Divat stílus

Hippi stílus nőknek: remek ötletek alkalmi ruhákhoz

Hippi stílusú divatötletek nőknek

Ha nyugodt és alkalmi öltözéket szeretne létrehozni, akkor javasoljuk a hippi stílus kipróbálását. Sok nő úgy gondolja, hogy a hippi divat megegyezik a bohém-elegáns megjelenéssel. Nos, van néhány különbség a két stílus között. A cseh hölgyek szeretik a fényes részleteket a szemet gyönyörködtető kiegészítőkkel, míg a hippi ruházat nagyobb hangsúlyt fektet az önkifejezésre és a művészetre. Ezenkívül a hippi stílus unisex, és elég férfiasnak tűnhet. Ebben a bejegyzésben több mint 30 menő hippi öltözék ötletet mutatunk be nőknek, és részletesebben elmagyarázzuk a különbségeket a Boho stílusban. olvasson tovább!

Öltözködési ötletek hippi stílusban nőknek 2021

Hippi stílus nőknek

Lélegzetelállító hippi ruhát keres szabadidejében? Először is azt javasoljuk, hogy játsszon a színekkel. Nagyon fontos, hogy olyan megjelenést hozzon létre, amely a kedvenc színeiben készült. Ne legyen szégyenlős, és próbáljon ki valami merész, merész és egyedit, például nyakkendőfesték-ingeket, élénk színű ruhákat, rövidnadrágokat és kiegészítőket.

Hippi ruházati ötletek: játssz a színekkel

Hippi stílusú sárga etnikai ruha

Ha még mindig kíváncsi vagy, hány színt használhatsz egyetlen ruhában, akkor ne korlátozd magad, amíg jól érzed magad, és mindegyik jól illik egymáshoz. Próbálja ki a narancssárga, nagyméretű pólókat sokemeletes farmer rövidnadrágban, szexi nyakkendőfesték-miniruhákat, vidám felsőket és farmerdarabokat. A hippi stílus a kijelentésről szól. Viselhet felsőket merész üzenetekkel, valamint grafikai és pop art pólókat. A mintákkal és nyomatokkal mindig megőrülhet. Ez aláhúzza egyéniségét.

Nyilatkozzon egy menő hippi ruhával

Hippi divatötletek nőknek

Légy nyitott és próbálj kreatív ruhákat viselni, azaz vagyis ne korlátozza magát. Ha szereted a színes ruhákat, nyomatokkal, akkor inkább próbáld ki őket, vagy használj szemet gyönyörködtető jacquard mintákat, amelyek mindenkit lenyűgöznek. Ha úgy gondolja, hogy ez túlságosan durva az Ön számára, javasoljuk, hogy keverje az élénk színeket a tompa és semleges tónusokkal. Például egy paisley nyomtatású ruha borítható fehér horgolt mellénnyel.

Hippi stílus: megfelelő kiegészítők

Hippi stílusú kiegészítők

Ne hagyja abba a kiegészítők keresését a karjaihoz, nyakához és fejéhez. Nos, fontos, hogy minden megjelenést teljesen kiegészítsünk, legyen az boho, hippi, grunge vagy városi elegáns. Válasszon gyönyörű virágkoronákat, gyöngyöket, fából készült ékszereket, nyakláncokat, karkötőket stb. Ne felejtse el hozzáadni egy kis modern ékezetet. Javasoljuk, hogy frissítse fel öltözékét divatos darabokkal, mint például termés felsők, modern napszemüvegek stb..

Hippi divat & Boho stílus: mi a különbség?

A hippi stílus és a boho divatbeli különbségek

Mind a boho divat, mind a hippi stílus régi stílusok, amelyek a múltban megjelentek, és időről időre megtapasztalják a modern ébredést. Azonban különböző helyekről érkeznek (földrajzi és filozófiai szempontból).

A hippi divatot egyértelműen a politika vezérli. Az eredeti hippik, akik az unisex ruházatot, az élénk színeket, a kiszélesedő farmert, a szandált, a hosszú hajat és az élénk színű gyöngynyakláncokat szorgalmazták, valójában harcba szálltak a létesítménnyel, és egy maroknyi radikális ötletet hajtottak előre. Ruházatuk önmagában egy kijelentés volt, az egység, a harmónia és a közös ügyhez és életszemlélethez való tartozás címkéje.

A boho stílus a világ teljesen más részéről ered, és nem politikai, hanem esztétikai kijelentésből fakad. Míg a boho divat egyes gyökereit a hippi mozgalomban találta, hangsúlyozta egy bizonyos életmódot és személyiséget, és inkább nőközpontú volt. A Boho stílus minden más, mint unisex – éppen ellenkezőleg, a nőiességet dicséri, a dekadens kifinomultság különleges fajtáját és a különleges Boho elemek bőségét, amelyek minden nőt kiemelnek a tömegből. Mivel a boho divat inkább az esztétikára összpontosított, mint a politikai oldalra, legyőzte a történelmet és ikonikus női stílus lett.

A hippi divat az egyéni szabadság kifejeződése

Hippi stílusú strandruha nőknek

Ezt a divatot viszont a Beatles -nek kellett volna befolyásolnia, különösen a “Swinging London” -nak. A bohém stílushoz hasonlóan a hippi is ősi divat. Ez azonban nem divatos keverési és kombinációs forma, mint az előbbivel, mert a hippinek mindenektől mentesnek kell lennie. Viselhet virágot, mert önmaga akar lenni. A hippik csak élvezni akarják mindazt, amit az élet kínál.

alkalmi ruhák szabadidős célokra

nyári boho ruha

Hippie elegáns ruhák szokatlan

Boho ruha virág motívumok széles

Elegáns, hippi ruha bőrcsizmával

Hippi stílusú divatos ötletek nyilatkozat csizma

Hippi stílusú elegáns ötletek a szabadidő eltöltésére

Boho ötleteket és javaslatokat öltöztet

Hippi stílusú kísérlet a színekkel

Hippi stílusú történetötletek nőknek

A hippi stílus a múltban

kényelmes csípő ruhák poncsó

Hippi stílusú divatötletek nőknek

Hippi megjelenés semleges színekben. Tartozékok fejkendő

Női hippi divat felső narancssárga színben

színes hippi ruha csizma csodálatos megjelenés

A hippi megjelenés sikeresen ötvözi a színeket és a mintákat

Hippi stílusú etnikai mellény nagy zsebbel

Hippi stílusú kiállási ruha bőr mellénnyel

alkalmi ruha bohém stílusban

Boho elegáns stílusos ötletek nőknek

Hippi stílusú hosszú ing színes

Hippi stílusú ruházat etnikai motívumokkal