Kert, lugas és pavilon

Kert, lugas és pavilon

Álmai kunyhójának megvalósítása: 5 ötlet egy lélegzetelállító kerti házhoz

Kerti fészer építési ötletek

Képzelje el egy romantikus kastély belsejét – egy hatalmas, angol kertművészet mintájára épült parkot, lélegzetelállító vízesésekkel és szeretettel a táj közepén – egy kínai tea pavilont, ahol az arisztokrácia tölti szabadidejét. Csak be kell csuknia a szemét, hogy felpezsdítse a pavilont a régi parkban. Most nyisd ki a szemed, mert romantikus kerti fészer vagy kerti fészer is lehet a saját kertedben! Németországban az utóbbi években megnőtt a kerthez szükséges faházak iránti kereslet, és manapság a kerti házak nagyon divatosak. Németországban több mint 200 000 kerti faházat értékesítenek egy évre. Természetesen van magyarázat a kerti házak fénykorára. Ezek egy nyári pavilon a pihenésre és praktikus tárolóhely a kertész felszerelése számára egyszerre. Nagyszerű kialakításával a faház is kedvenc helyévé és igazi szemfényvesztővé válhat a kertben! Annak érdekében, hogy élvezhesse kertházának mindezeket az előnyeit, néhány dolgot figyelembe kell vennie. Hasznos tippeket adunk a kerthez tökéletes faház kiválasztásához, így jöhet a nyár!

Kerti fészer - pavilon a kertben

Kerti ház, mint sokoldalú

Tervezze meg a kerti fészert tárolóhelyként

Valóban álom, hogy nyáron a saját kertjében fekszik a ragyogó napsütésben és pihenjen. A kert is sok munkát és sok szerszámot jelent. És hová teszi az összes eszközt? Tiszta a kerti fészerben! Régebben a kerti kunyhók többnyire építési kunyhók voltak, amelyeket tárolóhelyként használtak. Napjainkban a kertben olyan sok modern faházat talál a kertben, amelyek sokkal többek, mint egy tárolóhely és egy igazi sokoldalú eszköz. Annak érdekében, hogy ne tévesszen meg a piacon található sokféle tehetség és kerti fészek nagy választéka, javasoljuk, hogy nézze meg a Pineca nézni. Ott nemcsak sok mintát talál, hanem szakmai tanácsokat is a megfelelő faházról. A megfelelő kialakítással a kerti fészer praktikus helyet biztosíthat a kerti szerszámoknak, és kényelmes szállást nyújthat a kerttulajdonosoknak és látogatóiknak. Ezt szem előtt tartva nagyon fontos, hogy tisztában legyen a kerti fészer céljával. Ha csak a kerékpárokat és a gereblyét szeretné elhelyezni a kerti fészerben, akkor nem kell egy egész rönkház. De ha azt tervezi, hogy a faházat a szabadban tervezi visszavonulási helyként, akkor a tervezés és a területrendezés meghatározó. A rendeltetéstől függően különböző anyagokat kell használni.

Faház a kertben – a tervezéstől az építésig

Tervezzen egy modern kerti házat saját kertjében

Ha már eldöntötte, hogy a kertházát milyen célra fogja használni, akkor jöjjenek a következő lépések – az anyagválasztás és az építkezés. Ahhoz, hogy egy ilyen ház a kertben télen ismét hangulatosnak tűnjön, mint egy kellemes nappali, iroda vagy könyvtár, különösen szilárdan kell felépíteni. A legnépszerűbb építőanyag kétségkívül a fa. Sokoldalú és rugalmas kialakítású, és magas szintű biztonságot nyújt. A kerti fészer anyagának megválasztása ismét a tervezéstől függ. Ha csak tárolóhelyet vagy játszóházat szeretne nyárra, akkor nincs szüksége ilyen vastag falakra. Általában minél vastagabb az anyag, annál tartósabb. A piacon olyan elemházakat találhat, amelyek össze vannak csavarozva vagy csavarrendszerek formájában kaphatók. Függetlenül attól, hogy milyen típusú épületet választ, először azt javasoljuk, hogy kérjen szakmai tanácsot. Ha azonban a kerti ház tökéletes pihenőhelyet kíván szolgálni, természetesen kényelmesen kell megtervezni és berendezni.

