Kert, lugas és pavilon

Álmai kunyhójának megvalósítása: 5 ötlet egy lélegzetelállító kerti házhoz

Kerti fészer építési ötletek

Képzelje el egy romantikus kastély belsejét – egy hatalmas, angol kertművészet mintájára épült parkot, lélegzetelállító vízesésekkel és szeretettel a táj közepén – egy kínai tea pavilont, ahol az arisztokrácia tölti szabadidejét. Csak be kell csuknia a szemét, hogy felpezsdítse a pavilont a régi parkban. Most nyisd ki a szemed, mert romantikus kerti fészer vagy kerti fészer is lehet a saját kertedben! Németországban az utóbbi években megnőtt a kerthez szükséges faházak iránti kereslet, és manapság a kerti házak nagyon divatosak. Németországban több mint 200 000 kerti faházat értékesítenek egy évre. Természetesen van magyarázat a kerti házak fénykorára. Ezek egy nyári pavilon a pihenésre és praktikus tárolóhely a kertész felszerelése számára egyszerre. Nagyszerű kialakításával a faház is kedvenc helyévé és igazi szemfényvesztővé válhat a kertben! Annak érdekében, hogy élvezhesse kertházának mindezeket az előnyeit, néhány dolgot figyelembe kell vennie. Hasznos tippeket adunk a kerthez tökéletes faház kiválasztásához, így jöhet a nyár!

Kerti fészer - pavilon a kertben

Kerti ház, mint sokoldalú

Tervezze meg a kerti fészert tárolóhelyként

Valóban álom, hogy nyáron a saját kertjében fekszik a ragyogó napsütésben és pihenjen. A kert is sok munkát és sok szerszámot jelent. És hová teszi az összes eszközt? Tiszta a kerti fészerben! Régebben a kerti kunyhók többnyire építési kunyhók voltak, amelyeket tárolóhelyként használtak. Napjainkban a kertben olyan sok modern faházat talál a kertben, amelyek sokkal többek, mint egy tárolóhely és egy igazi sokoldalú eszköz. Annak érdekében, hogy ne tévesszen meg a piacon található sokféle tehetség és kerti fészek nagy választéka, javasoljuk, hogy nézze meg a Pineca nézni. Ott nemcsak sok mintát talál, hanem szakmai tanácsokat is a megfelelő faházról. A megfelelő kialakítással a kerti fészer praktikus helyet biztosíthat a kerti szerszámoknak, és kényelmes szállást nyújthat a kerttulajdonosoknak és látogatóiknak. Ezt szem előtt tartva nagyon fontos, hogy tisztában legyen a kerti fészer céljával. Ha csak a kerékpárokat és a gereblyét szeretné elhelyezni a kerti fészerben, akkor nem kell egy egész rönkház. De ha azt tervezi, hogy a faházat a szabadban tervezi visszavonulási helyként, akkor a tervezés és a területrendezés meghatározó. A rendeltetéstől függően különböző anyagokat kell használni.

Faház a kertben – a tervezéstől az építésig

Tervezzen egy modern kerti házat saját kertjében

Ha már eldöntötte, hogy a kertházát milyen célra fogja használni, akkor jöjjenek a következő lépések – az anyagválasztás és az építkezés. Ahhoz, hogy egy ilyen ház a kertben télen ismét hangulatosnak tűnjön, mint egy kellemes nappali, iroda vagy könyvtár, különösen szilárdan kell felépíteni. A legnépszerűbb építőanyag kétségkívül a fa. Sokoldalú és rugalmas kialakítású, és magas szintű biztonságot nyújt. A kerti fészer anyagának megválasztása ismét a tervezéstől függ. Ha csak tárolóhelyet vagy játszóházat szeretne nyárra, akkor nincs szüksége ilyen vastag falakra. Általában minél vastagabb az anyag, annál tartósabb. A piacon olyan elemházakat találhat, amelyek össze vannak csavarozva vagy csavarrendszerek formájában kaphatók. Függetlenül attól, hogy milyen típusú épületet választ, először azt javasoljuk, hogy kérjen szakmai tanácsot. Ha azonban a kerti ház tökéletes pihenőhelyet kíván szolgálni, természetesen kényelmesen kell megtervezni és berendezni.

Állítsa be a kerti házat kerti társalgónak: a természetes fának természetes hangulata van

Készítsen kerti fészer faházat

A modern kerti házak kis, független, szép dolgozószobának tűnhetnek

Faházat építeni vagy vásárolni a kertben?

Akár hangulatos pihenőpavilon, akár tároló, a kerti házak képesek arra, hogy saját otthonukat a pihenés oázisává alakítsák. Reméljük, hogy tippjeink segítenek megtalálni az igényeinek megfelelő kerti házat és élvezni a kertben töltött időt. Várja az első napsugarakat és a hangulatos órákat a szabadban, hiszen a legnagyobb boldogság a természet érzése!

A kerti fészer sokoldalúan használható a kertben