Tapete

Dajte vlastitim četiri zida novi izgled uz moderne dizajnerske pozadine

Nije uzalud tapete često nazvane zidnim oblogama. S različitim bojama, uzorcima i teksturama stvaraju jedinstvene stambene prostore i osiguravaju veću udobnost ili poseban wow efekt. Trendi dizajnerske pozadine idu bolje i daju ambijentu više osobnosti i umjetničkog identiteta. Kreativni umjetnici tapeta uvijek stvaraju novije kreacije i postavljaju ton kada su u pitanju trendovi tapeta. Istodobno, na vas također utječe trenutni zeitgeist i nadahnuti ste njime. Zahvaljujući inovativnim materijalima i tehnikama ispisa, moderne tapete zapravo su mnogo više od običnih zidnih obloga. Oni također služe kao dodatna zvučna izolacija, a mogu čak i zaštititi od štetnog e-smoga. Visokokvalitetne tapete nisu samo multifunkcionalne, već su i postojane na svjetlost, otporne na prljavštinu, vatrootporne, perive i izuzetno jednostavne za njegu.

Od nas danas možete saznati koji su najvažniji trendovi tapeta za 2021. godinu i kako ih možete koristiti u svom interijeru. I ne zaboravite: jedan moderne tapete Najkvalitetnije i isključivo dizajneri, uvijek se isplati!

vintage moderne tapete

Botanički i cvjetni uzorci

Neki su trendovi zaista dugotrajni i postaju sve aktualniji sa svakom sezonom. Na primjer, cvjetni i botanički uzorci apsolutno su prisutni već duže vrijeme i preferiraju ih mnogi ljubitelji dizajna. Cvjetovi i vitice od filigrana, kao i bujno zeleno lišće palme i banane ostat će među najpopularnijim uzorcima tapeta 2021. Smiruju osjetila i pružaju više spokoja. Dodir prirodnosti useljava se u vaš vlastiti dom i barem vizualno stvara osjećaj slobode i sigurnosti u isto vrijeme. S baršunastim ili mekanim mekim tekstilom u prigušenim bojama možete stvoriti trendi u trenu Urbana džungla Njuh. Tapacirani namještaj ili zavjese u plavo-zelenoj boji čine vašu spavaću sobu mnogo tišom, a toplije boje osiguravaju privlačan dnevni boravak pun radosti i optimizma.

trendi tapeta Zohra

Opet se smotao retro šik

Dizajnerske pozadine s geometrijskim uzorcima pravi su hommage kultnim 60 -im i 70 -im godinama. I ove godine pojavljuju se u popularnim uzorcima zbog kojih srce svakog retro obožavatelja kuca brže. Valovi koji teku, čak i rombi, šareni krugovi ili šesterokuti reinterpretirani su i prikazani u najnovijim bojama trenda. Zigzag u boji kadulje i kremi daje životnom prostoru više dinamike. Kućni pribor i namještaj od svijetlog drveta, kao i keramika i tekstil u neutralnim bojama osiguravaju skladnu ravnotežu.

Zag umpteen trendovske pozadine

Retro može biti i skandinavski. Grafički uzorci u ugodnim pastelnim bojama, poput malih trokuta ili kvadrata, na primjer, idealna su pozadina za ugodan kućni ured. Zrače nordijskom jasnoćom i jednostavnošću, ali su dovoljno razigrane da osiguraju potreban dio kreativnosti i motivacije uz koncentraciju.

moderna tapeta Alice

Metalni sjaj i svijet mašte

U vremenima digitalizacije i tehnologije koja postaje sve pametnija i pametnija, puno se toga mijenja u tom smjeru, uključujući i dizajn. Tapete nisu iznimka. Ali naprotiv. Metalni naglasci i svjetlucave površine sve se češće mogu vidjeti na zidovima. Dizajn tapeta u tipičnim tehnološkim bojama, krom i antracit, više nije neuobičajen, a inovativne folije osiguravaju više trodimenzionalnosti i optičke iluzije. Na temelju virtualne stvarnosti, fantazijska iskustva budi čak i pozadina. Prikladni pratioci interijera su minimalistički namještaj i sjajne, ravne vaze ili drugi elegantni kućni dodaci.

Trendovska pozadina Space Odyssey

Pozadine od prirodnog materijala i tkanine

Netkane tapete i dalje su na vrhu popisa. Međutim, druge teksture poput prirodnih tapeta i tapeta u porastu su. Prvi su profesionalno izrađeni od bambusa, pluta ili planinske trave i daju prostorijama više originalnosti. Drugi imaju osebujan, pomalo grub ili mekan osjećaj, ovisno o tkanini, koji nas poziva na zadržavanje ili maženje. Prirodna tapeta s površinom od bambusa u podatnoj crvenkastosmeđoj boji posebno se dobro slaže sa laganim kaučem i ukrasnim jastucima u karameli. Uz to se slaže suptilni zlatni naglasak i stolna lampa u industrijskom izgledu.

Modne tapete s tankim trakama od bambusa

Tekstilne tapete s osjećajem pamuka u prigušenim bojama, s druge strane, vješto se kombiniraju s hrapavim tekstilom u pastelnim bojama. I nekoliko svježih mrlja narančaste ili žute boje s ukrasnim priborom ili biljkama stvaraju šarenu raznolikost i podižu raspoloženje.

moderna tapeta Constantin

Ovisno o stambenom prostoru i vlastitim željama, možete odabrati savršenu pozadinu za sebe. Ili ćete se odlučiti za isti stil, iste uzorke i teksture za cijeli stan ili se usredotočiti na raznolikost. Na taj način se u svakoj prostoriji stvaraju nova životna okruženja. Kako ne biste kompromitirali oko kvalitete i ekskluzivnosti, trebali biste se osloniti na visokokvalitetne dizajnerske tapete. Jer jedno je uvijek sigurno: Vaši će zidovi postati prava umjetnička djela koja vam nude udobnost, izuzetnost i luksuz.

trendovska tapeta Habakuk

moderna tapeta Kasandra

trendovska tapeta Pazia