Dizajn noktiju

Trend Alert: Trendovsko ljeto za dizajn noktiju stiglo je!

Dobrodošli na ljeto, jer s toplijim i dugim ljetnim danima ne dolaze samo lijepi trendovi odjeće, već i trendovi u ljetnom dizajnu noktiju.

Koji su dizajni noktiju ljetni trend? Danas odgovaramo na to pitanje. Dobrodošli u ljeto, jer s toplijim i dugim ljetnim danima ne dolaze nam samo lijepi odjevni trendovi, već i trendovi u ljetnom dizajnu noktiju. Ne samo da je potrebno ažurirati vašu garderobu, već i vaše nokte. Konačno možemo reći „zbogom“ tamnim bojama i „dobrodošli“ svijetlim ljetnim bojama. U ovom članku otkrivamo novi trend sezone – nokte “Water Marble” s matiranim lakom. Prikupite izvrsnu inspiraciju za sljedeći posjet studiju za nokte ili za djevojačku večer kod kuće.

Ljeto dizajna noktiju “Water Marble” koji zaista stavlja nokte u središte pozornosti

Bilo plava, ružičasta ili ljubičasta – intenzivne i svijetle nijanse savršeno se slažu s vašim ljetnim izgledom. Ali zašto bismo se kladili samo na jednu boju kad ih sve možemo imati na noktima. Nokti od vodenog mramora izgledaju posebno lijepo, ne samo kada imate zlatni ten, već i kad ste bijeli kao sir. Raskošna manikura ljeti je mega trend jer ima vrlo osvježavajući učinak na vaš ljetni izgled i pridonosi dobrom raspoloženju. Osim toga, statement komadi u ljetnom dizajnu noktiju su neophodni. Bilo je pitanje vremena kada će se ovaj trend uhvatiti – kombinacija jarkih boja i naglašenih komada. Vrijedi posjetiti salon za nokte ili sami dočarati velikodušnu ljetnu manikuru.

DIY dizajn ljepila za nokte “Water Marble”

Uradi sam

Napravite sami DIY gel nokte – ovdje ćete pronaći jednostavne upute za domaće gel nokte. Slijedite korake i vratite se kako biste dočarali prekrasan efekt “vodenog mramora”. Evo što vam za to treba:

  • Baselack
  • Lakovi za nokte marke Shellac: Hot Pop Pink, Taffy, Hotski to Tchotchke, Video Violet, Field Fox, Goli gaćice, Naked Naiveté
  • Gornji lak / mat /
  • mala četka
  • Ventilatorska četka
  • spužva

Tablica boja za DIY

Na fotografiji možete vidjeti kako se miješaju različite boje. U uputama objašnjavamo korake kako bi rezultat izgledao lijepo. Prvo nanesite temeljni premaz na sve nokte i ostavite da se stvrdne UV lampom. Sada ćemo prst po prst objasniti korake kako bismo vam olakšali.

Prvo, počnimo s desnom rukom:

Trend dizajna noktiju ljeto je jasan i izgleda lijepo

Mali prst:

Pročitajte naš članak kako biste sami stvorili ovaj prekrasan efekt.

Nanesite lak “Hot Pop Pink” na nokat četkom i ostavite da se lak stvrdne UV lampom. Zatim ponovno ponovite korak. Tankom četkom nanesite dvije kapi laka “Hotski to Tchotchke” na nokat. Razmažite kapljice širokim kistom. Navlažite široku četku i upotrijebite je za nanošenje male količine laka “Video Violet”. Razmažite dvije boje četkom. Tako se stvara efekt “mramora”. Sada pustite da se lak stvrdne UV lampom. Nanesite nekoliko malih kapi laka “Naked Naiveté” na spužvu i 4/5 puta utapkajte spužvu na nokat. Lak očvrsnite UV lampom, a zatim zalijepite gornjim lakom.

Prstenjak

Dizajn noktiju ljeto: Inače francuski nokti izgledaju šarenije nego prije.

Prvo nanesite lak “Nude Knickers”. Neka se lak stvrdne UV lampom. Zatim nanesite lak “Field Fox”. Tankom četkom stvorite efekt francuskih noktiju. Nanesite male kapi svih boja na spužvu i 4/5 puta utapkajte spužvu na vrh nokta. Zatim ponovno nanesite gornji lak i pustite da se stvrdne UV lampom.

Srednji prst

Skupite veliku inspiraciju iz naših slika dizajna noktiju

Isti koraci kao i kod mali prst.

Kažiprst

Dizajn noktiju 2016. uvijek je prisutan: neonske boje popularne su i 2018. godine

Četkicom nanesite tri sloja laka “Hot Pop Pink” na nokat i ostavite da se lak stvrdne UV lampom. Zatim nanesite završni sloj.

Palac:

Ovdje pronađite najbolji dizajn noktiju za ovo ljeto

Isti koraci kao i kod kažiprst.

Sada idemo lijevom rukom:

Ovdje pronađite najbolji dizajn noktiju za ljeto 2018. godine

Mali prst:

Naučit ćete kako stvoriti ovaj uzorak noktiju iz našeg članka

Četkicom nanesite tri sloja laka “Hot Pop Pink” na nokat i ostavite da se lak stvrdne UV lampom. Tankom, mokrom četkom nanesite malu količinu laka “Naked Naiveté” i razmažite je širokom četkom kako biste stvorili efekt “Marbel”. Na kraju nanesite završni sloj.

Prstenjak:

Francuski dizajn noktiju doseže novu dimenziju - šareniji je i ljetni

Isti koraci kao i kod Prstenjak desne ruke.

Srednji prst:

Mat dizajn noktiju potpuno je moderan

Četkicom nanesite tri sloja laka “Video Violet” na nokat i ostavite da se lak stvrdne UV lampom. Zatim nanesite završni sloj.

Kažiprst:

Glitter za dizajn noktiju je cool, trend se zove

Isti koraci kao i kod mali prst desne ruke.

Palac:

Dizajn noktiju ljeto: koje su boje prave za vašu ljetnu manikuru?

Isti koraci kao i za palac desne ruke.

Odlične slike dizajna noktiju i jednostavna uputstva možete pronaći ovdje.

Ovaj prekrasan uzorak noktiju ljetni je trend ove godine

DIY upute za trendovski ljetni dizajn noktiju

Jednostavan vodič za ovaj briljantan ljetni dizajn noktiju

Jednostavan korak po korak vodič za ovaj prekrasan ljetni dizajn noktiju

Water Marble Nail Art - upute za to pročitajte ovdje

Vodeni mramor Nail Art

Najbolji dizajn noktiju za ljeto

Lijepo, šareno i u trendu - to je moderan ljetni dizajn noktiju

Sve slike su vlasništvo zenideen.com ©