Állítsa be a kerti házat kerti társalgónak: a természetes fának természetes hangulata van

Készítsen kerti fészer faházat

A modern kerti házak kis, független, szép dolgozószobának tűnhetnek

Faházat építeni vagy vásárolni a kertben?

Akár hangulatos pihenőpavilon, akár tároló, a kerti házak képesek arra, hogy saját otthonukat a pihenés oázisává alakítsák. Reméljük, hogy tippjeink segítenek megtalálni az igényeinek megfelelő kerti házat és élvezni a kertben töltött időt. Várja az első napsugarakat és a hangulatos órákat a szabadban, hiszen a legnagyobb boldogság a természet érzése!

A kerti fészer sokoldalúan használható a kertben

Read more
Kert, lugas és pavilon

Pergola készlet: utasítások + 14 esztétikai tervezési ötlet

Nyáron a saját kertjében árnyékban ülni és pihenni igazi kincs. Ha nagy kertje van, akkor biztosan szerencsés! Természetesen a szép kerttervezésre kell gondolni, amikor manapság esztétikáról beszélünk. A legtöbb kerttulajdonos jelenleg nagy jelentőséget tulajdonít az elegáns kerti dekorációknak. Gondolt már arra, hogy mit szeretne tenni a kertjével, hogy ne tűnjön teljesen üresnek? Igen, a jó ültetés és a kényelmes kerti bútorok jó döntés a külső számára. És miért ne kombinálhatná egy pergolával! Ez kényelmet és eleganciát kínál egyszerre. A lugas egész évben hasznos – nyáron szórakozhat az árnyékban, és ha hidegebb lesz, kandallót tehet alá, hogy a lugas télen is használható legyen. Ha felkeltettük érdeklődését, olvassa el pergola készletünket a következő cikkben. Kényeztesse magát a paradicsom egy darabjával a saját kertjében!

Pergola készlet saját készítéshezA Pergola építési készlet nem nehéz feladat

A pergola készlet izgalmas és pénzt takarít meg

Pergola készlet fából

nagy pergola készlet fából készült

Pergola készlet, pontos mérete a vázlaton

pergola kit-lépésről lépésre

Fából készült pergola készlet, mérete a vázlaton

pergola kit diy utasítások

pergola készlet lombkoronával

Előre pergola készlet hegymászó növényekkel

Természetesen megrendelhet egy pergolát a boltból, és pénzt költhet annak felszerelésére. De miért van rá szükség? A pergolát néhány egyszerű lépésben saját maga is megépítheti. Ezzel pénzt takaríthat meg, és olyan praktikus alternatívát kínál, amely valódi szemet gyönyörködtet a kertben, és évekig tart. Ha kéznél van, akkor vegye figyelembe a pergola készletre vonatkozó utasításokat. Érezd jól magad!

pergola kit diy utasítások lépésről lépésre

pergola kit diy utasítások lépésről lépésre

pergola kit diy utasítások lépésről lépésre

pergola kit diy utasítások lépésről lépésre

pergola kit diy utasítások lépésről lépésre

pergola kit diy utasítások lépésről lépésre

pergola kit diy utasítások lépésről lépésre

pergola kit diy utasítások lépésről lépésre

pergola kit diy utasítások lépésről lépésre

pergola kit diy utasítások lépésről lépésre

pergola kit diy utasítások lépésről lépésre

pergola kit diy utasítások lépésről lépésre

pergola kit diy utasítások lépésről lépésre

pergola kit diy utasítások lépésről lépésre

pergola kit diy utasítások lépésről lépésre

Pergola készlet – 1. lépés

Először is tisztában kell lennie azzal, hogy a pergola beton alapokon áll, csavarozható földelő aljzatokkal, vagy egyéb tartós felületek esetén oszlopokon. A fa szerkezeti védelme érdekében ajánlott, hogy az oszlopok és a padló között 10 cm távolság legyen.

