DIY, trendovi frizura

Učinite sami – 6 jednostavnih uputa

Updo frizure same stvaraju kreativne ideje

Začepana kosa super je praktična – posebno za vrućih ljetnih dana, naglašava ljepotu lica i pogodna je za različite prigode – za svakodnevni uredski izgled, kao i za zabavu ili službenu večeru. U ovom postu pokazat ćemo vam kako sami možete brzo i jednostavno napraviti elegantne nadogradnje! Upute, koje možete pronaći u nastavku, posebno su jednostavne i prikladne su za različite duljine kose. Neka vas inspirira i isprobajte varijante koje vam se najviše sviđaju!

Učinite sami – banana (francuski obrat)

Updo frizure banana za kosu srednje duljine

Frizure s dugom kosom pričvršćene banane

Učinite to sami banana French twist

Unaprijeđena klasična banana

Svadbene frizure banana s dugom kosom

Kad je riječ o elegantnim nadogradnjama, banana je bezvremenski klasik. Kosa uvijena s jedne strane izgleda apsolutno elegantno, zbog čega sve više zvijezda preferira ovu frizuru, što je također posebno jednostavno za napraviti. Ako imate dugu ili srednju kosu, svakako probajte bananu! Da biste to učinili, najprije odvojite pramen na čelu. Očetkajte kosu na jednu stranu i pričvrstite je u središte zatiljka iglama. Zatim zgrabite kosu kao da radite rep i uvijte je oko svoje osi. Na kraju, trebali biste presaviti gornji dio banane i popraviti frizuru bobby iglama i raspršiti. potpuna!

Make ups updot updos frizura za kratku kosu

jednostavan vodič za nadogradnje

otmjene frizure

lagane frizure s čvorovima podignuta frizura

Svečane frizure vezane do gornje frizure

Updo frizure na kratku kosu sa čvorovima Updo

Ova frizura za kratku kosu doista je praktična i izgleda slatko i razigrano. Da biste ih sami napravili, najprije morate odrezati pramen na vrhu zatiljka, smotati ga poput puža i pričvrstiti ga iglama. Uzmite drugi pramen i zarolajte ga na isti način. Ponavljajte dok vam se cijela kosa ne podigne. Na kraju frizuru obilno poprskajte lakom za kosu kako bi mogla duže trajati.

Učinite sami – punđa s visokim pletenicama

Uzdiže dugu kosu

lagane frizure začepljene

Pričesne frizure

Napravite vlastite frizure s pletenicom

Updo frizure jednostavno pletena punđa

Frizure s pletenicama DIY upute sa slikama

Updos s pletenicama

Ovaj updo je zanimljiva kombinacija između francuske pletenice i punđe, a posebno je pogodna za dugu kosu. Prvo biste trebali odvojiti gornju kosu i povući je u opuštenu pletenicu kako vam ne bi smetala. Sada sjednite ispred ogledala i sagnite glavu prema naprijed. Uzmite dio kose sa stražnje strane vrata i podijelite je na tri dijela. Započnite pletenicu francuske pletenice tako da desni pramen prvo postavite preko srednjeg. Desni pramen sada bi trebao biti u sredini. Zatim postavite lijevi pramen preko desnog, pokupite malo kose s desne strane i dodajte ga desnom. Nastavite pletenicu uzimajući kosu s lijeve, pa opet s desne strane i tako dalje, sve dok ne dođete do mjesta na kojem ste prvi put razdjelili kosu. Zatim stavite svu kosu u pletenicu i zamotajte je u punđu. Na kraju frizuru popravite frizurom.

Učinite to sami – chignon

svečane frizure chignon

svečane frizure chignon

lako napravite nadogradnje

frizure za dugu kosu chignon

Frizure šinjon za dugu kosu

Ako imate dugu ili srednju kosu, svakako biste trebali isprobati ovu klasičnu frizuru! Prvo kosu zavežite u rep. Prstima napravite rupu u sredini elastične kose i provucite rep kroz nju. Sada se kravata za kosu više ne vidi. Čvrsto povucite kraj repa kako biste frizuri dodali stabilnost. Viseću kosu trebate gurnuti u elastiku za kosu odozgo i pričvrstiti frizuru sprejem i iglama. Već završeno!

Praktičan updo za kratku kosu

Uzvišene frizure sami napravite kratku kosu

Frizure za potvrdu

Updos kratka kosa 2016

Updos s kovrčama kratke kose

Poboljšajte jednostavno i brzo Scarlett Johansson

Ova frizura je dječja igra i u isto vrijeme izgleda posebno elegantno. Jedino što trebate učiniti s ovim je pričvrstiti svu kosu na mjesto! Presavijte gornji red i pričvrstite ga iglama, ponovite istu stvar sa stražnjim i bočnim pramenovima i na kraju pričvrstite frizuru lakom za kosu.

Napravite vlastitu punđu oko vrata

Napravite vlastite nadogradnje na vratu

Gost vjenčanja u frizuri

Frizure za punđu s dugom kosom

Maturske frizure punđa na vratu

Updo frizura upute za punđu

Vežite kosu u rep na potiljku. Omotajte još jednu elastiku za kosu oko repa, a zadnji put kad je provučete, pustite kosu da prođe do pola, stvarajući petlju. Zatim uzmite kraj kose i omotajte je oko elastike za kosu. Na kraju, popravite punđu na mjesto iglama i pošpricajte.