Fogyás, egészség

Fogyás a HCG diétával: tényleg működik?

A HCG fogyasztása gyorsabban fogy

Ha fogyni szeretne, akkor kétségkívül sok információt olvasott el a csodákra képes diétákról. Sajnos ezek nem alkalmasak minden ember számára – néha csak azért nem kapja meg a kívánt eredményt, mert a “rossz” étrendet választotta. Ezért nagyon fontos, hogy a diéta megkezdése előtt előre ismerje az étrend minden előnyét és hátrányát, valamint a lehetséges kockázatokat. Itt részletes leírást talál a HCG étrendről, amely jelenleg nagyon divatos. Mit jelent ez, és valóban segíthet -e az étrend a gyors és sikeres fogyásban? A válaszokat alább találja!

Mi a HCG diéta és mik az alapelvei?

A HCG terhességi hormon csökken

A HCG diéta alapelvei

A terhességi hormon beadása

Karcsúsító tippek lapos has

fogyjon gyorsan a nyári hasznos tippek

fogyókúra ötletek és tippek nyárra

HCG diéta app nagyszerű ötlet

A HCG diéta eredményei jelentősen csökkennek

Karcsúsító étrend -kiegészítők HCG -vel

HCG Homon az egészséges hajért és bőrért

A HCG diéta során a terhességi hormont (koriongonadoptropin) injektálják. Ennek eredményeként ugyanazok a folyamatok játszódnak le a szervezetben, mint egy valódi terhességben – a csípőn és a combon lévő zsírtartalékokat lebontják annak érdekében, hogy a „magzatot” tápanyagokkal lássák el. Azt is állítják, hogy ez a hormon csökkentheti az éhséget és javíthatja a haj szerkezetét. Ez valóban igaz, és ha igen, akkor az étrendnek is vannak kockázatai?

A HCG diétát valójában körülbelül 60 évvel ezelőtt dolgozta ki Albert Simeons angol orvos, aki naponta egy adag HCG -t fecskendezett be betegeinek. Ma is kaphatók a piacon speciális cseppek, pirulák, sőt alacsony hormonszintet tartalmazó spray -k. Ezenkívül ez az étrend napi 500 kalóriára csökkenti az energiafelvételt. Így érheti el igazán gyorsan a kívánt eredményt.

A HCG diéta 3 szakaszból áll

fogyás motiváció és hasznos tippek

hatékony HCG diéta

gyorsan fogyni a cukor

gyorsan fogyni szénhidrát nélkül

egészséges táplálkozás több fehérje kevesebb szénhidrát

gyorsan fogyni egyél több gyümölcsöt

fogyni naplót vezetni

Fogyni hormonokkal terhességi hormon

A HCG diéta sok zöldséget fogyaszt

HCG diéta Gyors fogyás tippek

A HCG diéta, amelyet metabolikus kúrának is neveznek, négy és hat hét között tart. Ha saját maga szeretné kipróbálni, akkor alacsony HCG koncentrációjú termékeket használjon – a HCG -t tartalmazó gyógyszerek súlycsökkentésre Németországban nem engedélyezettek. Az étrend három fázisból áll: az első a “betöltési szakasz”, amelynek során annyit ehet, amennyit csak akar – lehetőleg zsíros és magas kalóriatartalmú ételeket. A cél a test túltelítettsége és az egészségesebb ételek iránti vágy generálása.

Ez a fázis két -három napig tart, majd jön a „diétás fázis”, amely legalább 21 napig tart. Mint mondtam, naponta csak 500 kalóriát fogyaszthat. A zsír, a szénhidrát és a cukor teljesen tilos.

Az utolsó “stabilizációs fázisban” a kalóriabevitel lassan növekszik, és fokozatosan újra fel kell venni az összes “tiltott” terméket a menübe. Ez körülbelül 3 hetet vesz igénybe.

Az étrend előnyei és hátrányai; lehetséges kockázatok

A HCG diéta hátrányai és kockázatai

A HCG diéta előnyei és hátrányai

gyorsan fogyni hatékony diéták

fogyni gyorsan egészséges étrend

Diéta a napi 500 kalória gyors elvesztése érdekében

Fogyás fogyókúrás tablettákkal kockázatos

a HCG Diöt egészséges rendszer

Fogyjon HCG cseppekkel

A HCG diéta kockázatai

A diéta legnagyobb előnye, hogy gyorsan és észrevehetően fogy. De vannak hátrányai is, amelyeket nem szabad alábecsülni. Először is, a HCG étrend hatása elsősorban a drasztikusan csökkent kalóriamennyiségnek köszönhető. Egy tipikus nap az anyagcsere -kezelés során így néz ki, például:

Reggeli – kávé vagy tea cukor nélkül, 1 teáskanál tej

Ebéd – 100 g alacsony zsírtartalmú hús vagy hal zöldséggel

Vacsora – egy szelet pirítós néhány gyümölccsel

Az 500 kalóriára vonatkozó drasztikus korlátozás nemcsak jojó hatással fenyeget. A szigorú étrend terv tápanyag-, ásványi anyag- és hatalmas vitaminhiányhoz vezethet, ha hosszú ideig követi. Az anyagcsere rendkívül lecsökken, és nemcsak a zsírlerakódások, hanem az izmok is lebomlanak. Összehasonlításképpen – a Német Táplálkozási Társaság azt javasolja, hogy a diéta során legfeljebb 1000 kalóriát csökkentsenek.

Amint már említettük, a hormonellátás is problémás, és egyes készítmények nemkívánatos mellékhatásokhoz vezethetnek – beleértve az állandó fagyást és fáradtságot, akár trombózist vagy hajhullást. Ha magas HCG koncentrációjú terméket kap online, fennáll annak a veszélye is, hogy hamis, sőt veszélyes lesz.

További hasznos információkat találhat az anyagcsere -kúráról és annak pozitív és negatív oldalairól itt. Mielőtt kipróbálná őket, a legjobb, ha tanácsot kér egy dietetikustól.