Pergola készlet – 2. lépés

A következő dolog, amire gondolnia kell, hogy pontosan hogyan szeretné felépíteni a pergolát. A szegélyeket vagy az oszlophoz kell rögzíteni szögletes elemekkel, és két vagy négy tartó közé kell szorítani, vagy mindkét oldalra csavarozni, és továbbra is a csavarokkal kell összekapcsolni.

Pergola készlet – 3. lépés

Ezután fel kell mérnie, hogy a szegélyeket meg kell -e hosszabbítani. Ebben az esetben egy poszton kell találkozniuk. Ezenkívül a gerendákat úgy kell lefedni, hogy egy darabot fűrészelnek ki, amely körülbelül 2 hüvelyk hosszú és fele a gerenda vastagságának mindkét végén, hogy össze tudnak kapcsolódni. Ne hagyja figyelmen kívül azt a tényt, hogy nem kell felülről csavarozni, hanem egyszerűen rögzítse az oszlophoz szögből alulról.

Pergola készlet – 4. lépés

Ezután a szarufákat egyenesen be kell süllyeszteni a szegélyekbe, és össze kell kötni a szarufák horgonyaival, vagy csavarozni kell alulról. E célból a csavarkötések ne legyenek közvetlenül az oszlop felett. Javasoljuk, hogy a szarufák mélyedéseit látja, mielőtt elkezdi csavarni őket a szegélyekre. A legjobb, ha először az egész konstrukciót csavaros bilincsekkel állítja be, és elvégzi a szükséges jelöléseket. Ezután ennek megfelelően vághatja le a fákat, végül összeszerelheti az alkatrészt és összecsavarhatja. A kereszttartók további stabilitást biztosítanak a pergolának.

Pergola készlet – 5. lépés 

Az utolsó lépésekkel kapcsolatban érdemes egy további állandó fedezetre gondolni, pl. B. dupla fallapokkal. Ezek valódi szerkezetet hoznak létre, és eleganciát és kényelmet biztosítanak a pergolának. Ezenkívül ne hagyja figyelmen kívül a statikus elveket a tervezés és az építés során. Egy fa szakember minden bizonnyal segíthet a tervezésben. A kész készletek egy másik praktikus módja ennek. Itt minden szükséges fa keresztmetszetet és méretet figyelembe veszünk. Így nincs veszély a rossz anyag kiválasztására.

A pergolához sokféle kivitel közül választhatPergola készlet modern dizájnnal, csodálatos kilátással

Pergola készlet modern dizájnnal, csodálatos kilátással

Fémből készült Pergola készlet, gyönyörű hegymászó rózsákkal díszítve

Pergola építő készlet lombkoronával és kényelmes bútorokkal az árnyékban

divatos pergola építési szett, mászórózsákkal díszítve, a kert bejáratánál

pergola készlet kővel kombinálva

fehér pergola készlet kerti szökőkúttal kombinálva

pergola készlet egy nagy teraszon, egyedi kilátással és praktikus tetőfedéssel

nagy fehér pergola készlet minden évszakhoz

Fából készült Pergola készlet a kert közepén nyáron nagyon kellemes

kis pergola készlet kékre festve és virágcserepekkel kombinálva

Pergola készlet fehérben, egy nagy erkélyen

A Pergola készlet az este megvilágítására és romantikus hangulat megteremtésére használható

A megvilágított pergola készlet este romantikus hangulatot teremt kerti kandallóval kombinálva

Minden típusú és alakú pergola létezik, és minden kerti stílushoz alkalmas, sőt kertgazdagításként is szolgálnak.

Read more