Tetoválások

Eye Tattoo Design – Jelentés és 34 nagyszerű példa

Szem tetoválás

A szemtetoválás igazán lenyűgözőnek tűnhet, és mindkét nemhez jól illik. Eltekintve attól, hogy a szemtetoválás azonnal felkelti a figyelmet, szimbolikus jelentéssel is bír. Meg fogsz lepődni, hogy a szemtetoválásoknak hány tervezési variációja létezik. Vannak, akik a valódi kinézetű szemet részesítik előnyben, mások inkább az ügyes változatot. Vannak, akik szeretik a macska- vagy kígyószemeket, mások elégedettek az emberi szemmel. Ha érdekel ez a téma, ebben a bejegyzésben nagyon hasznos információkat találsz róla.

A szem tetoválás jelentése és szimbolikája

háromszög szem tetoválás szimbólum

Egy és ugyanaz a szemtetoválás személyenként különböző dolgokat jelenthet. A szemtetoválás lehet az, amiben hiszel, vagy amire gondolsz. Ez jelezhet például a látást, az életet, a vallást, a tájékozódást, a gondolkodásmódot és a képzeletet, a belső lényt, az intelligenciát, a biztonságot, az intuíciót vagy akár a jövő előrejelzését.

Tervek egy szemtetováláshoz – Hórusz szeme

kék horus szem tetoválás

Ez a szimbólum, amely Egyiptomból származik, manapság nagyon népszerű. “Ra szemének” is nevezik. A Hórusz szeme alatt ismert legenda szerint Hórusz Seth ellen harcolt a trónutódlásért. Állítólag Hórusznak a hold volt a bal és a nap a jobb szeme. Legyőzte Sethet, de elvesztette a bal szemét a harcban. Hórusz ekkor új szemet kapott Troth istentől.

Hóruszt a sólyomfejű istennek is nevezik. Hórusz szemének ábrázolását a sólyom képe ihlette. Az erre épülő tetoválás egyedi és saját jellegét mutatja. Támogatást és gyógyulást szimbolizálhat, de bosszúálló haragot és haragot is.

A harmadik szem – a legnépszerűbb szem tetoválás design

kis tetováló szem

Harmadik szemed a megvilágosodással, az intuícióval, a belső bölcsességgel és a tisztánlátással jár. A hindu, buddhista és indiai hagyományokban a harmadik szemet a homlok közepén lévő pontként ábrázolják. Nem kell azonnal homloktetoválást készítenie, hogy felfedje ennek a szimbólumnak a jelentését. Légy kreatív, és tervezd meg saját szemtetoválásodat, és állíts be egy helyet a belső nagyságodnak.

A védőszem

védő szem tetoválás tervezés

A védőszem Isten szemeként is ismert. Gyakran emberi szemként ábrázolják a napsugarak által körülvett háromszögben. A védőszem hosszú kapcsolatban áll a kereszténységgel. E vallás szerint a misztikus szem jelezheti, hogy létezik az isteni erő jóindulatú tanítása.

Szemtetoválás, mint talizmán a gonosz szemek ellen

hamsa szimbólum szem tetoválás

Az emberek évszázadok óta viselnek talizmánokat, hogy megvédjék magukat a gonosz szemektől és az ezzel járó bajtól. Az ilyen tetoválások hasonlíthatnak a török ​​Nazar amulettre – egy kék és fehér koncentrikus körökből álló szemre, de Fatim kezét is – a tenyerébe rajzolt szemet. Ezek a szimbólumok azt a célt szolgálják, hogy visszaküldjék a gonosz energiát annak, aki küldte. Az ilyen tetoválások biztonságot, türelmet, hűséget, hitet és kitartást jelentenek.

További ötletek a szem tetoválásához

bicepsz tetoválás sárkány szem

Valójában a szem tetoválását számos különböző módon lehet megtervezni. Gyakran előfordul, hogy először azt az állatot választják, amely jellemzői miatt vonzódik Önhöz, majd ezt az állat szemét használják a tetoválás alapjául. A macskák nagyon népszerű választás. Kiválaszthat egy őshonos fajt. A legjobb, ha sok különböző motívumot nézel meg. Ez ösztönzi a fantáziáját, és látni fogja, hogy hány tervezési lehetőség van.

Amikor egy dizájn mellett dönt, ne vonja el figyelmét a célja és a fókusz, nevezetesen az, hogy miért választotta a tetoválást, és mit kell képviselnie. Csak akkor, ha magabiztos és teljesen meg van győződve a koncepcióról, akkor olyan tetoválást tervez, amely tetszik, és ami még fontosabb, együtt tud élni vele. A szemtetoválásnak különleges jelentéssel kell rendelkeznie számodra, és előre kell vinnie.

Íme néhány példa a szem tetoválására:

piramis szem tetoválás

mell tetoválás szem szimbólum

szem tetoválás kőműves motívum

minden látó szem kar kar tetoválás

szeme tetoválás vissza

szemtetoválás, amely felfedi az igazságot

tetoválás motívum szem a gondviselés

biomechanikai szemtetoválás tervezés

színes szem tetoválás sablon

macskaszem tetoválás tervezés

szem tetoválás tervezés

szem tetoválás sablon

kis ujj tetoválás szem design

vonzó szem tetoválás design

nagy szem tetoválás tükör a lélek

illuminati szimbólum szem tetoválás

csukló szem tetoválás óra üvege törött

szem tetoválás védelem talizmán

reális szem tetoválás színes színek

nagy szem tetoválás a szívben

szem tetoválás horus szem jelentése

szimbolikus jelentése szem tetoválás

szabadkőműves jel szem tetoválás

fekete -fehér szem tetoválás sablon

szem tetoválás absztrakt design

harmadik szem tetoválása

hamsa szem tetoválás comb

nazar kék szem tetoválás

akvarell szem tetoválás

szem tetoválás ötletek

reális szem tetoválás tervezés

fekete fehér szemek tetoválás természetfák

pók motívum szem tetoválás

horus szem narancssárga színű tetoválás

nagy szemek tetovált vörös koponya

szem tetoválás nazar talizmán

állati szem tetoválás

szerszám tervezés szem tetoválás

szimbolikus szemtetoválás

a harmadik szem tetoválása

a horus tetoválás tervezésének szeme

horus szem tetoválás csukló

szem gondviselés tetoválás tervezés

kreatív szemtetoválás ötletek