kézműves ötletek, barkácsolás

Iskolai kúpok készítése – nagyszerű ötletek a boldog gyerekek számára

Bádogos iskola kúp

Az édességgel és apró ajándékokkal teli iskolai kúp hagyomány, amikor minden gyermek elkezdi az iskolát. De jó ötlet az iskola utolsó napjára és az ünnepek kezdetére is – a gyermeke biztosan boldog lenne! Természetesen megvásárolhatja a táskát, és időt takaríthat meg, de ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan készíthet fantasztikus iskolatáskát maga. Ez teljesen a gyermek személyes preferenciáihoz van igazítva, és mindenesetre nagyon büszke lenne a kész eredményre! Reméljük tetszenek az ötleteink, és reméljük, hogy élvezni fogjátok a dolgok elkészítését! Kövesse az utasításokat, és tegye felejthetetlenné a gyermek első iskolai napját!

Csípős iskolai kúpok – ünnepeljük az iskola első napját

Karton selyempapír

Kézműves iskolai kúp az iskola első napján

Iskolai kúp bádog téma óceán

Az iskolai kúpokat könnyű szövetből készíteni

Az iskolai kúpok készítése a szülők számára is szórakoztató – próbálja ki DIY ötleteinket, és győződjön meg róla! A táskán az édességek mellett különféle apró ajándékokat is csomagolhatnak, amelyek hasznosak lennének a gyermek mindennapi iskolai életében, természetesen figyelembe véve saját ízlését. Az iskolai kúp elkészítése pedig nagyon egyszerű, és nem sok időt vesz igénybe – ideális, ha nem nagy rajongója a kézműves projekteknek. Az alábbiakban bemutatunk néhány utasítást, amelyeket önállóan és gyermekével is követhet. Válassza ki azt az ötletet, amely a legjobban tetszik!

Készítsen kartonból iskolai kúpokat

Könnyen elkészíthető kartonból iskolai kúp

Az iskolai kúpok inspiráló ötleteket hoznak létre

Első javaslatunkhoz a következő anyagokra lesz szüksége, amelyek minden kézműves üzletben megtalálhatók: scrapbooking papír / bármilyen színű karton, selyempapír, szalag, forró ragasztópisztoly és olló. Először kartonból kell kúpot formálni – minél jobban átfedik egymást a végei, annál kisebb lesz az átmérő. Ragassza össze a papír végeit a forró ragasztópisztollyal, és óvatosan vágja le a csúcsot, amely a karton sarkai miatt felül kilóg. Ezután forró ragasztót kell felvinni a doboz felső belső szélére – ezzel rögzítheti az iskolatáska lezárásához használt selyempapírt. Most töltse meg őket ajándékokkal és édességekkel. Ha biztos abban, hogy a ragasztó jól megszáradt, kösse meg a selyempapírt egy masnival. És kész!

Készítsen iskolai kúpokat szövetből

Csípős iskolai kúp összecsukható szövet

Az iskolai kúpok remek ötleteket készítenek a szövetből

Készítsen iskolai kúpokat szövetből

Iskolai kúp bádogos utasítások átlátszó szövethez

Hogyan készítsünk iskolai kúpokat szövetből

Készítsen iskolai kúpokat kétféle anyagból

Hogyan készítsünk iskolai kúpokat szövetből Utasítások

Készíts egy iskolatáskát, fordítsd meg az anyagot

Az iskolai kúpok készítése szövetből is készülhet, és valójában ez a második ötletünk. Ehhez szüksége van egy négyzet alakú szövetre vagy filcre, nagyszerű motívumokkal (a méretet tetszés szerint határozza meg; körülbelül 45 cm -t ajánlunk). Arra azonban számítania kell, hogy az iskolatáska szövetből való elkészítése egy kicsit nehezebb az első ötlethez képest. Hajtsa át az anyagot átlósan félbe, hogy háromszög alakuljon ki, és rögzítse csapokkal, hogy az anyag ne csússzon munka közben. Ahhoz, hogy kúp alakot kapjon, most vágja le a két hegyes sarok egyikét – a legjobb, ha ceruzával jelöli a foltot, hogy a vágás a lehető leg egyenesebb legyen. Vasalja meg az anyagot, hogy később ne legyenek csúnya gyűrődések. Az iskolatáska bezárásához szüksége van egy második, lehetőleg dekoratív anyagra. Vegye fel, és vágjon le egy darabot az első szövetdarab sablonjaként. Hagyjon egy kicsit a második szövetből mindkét oldalon. Ha vékonyabb, akkor megduplázhatja, sőt megháromszorozhatja. Ebben az esetben rögzítse a rétegeket, hogy ne csússzanak – a legjobb, ha erre a célra használja a varrógépet (két varrás tökéletesen elegendő). Ezenkívül a varratok olyan utat képeznének, amelyen keresztül hurkot fűzhet és bezárhatja a zsákot. Most meg kell alakítani a kúpot. Fordítsa meg az első anyagot, hátoldalával felfelé, és rögzítse a vékony szövetet az út mentén. Varrja össze a két szövetdarabot, és hajtsa félbe a szövetet, hogy háromszög alakuljon ki a szövet rossz oldalával felfelé. Rögzítse a két szélét – ismét csapokkal – és varrja össze őket. Most csak fordítsa meg a kész iskolai kúpot. teljes!