Kertészet és tereprendezés

Saját szórakoztató terület a kertben

 Van -e valami jobb, mint a szabadban élvezni a nyarat barátaival és családjával?

Ma elmondjuk Önnek, hogyan hozzon létre otthona számára tökéletes szabadtéri szórakoztató teret. Mielőtt elkezdené létrehozni a szabadtéri teret, olvassa el ezt a cikket néhány percig, hogy megértse, mit kell figyelembe venni.

Kültéri szempontok

Az első lépés az, hogy fontolja meg elképzeléseit, céljait és költségvetését. Ha tökéletes szabadtéri szórakozási területét tervezi, tegye fel magának ezeket a kérdéseket:

 • Ki fogja használni? Van -e terv gyermekekkel vagy háziállatokkal kapcsolatban?
 • Milyen dizájnt / stílust keresel? Modern, Bali, Trópusi, Eco stb..
 • Mekkora a projekt költségvetése??

szórakoztató terület kerti ötletek

A tervezés alapjai

Van néhány fontos alapja a külterület kialakításának. Ha ismeri ezeket az alapokat, a szabadtéri szórakozóhelye lesz az, amit keres.

A szabadtéri szórakoztató terület alapjai a következők:

 • Könnyű hozzáférés
 • Integráció / áramlás otthonával
 • Időjárás -tervezés; Téli és nyári tervezés
 • Használja ezeket a tervezési alapokat, hogy kényelmes, funkcionális és szép környezetet hozzon létre.

szórakoztató terület pihenjen parkosítás

Tereprendezés

A szabadtéri szórakoztató terület tervezésekor ne felejtsük el a parkosítást.

Íme néhány javaslat:

 • Használjon gyepet (esetleg műfüvet is), hogy olyan funkcionális teret hozzon létre, amely sok zöldet kínál.
 • Adjon hozzá növényeket a kert széléhez, hogy egész nyáron buja legyen.
 • Fontolja meg a könnyen kezelhető őshonos növények és fák behozatalát, amelyek megbirkóznak a forró nyárral. A kevés karbantartást igénylő növények általában nagy előnyök.
 • Adjon hozzá egy sziklakertet, könnyen kezelhető pozsgás növényekkel.

gyep tereprendezés szórakoztató terület

Kültéri konyha – Élvezze a szabadtéri főzést

Ahogy a konyha az otthon központja, a szabadtéri konyha is a szabadtéri szórakoztató tér központjává válik. Így a vendéglátó ott marad a vendégekkel, és nem a konyhában. Ha nagyszerű külső tere van, itt szeretne beszélgetni. A szabadtéri főzési lehetőségek felszerelése megkönnyítheti az életet.

A jól működő konyha értékes kiegészítője minden kültéri területnek. Még egy konyhai sziget is jól jöhet az ételek elkészítéséhez és a társasági élethez.

szórakoztató terület szabadtéri konyha felállítása

Deszkázat

Egy fedélzet hozzáadása otthonához az egyik leggyakoribb felújítás, mert csodálatosnak tűnik. Az új szórakoztató területtel több ember is sétálni fog az udvaron. Tehát, ha nem tud időt szánni egy fapadló karbantartására, végezzen kutatást, és válasszon az életmódjának leginkább megfelelő lehetőséget.

Számos lehetőség közül választhat az anyagokhoz Deszkázat megy. A fedélzet kiválasztásakor javasoljuk, hogy az alacsony karbantartási követelmények miatt vegye figyelembe a kompozit fedélzetet.

tereprendezés terasz a teraszon a szórakoztató területen

terasz

Az árnyék létfontosságú, különösen a forró hónapokban. Gondoljon egy pillanatra arra, hogy nyáron hogyan éri el a nap a szabadtéri teret. Bizonyos lefedettség csökkenti a vakítást és a hőt, és sokkal kényelmesebb lesz a szabadban lenni. A redőnyök felszerelése sokoldalú színválaszték lehet, amely alkalmazkodik a változó évszakokhoz.

Azok a lakástulajdonosok, akik teraszukat étkezőként szeretnék használni, gyakran nem győződnek meg arról, hogy elegendő hely áll rendelkezésre az asztal és a székek számára, hogy kényelmesen ülhessenek.

napvédő kerttervezési ötletek

Ülések

A kerti bútorok alapvető szerepet játszanak a szórakoztató készségekben. Tehát ne korlátozza magát az olcsó hordozható bútorokra. Fontolja meg padok hozzáadását a meglévő falakhoz a sokoldalúság érdekében. Úgy rendezze el üléseit, hogy könnyen lásson és halljon mindenkit.

Ne felejtsen el élénk színű párnákat vagy szőnyegeket felvinni, hogy színesebbé tegye. Az udvar többi része fölött elhelyezkedő fedélzet felszerelése a párkányt megfelelő magasságba teheti, hogy ülhessen és lábát a gyepen pihentesse.

 gyönyörű parkosított szórakoztató terület