Életmód

10 tipp és ötlet a remek hétkezdéshez

Legyünk őszinték – nem nagyon várjuk nagyon a hét kezdetét. A szórakozásból és kikapcsolódásból a mozgalmas munkahétbe való kényszerített átmenet időnként elég brutális érzés lehet. A hétfői sokk nem könnyíti meg az egész élményt! Ahhoz, hogy igazán jól induljon a hét, inkább új kezdetnek és új lehetőségek lehetőségének kell tekintenie. Valóban, a hétfő legyen a hét legizgalmasabb napja, mert az új kezdetet képviseli. Nem olyan nehéz, mint gondolnád. Hasznos ötleteket és tippeket adunk a stresszmentes hétkezdéshez.

Természetesen a napi munkájának nem szabad így éreznie magát

10 tipp és ötlet a jó kezdéshez sokak mindennapi munkájához

A szép hétkezdés érdekében a legjobb, ha nagyon korán kezdjük

Korán lefeküdni. Ha fel akar készülni a nagyszerű hétkezdés sikerére, akkor valójában vasárnap kell elkezdenie a felkészülést. A legjobb, amit tehet, ha néhány órával korábban lefekszik. Végül is az alvás a legjobb meditációs forma, és jót tesz az egész testnek.

Aztán, amikor ideje felkelni, ne nyomja meg a szundi gombot. Ez csak kimerült és lassabb ébredéshez vezet.

Korábban mássz be a tollakba, és hamarabb ébredj fel

10 tipp és ötlet a szép hétkezdéshez a korai lefekvéshez

Csak ne csaljon!

10 tipp és ötlet a szép hétkezdéshez, nincs ébresztőóra

Kezdje a reggelt vízzel kávé helyett. Miután kimászott az ágyból, az első dolog, amire gondolhat csésze kávé a gondolatban. A koffein lecserélése egy pohár hideg vízre azonban sokkal hatékonyabb a reggeli kiszáradás tüneteinek – fáradtság, fejfájás és szédülés – elkerülésében. Tudod, mi segíthet még ezen bosszantó tüneteken? Gyakorlat! Néha csak egy gyors 10 perces sétára van szüksége, kocogni, Torna ill jóga, hogy fittnek és energikusnak érezze magát.

A víz jobban ébreszt, mint a kávé

10 tipp és ötlet a szép hétkezdéshez a reggeli kávé helyett vízhez

Szakértők javasolják Kávéfogyasztás csak 9: 30 -tól.

10 tipp és ötlet a hét nagyszerű kezdéséhez, mosolyogva

A szabadtéri sportok tökéletesen felkészítenek a következő napra

10 tipp és ötlet a szép hétkezdéshez, korán kelni és gyakorolni

Ruha Önmagad lenyűgözni. Reggel könnyű pánikba esni, felvenni a következő tiszta ruhát, és rohanni az ajtóhoz. De az öngondoskodás nagyon fontos, és nemcsak jobban érzi magát, ha reggel egy kicsit kényezteti magát, hanem sokkal jobban is fog kinézni. Szánjon időt a zuhanyra, öltözze fel a legjobb sminkjét, és gondosan válassza ki a megfelelő ruhát. Tegye a hét kezdetét valami különlegessé! Ez ráadásul arra ösztönöz, hogy egy kicsit korábban kelj fel, és várj minden hétfő reggelre.

Öltözz lélegzetelállítóan

10 tipp és ötlet a stílusos hétkezdéshez

A semleges színeket olyan könnyű stílusba állítani a mindennapi munkához

10 tipp és ötlet a szép hétkezdéshez, elegáns és modern, semleges színekben

Nyáron jobb elegáns, világos színpalettát választani

10 tipp és ötlet a hét nagyszerű kezdéséhez nyári irodai ruha elegáns

Változtassa meg napi munkáját, és legyen produktívabb

Egyél másképp. Néha a mindennapi munkával való elégedetlenség oka a monoton életmód. A megfelelő étel kétségkívül óriási szerepet játszik ebben. Végül is az étel az egyik legnagyobb öröm az életben! Kényeztesse magát valami teljesen új dologgal a hét kezdetéhez – legyen az reggeli, ebéd vagy délutáni snack. Válassz valami egzotikus, ízletes és kielégítő lehetőséget. Ezek azok az apróságok, amelyek mosollyal az arcodon vezetik végig a napot.

