Obrtničke ideje

Napravite vlastitu zidnu policu – DIY upute i trenutne ideje

Vlasnici kuća uvijek iznova žele kreativne i elegantne ideje koje osiguravaju bolje organizirana kućna pravila. To također uključuje police i klizne ploče. No, u ovom članku naš urednički tim htio bi predstaviti nešto vrlo atraktivno s čime se posebno lako petljati. Zidne police izrađene od različitih materijala već mjesecima uživaju sve veću popularnost i željeli bismo vam predstaviti najnovije verzije uz pomoć uputa. Ostanite uz nas!

Praktična, brza i atraktivna – zidna polica od kože

Kožne zanatske ideje DIY upute zidna polica

Zidna polica za tinker od kože – ovako to funkcionira!

Svaki DIY projekt ima određenu razinu poteškoća i mnogi od njih zahtijevaju predznanje. No sve što vam je potrebno za ovu zidnu policu je potpuni popis materijala i alata te malo više mašte.

Popis materijala i alata:

  • čekić
  • škare
  • Predložak za oblik
  • koža
  • kožna traka
  • čačkalica
  • olovka

Upute za limene zidne police diy

korak 1 : Komad kože lako možete pronaći na internetu ili pitati lokalnog krojača je li preostao odgovarajući komad kože. Boja zidne police ovisi o vašem ukusu i treba je što bolje kombinirati sa zidnim dizajnom. Za zidnu policu potreban vam je dovoljno debeli komad kože kako biste osigurali optimalnu stabilnost predmeta. Naš glavni prioritet je robusna izrada.

Debeli komad kože savršen je za projekt

Zidna polica

korak 2: Nakon što pronađete zaostalu kožu, sljedeći korak je predložak ili predložak. Na sljedećoj slici možete vidjeti predložak za oblik zidne police. Ne postoji propisana veličina, ali duljina 30 cm i širina 25 cm su minimalne. Predložak može biti izrađen od papira ili sličnog materijala, jer se koristi samo za rezanje. Šablona bi trebala biti u obliku majice.

Preporučuje se uporaba šablona

Tinker ideas diy zidna polica

korak 3 : Pomoću predloška pažljivo izrežite kožu škarama i presavijte kožu u oblik omotnice koja je pričvršćena kožnim užetom. Prije toga morate probiti 4 boda. Prije nego počnete bockati, preporučljivo je imati podlogu od drva. Da biste bolje razumjeli, pogledajte sljedeću sliku.

Mala drvena ploča osigurava bolju obradu

DIY ideje tinker upute za zidne police

korak 4. : Pričvršćivanje se može učiniti vrlo stabilnim kožnim remenom i tako se može oblikovati oblik X. Za bolje provlačenje kožne vrpce možete koristiti čačkalicu. Oštri instrumenti olakšat će vam proces. Vrlo čvrsto pričvrstite kožni kabel.

Budite kreativni i oprezni!

Upute i DIY ideje zidne police tinker

Ako ste koristili jednoobrazni predložak prema uputama, tada ovaj oblik dopušta standardnu ​​veličinu za časopise, pisma i papire. Za bolju organizaciju kod kuće na zidnu policu možete postaviti i razne dodatke.

Formirajte oblik X i gotovi ste!

Craft ideas diy upute zidna polica

Jesu li pluta, drvo ili tekstil također prikladni za zidne police??

Zidne police s drvenim i kožnim izgledom trenutno su najpopularnije vrste. To ne znači da druge varijante uopće nisu primjenjive, već upravo suprotno. Što atraktivniji materijali izgledaju za zidnu policu, to će pozitivniji ukrasni komadi poboljšati vaš zidni dizajn. Drvene zidne police razlikuju se od konvencionalnih izvedbi i veća je vjerojatnost da će se koristiti za kućne potrepštine. Pametni telefoni, ključevi i sunčane naočale odlično se slažu s drvenim izgledom i osiguravaju luksuzan izgled.

Pluto i koža – atraktivna kombinacija

savjeti i zanatske ideje diy upute zidna polica

Koža i pluto jednako su prikladni za ovaj DIY projekt i daju zidu maštovit izgled. Naše brojne ideje u sljedećoj galeriji slika dat će vam preciznu ideju i nadahnuti vas za nove projekte!

Naš urednički tim želi vam puno zabave i uspjeha!

Savršeno mjesto za kućne potrepštine

Zidna polica

Savršen zidni dizajn izrađen od atraktivnih materijala

Savjeti i upute za tinker i DIY ideje za zidnu policu

Napravite individualni oblik prema svom ukusu

ružičasto zlato craft ideje diy upute zidna polica Zamisli od kože za tinker diy zidna polica tinker kreativne upute i diy ideje zidna polica DIY ideje zidna polica od drveta drvene zidne police tinker upute diy ideje za zanate od drva upute za zid zidna polica  Obrtničke ideje DIY upute savjeti za zidne police atraktivne zidne police tinker upute diy DIY atraktivna zidna polica od drveta Upute i savjete za samostalne izrade savjeti za zidne police