Praznici

Iznajmite kuću za odmor Wizard’s Way i izbliza doživite Hogwarts

Više od 20 godina ljubitelji Harryja Pottera, veliki i mali, sanjali su o tome da postanu učenici Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Međutim, ako nikada niste primili pismo od čarobne sove, kuća za odmor Wizard’s Way sljedeća je najbolja opcija.

Wizard’s Way ogromna je vila od 4000 četvornih metara Champion’s Gate Resort. To je samo 15 minuta od Orlanda na Floridi i 30 minuta od tematskog parka Čarobnjački svijet Harryja Pottera uklonjen. Domaćin je i dizajnira Loma Homes, tvrtka za iznajmljivanje apartmana za odmor i može primiti do 20 osoba. Čarobnjakov put samo je nekoliko blokova od još jedne jedinstvene kuće za odmor tvrtke, dvanaest parseka na temu Ratova zvijezda.

Kao što je gore spomenuto, Wizard’s Way nalazi se u sklopu odmarališta Champion’s Gate. Tako posjetitelji ne samo da mogu uživati ​​u luksuzu vile, već i imati koristi od ponude resorta. To uključuje vodeni park, teretanu, kazališnu sobu, igraonicu, odbojkaško igralište, dva golf terena, igralište za djecu i bar za odrasle.

Vila Wizard’s Way na prvi pogled ne izgleda previše posebno

Iznajmite kuću za odmor Wizard's Way i izbliza doživite Hogwarts

Wizard’s Way poziva magglove i čarobnjake svih dobi za jedinstveno iskustvo

Po ulasku, goste Vile Wizard’s Way u hodniku dočekuje pravi šešir koji govori, kroz koji im je dodijeljena vlastita spavaća soba. Osim četiri kuće, možete izabrati još četiri sobe.

To su kako slijedi:

Soba Hogwarts Express: Svaki obožavatelj Harryja Pottera zna da je najbrži put do škole putem Hogwarts Expressa na platformi 9 ¾. Kao što ime govori, ova spavaća soba izgleda poput poznate čarobne željezničke stanice. Krevet oponaša lokomotivu, uključujući upravljačku ploču i dimnjak koji zapravo puši i zviždi. Ako pažljivo pogledate, brzo ćete vidjeti Harryjeva kolica za prtljagu kako vire iz jednog od zidova od opeke, zajedno s njegovom vjernom snježnom sovom Hedwig.

Krevet točno oponaša čarobni vlak

Iznajmljivanje za odmor na odmoru i doživite Hogwarts izbliza čarobni vlak harry potter

Iznajmljivanje odmora na Wizard's Wayu i izbliza doživite Hogwarts. Spavaća soba željezničke postaje harry potter dare hedwig

Leteći automobil: Ako propustite vlak, još uvijek možete dobiti leteći automobil. Ali čuvajte se vrbe vrbe! U suprotnom biste mogli završiti kao jadni plavi Weasley Ford Anglia. Kad spavate u ovoj sobi, odmah ćete osjetiti čarobni osjećaj Rona i Harryja kako lete iznad terena Hogwartsa u Harryju Potteru i odaji tajni. Pametno izrađen krevet za automobile sadrži zvučne efekte i radna svjetla koja se uključuju i isključuju putem interaktivne nadzorne ploče.

Vrbunjava vrba praktički izrasta iz zidova i zemlje

Iznajmite kuću za odmor Wizard's Way i izbliza doživite Hogwarts. Spavaća soba Harryja Pottera s automobilom i drvetom

Iznajmite odmor na odmoru Wizard's Way i približite se osobno uz mural letećih automobila u spavaćoj sobi Hogwarts

Soba Diagon Alley: U ovoj tajnoj spavaćoj sobi, kojoj se može pristupiti samo kroz skrivena vrata, smješten je moćni ukrajinski zmaj koji diše dim i bježi s krova Čarobnjačke banke Gringotts, baš kao u “Harryju Potteru i relikvijama smrti-2. dio” . Također možete pogledati u izlogu radionice za popravak štapića.

Usudi se spavati u ovoj sobi?

Iznajmite kuću za odmor Wizard's Way i izbliza doživite Hogwarts. Ukras zmaja u sobi Diagon Alley

Dumbledoreov ured: Ako mislite da ste profesor, a ne student, ovo bi vam mogla biti savršena spavaća soba. Ovdje ćete pronaći mural Dumbledoreove osobne biblioteke i naravno Feniksa Fawkesa. Čarobna ptica budno će vas paziti dok spavate. Stube s lijeve strane ne vode nikamo, već imaju ladice za sve vaše stvari.

Savršeno do najsitnijih detalja

Iznajmljivanje odmora na Wizard's Wayu i doživite Hogwarts izbliza u spavaćoj sobi uredskog ureda u Dumbledoreu

Spavaonice četiri kuće Hogwartsa

Gryffindor: Hrabrost, hrabrost i odlučnost – to su tri vrline potrebne za slijetanje u kuću Zlatnog lava. Poput dobro poznatog natpisa za kuću, soba je dizajnirana u bordo i zlatnoj boji te također ima umjetni kamin, a zlatni cinkaroš i Harryjeva metla Nimbus 2000.

Crvene baršunaste zavjese i navlake za poplune, baš kao u filmu

Iznajmljivanje odmora na Wizard's Wayu i doživite Hogwarts izbliza Gryffindor zlatni i crveni spavaći dom spavaća soba harry potter

Hufflepuff: Hufflepuffs su poznati po svom vrijednom radu, uslužnosti, odanosti i pravdi. Boje njihovih kuća su žuta i crna. Stoga ne čudi previše što je njihova spavaonica minimalistička u paleti svijetložutih boja.