Kezdje minden reggelét tápláló reggelivel

10 tipp és ötlet a hét szép kezdéséhez egészséges reggeli gabonapelyhek

Kísérletezzen ízekkel, és minden nap próbáljon ki valami újat

10 tipp és ötlet a hét szép kezdéséhez egészséges ebéd hús és rizs

Mindig készítsen elő egészséges ételeket

10 tipp és ötlet a hét szép kezdéséhez egészséges snackek a munkához

Szervezze és rangsorolja. A hét elején a problémák és a feladatok néha lavinaként csaphatnak le. Ahelyett, hogy hétfőn mindent megpróbálna megtenni, szervezzen és tegyen fontossági sorrendet. Rendezze fontossága szerint e -mailjeit és projektjeit. Tervezze meg, mit csináljon másnap és a hét hátralévő részében. Ez javítja a munka minőségét, valamint a tiédet mentális egészség javított.

Készítsen ellenőrző listákat a hét minden napjának feladataival

10 tipp és ötlet a szép hétkezdéshez Készítsen ellenőrző listát a feladatokkal

Kis változások – nagy hatás

változás A zene választása. Hozzon létre egy vadonatúj lejátszási listát, vagy hallgassa meg a sajátját Kedvenc dalok a 90 -es évekből. Ezek az apró változtatások nagy változást hozhatnak. Ha még soha nem hallott zenét munka közben, érdemes kipróbálni. Az inspiráló zene egyeseket sokkal produktívabbá és motiváltabbá tesz.

A zene segít koncentrálni, vagy inkább zavaró?

10 tipp és ötlet a hét nagyszerű kezdéséhez a munkahelyi zenehallgatáshoz

Illessze be a munkaterületre emlékezetes kép. Nyomtasson ki emlékezetes képet okostelefonjáról, keretezze szépen, és tegye az asztalára. A kép a házastársát, gyermekeit, háziállatait vagy kedvenc helyét ábrázolhatja. A lényeg az, hogy boldoggá tesz.

Ez a kép tenyér mosolyogni fog minden alkalommal

10 tipp és ötlet a hét kezdetének szép kezdéséhez

Ne felejtse el hidratálni. Sokan el vannak foglalva a napi munkájukkal, hogy nem isznak elég vizet. Ez viszont visszatér a kiszáradás terméketlen tüneteihez. Ezért mindig készítsen elő vizet. Fagyasztott gyümölcsökkel, citromkarikákkal és mentával sokkal ízletesebb és frissítőbb.

Próbáljon ki bármilyen receptet, és megtudja, melyik ízlik a legjobban és jó neked

10 tipp és ötlet, hogy ízletes, frissítő vízzel remekül induljon a hét

Az életet megváltoztató ötletek a nagyszerű hétkezdéshez

Mosolyogjon gyakrabban és legyen hálás. Ezt mindannyiunknak gyakrabban kellene tennünk, bárhol is vagyunk. Emlékezzen rendszeresen sikereire, és legyen hálás mindenkinek, aki segített nekik, beleértve önmagát is! Hagyjon szórakoztató kis köszönőlapokat hetente, vigyen haza készített finomságokat, és ne felejtse el mindig pozitív maradni.

A hála boldoggá és egészségessé tesz

10 tipp és ötlet a szép hétkezdéshez köszönöm

Terv A munka vége. Mindig olyan jó érzés egy nagyszerű tervet készíteni a nap végére, és izgatottan várni rá. Nem kell, hogy bármi megtörje a bankot. Hívj meg egy barátot, látogasd meg szomszédodat, menj el egy romantikus randira, nézz meg filmet vagy játssz. Ha minden hétfő este jól érzi magát, és mindig terve van a fejében, hamarosan azt kívánja, bárcsak minden nap hétfő lenne!

Töltse az estét a számodra legfontosabb emberekkel

10 tipp és ötlet egy kellemes hétkezdéshez a családdal

A mozgalmas élet tele van mozgalmas találkozókkal és zavaró tényezőkkel, érthető módon kevesen érzik úgy, hogy személyesen produktívak, nemhogy jó hetek. Ez a tendencia azonban könnyen megváltoztatható. Kövesse tippjeinket, és gondoskodjon arról, hogy mindig jól induljon a hét.

10 tipp és ötlet egy kellemes hétkezdéshez, boldog hétfői kávét