi trenutno su najsuvremeniji

Tetovaža prijateljstva polumjesec

Ako želite da tetovaža ne bude samo duboka, već i izgleda moderno, preporučujemo da napravite malu tetovažu. Suptilni motivi tetovaža – na prstima, na ručnom zglobu, gležnju ili iza uha bijesni su ovih dana. Također impresioniraju svojim elegantnim izgledom i imaju još jednu prednost – lako se mogu prekriti odjećom. Dakle, nemate razloga strahovati da bi tetovaža mogla biti neprikladna iz profesionalnih razloga.

Tetovaža prijateljstva Ying Yang

Prijateljska tetovaža nožni val

Tetovaže prijateljstva originalne šalice čaja

Znak beskonačnosti tetovaže prijateljstva

Tetovaža prijateljstva Rench rame

Simboli tetovaže prijateljstva

Rebra za bodež tetovaže prijateljstva

Originalni likovi tetovaža prijateljstva

Prijateljska tetovaža koordinira planine

Prijateljstvo tetovaža srce slona

Prijateljska tetovaža šareni jednorog

Prijateljska tetovaža šarene polovice avokada

Tetovaže na podlaktici rimskim brojevima

Tetovaža na kojoj su

Tetovaža na kojoj se kaže kontemplativna podlaktica

Citat tetovaža ramena ključna kost

Spirala tetovaža prekrasnog izgleda

Origami tetovaža prijateljstva

Ohnana tetovaža na prsima drugi simboli

Ohana tetovaža srce

cool ideje prijateljstvo tetovaža

Koordinate tetovaža prijateljstva original

Simbol podudarnosti zgloba

Prijatelj tetovaža pero kompas sidro

Tattoo prijateljstvo strelice ruka

Tetovaža vječni čvor

Kineski likovi tetovaže prijateljstva

Prijateljske tetovaže šareni motivi

slatke tetovaže kriška kruha s džemom

cool tetovaže najbolji prijatelji

sjajne ideje za tetovaže polovice avokada