Suptilno i minimalistički

Wizard's Way najam odmora i iskustvo Hogwarts izbliza hufflepuff spavaonica žuti ukras

Slytherin: Ponosni, ambiciozni i odlučni – tipične su karakteristike članova ovog doma. Ovdje prirodno prevladava motiv srebrne zmije na zelenoj podlozi. Nadajmo se da se, u slučaju da ste raspoređeni u ovu spavaću sobu, ne bojite ljuskavih gmazova.

Spavaonica Slytherin ima rustikalnu atmosferu u tamnici

Iznajmite kuću za odmor na Wizard's Way putu i izbliza doživite Hogwarts izbliza harry potter slytherin spavaonice zmije

Ravenclaw: Tajanstveni Ravenclaws ukrali su inteligencijom, erudicijom i mudrošću. Zaspat ćete u čarobnoj sobi s hipnotiziranim plavim stropnim svjetlima i krevetom s baldahinom.

Plava i brončana korporativne su boje Ravenclaw -a

Iznajmite kuću za odmor na Wizard's Wayu i iskusite Hogwarts izbliza i osobno uz plava svjetla spavaonice Ravenclaw

Wizard’s Way nudi mnogo više od čarobnih spavaćih soba

Naravno, Vila Wizard’s Way ne bi bila potpuna bez ormara ispod stepenica. Sićušna soba oponaša gotovo točno onu u kojoj bi Harry morao spavati u kući Dursleyevih. Nitko ne želi tamo imati isto iskustvo, ali ovo bi moglo biti idealno mjesto za mirno čitanje i opuštanje. Osim ako se ne osjećate pomalo klaustrofobično.

Možete li zamisliti da ovdje morate provesti noć??

Iznajmite kuću za odmor Wizard's Way i doživite Hogwarts izbliza i osobnu sobu Harryja Pottera ispod stepenica

Naći ćete ih tik iznad Harryjeve malene sobice lijepo uređena Stubište koje vodi u glavne spavaće sobe i podsjeća na Veliko stubište Hogwartsa, uključujući stare portrete. Srećom, ni stepenice ni jezive slike ne kreću se kao u filmovima i knjigama.

Nadam se da ovdje nećete vidjeti nikakve duhove

Iznajmite kuću za odmor Wizard's Way i izbliza doživite Hogwarts. Stepenice do soba

Pet kupaonica Vile Wizard’s Way također imaju svoje motive. Teme su Ministarstvo magije, Hedwig, Dobby, Sirius Black i naravno jeziva prefektna kupka.

Besplatni Dobby!

Wizard's Way najam odmora i iskustvo Hogwarts izbliza dobry dekor kupaonskih čarapa

Zatim je velika dvorana. Ova blagovaonica prirodno ima dugi stol od punog drveta, luster, nažalost bez plutajućih svijeća, i repliku Dumbledoreova prijestolja. Na stolu morate sami dočarati jelovnik dostojan Hogwartsa.

Neka vam bude ugodno i romantično

Iznajmite kuću za odmor Wizard's Way i izbliza doživite Hogwarts. Velika dvorana s blagovaonicom i prijestoljem

Iznajmite kuću za odmor Wizard's Way i izbliza doživite Hogwarts. Velika dvorana sa šankom i kuhinjom

Osim svega ovoga, kuća za odmor Wizard’s Way nudi čak i kućno kino, zajedno s rustikalnim kolicima za kokice, tako da možete u miru sa svojim prijateljima ponovno pogledati sve filmove o Harryju Potteru. Soba je uređena poput zabranjene šume i prikazuje jelenoga patrona Harryja Pottera. Ugasite svjetla i dopustite da vas zlobni dementori iznenade.

Napravite filmski maraton u jezivom kućnom kinu

Iznajmite kuću za odmor Wizard's Way i izbliza doživite Hogwarts. Kućno kino s aparatom za kokice

Iznajmite kuću za odmor Wizard's Way i izbliza doživite Hogwarts. Svjetla za kućno kino napravljena od duhova

Za kraj, tu je i grijani bazen s jacuzzijem, igraonica koja izgleda poput terena za quidditch i divovska šahovska ploča koja podsjeća na jednu od najpoznatijih scena iz Harryja Pottera i Kamena filozofa.

Iznajmite kuću za odmor Wizard's Way i iskusite Hogwarts izbliza igraonicu s quidditch terenom

Iznajmite kuću za odmor Wizard's Way i doživite Hogwarts izbliza i osobno uz čarobnu šahovsku ploču

Schnitzeljadg s horkruksima

Ako ste dorasli zadatku, Wizard’s Way je jedinstvena igra lova na čistače. Cilj je pronaći svih sedam horkruksa skrivenih u dvorcu i vratiti ih na postolje prije kraja vašeg boravka kako biste pobijedili onoga čije se ime ne može spomenuti. Pobjednici će biti nagrađeni zvučnim i svjetlosnim nastupom koji oduzima dah.

Budite u mogućnosti pronaći sve horkrukse na vrijeme?

Iznajmite kuću za odmor Wizard's Way i izbliza doživite Hogwarts. Horkruksi otkrivaju harryja pottera

Prema Web stranica Loma Homes cijene počinju od 500 USD po noći i variraju ovisno o sezoni. Biste li ostali u kući za odmor inspiriranoj Harryjem Potterom? Koju bi sobu odabrali?

Iznajmite kuću za odmor Wizard's Way i izbliza doživite Hogwarts. Hodnik s pravim izgledom