Csináld magad

Csinálj 14 dolgot nyáron

Egy terv nagyon jó dolog lehet – ha függőágyakat, szabadtéri játékokat és friss gyümölcsöket is tartalmaz

A nyári lista nagyszerű módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szezon vége előtt időt szakít arra, amit szeretne. Valószínűleg sok elemet szeretne felvenni a listájára, például: rövid kirándulásokra, egész nap a tengerparton való tartózkodására, baseballmeccsre, ugrásra a tóban vagy homárkockára kedvenc kagylóbárján – de mi a helyzet azokkal a szórakoztató dolgokkal, amelyeket megtehetsz anélkül, hogy elmennél otthonról? Fontolja meg ezt a 14 ötletet a listáján.

Csinálj 14 dolgot nyáron

A nyári ház dolgai

1. Készítsen képet a házáról. Évek múlva, akár otthonában él, akár más helyre költözött, érdemes lehet néhány emléket megszerezni az otthoni életéből, mint amilyen ma. Készítsen néhány képet kívülről, az utca túloldaláról és minden ülésről, valamint különleges részleteket, például gyermeke magassági jeleit az ajtókereten vagy a kilátást a kedvenc ablakából.

A nyári lista nagyszerű módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy időt szakít arra, amit akar

A dolgok a nyári úszómedence nyugágyban

2. Állítsa be a kapcsolókat az erkélyen. Néhány nyári otthon töltött nap még aranyosabb lehet, ha időt szán otthonának és teraszának díszítésére. Tisztítsa meg ezeket a nyugágyakat, és kényeztesse magát néhány bolyhos új törülközővel vagy párnával, egy halom könyvvel és kedvenc jéghideg italával.

Néhány nyári otthon töltött nap még aranyosabb lehet, ha időt szán otthonának és teraszának díszítésére

A dolgok a nyári függőágyban

3. Akasszon függőágyat. Csak pihenni a szélben egy függőágyban pihentető – valójában egyben heverészni még jobb! Ha nincs pergola a függőágy felakasztásához, keressen egyet az eladóval, amely saját szabadon álló kerettel rendelkezik.

Készítsen egy képet minden olyan személyről, aki ezen a nyáron meglátogatja a házát, és ragassza fel az összes fotót a hűtőszekrényen vagy a speciális táblán

A dolgok a nyári eklektikus fotókon

4. Próbáljon frissen szerepelni a vendégkönyvben. Készítsen egy képet minden olyan személyről, aki ezen a nyáron meglátogatja a házát, és ragassza fel az összes fotót a hűtőszekrényen vagy a speciális táblán. A fényképek egyre növekvő rendetlensége olyan lesz, mint egy folyamatosan változó technológia – és nyár végére elegendő lesz egy album kitöltéséhez.

Egy külső zuhany

Nyáron eklektikusak a dolgok

5. Nyári szabadtéri funkció hozzáadása. Egy szabadtéri zuhanyzó, pizzakemence, tűzrakóhely, filmvászon … vagy mindegyiknek a szabadban lehet a helye. És az a szép, hogy ezeknek a projekteknek a többsége sokféle költségvetésből valósítható meg.

Alakítsa garázsát vagy fészerét használható helyre

A nyári külső tervezés dolgai

6. Fordítsa garázsát vagy fészerét használható helyre. Miért hagyja ott a garázst vagy a fészert, ha műteremként, műhelyként vagy ping-pongként is használható? Hagyja, hogy a szobával kapcsolatos tervei motiváljanak, hogy még a nyár vége előtt elkezdhesse használni.

Próbáljon ki gyep nélküli játékot

A nyári táj dolgai

7. Próbáljon ki gyep nélküli játékot. Nincs gyep? Állítson fel tálat vagy pétanque -ot kavicsos úton vagy felhajtón.

Díszítse a bolhapiac leleteivel

A dolgok a nyári ebédlőben

8. Díszítsd a bolhapiac leleteivel. Frissítse fel otthonát költségvetésből, ha vadászni kezd a nyári bolhapiacokra és a bolhapiacokra az olcsó leletekért. Frissítse fel leleteit lakkal vagy új gombokkal.

Kezdje a már meglévő anyagokkal, és keressen olyan projektötleteket, amelyek tetszenek

Dolgok a nyári nappaliban

9. Próbáljon ki egy upcycling projektet. Vessen egy pillantást az elhagyott dolgaira, hogy újra felhasználhassák őket, és lehet, hogy valami újat hozhat létre anélkül, hogy egy fillért sem hozna létre. Kezdje a már meglévő anyagokkal, és keressen olyan projektötleteket, amelyek tetszenek.

A konzervek népszerű választás a gyümölcsök tartósítására

A nyári eklektikus üvegek dolgai

10. Őrizze meg a termést. Ha legközelebb főszezoni jutalomért érkezik – akár saját kertjéből, akár gazdaságból -, ahhoz, hogy pénzt tegyen a későbbiekre. A konzervek népszerű választás a gyümölcsök tartósítására, de ha a forró üvegek nem az ötlete, hogy szórakozzon egy forró nyári napon, fagyassza le a gyümölcsöt. Fagyasszuk szeletekre a bogyókat vagy az őszibarackot, hogy ne ragadjanak össze, majd tegyék fagyasztózacskóba.

Kemping a kertben

A dolgok a nyári táj zöld

11. Kemping a hátsó udvaron. Tedd fel a sátrat, süss s’mores -t a tűzgödör fölött és sötétben, csak a kicsik szórakoztatására, mondd el nekik, hogy mélyen a hegyekben vagy. Valójában, még akkor is, ha nem szeretne kint aludni, a sátrak és a tipik nagyszerű ideiglenes nyári játszóházak maradnak a gyermekek számára.

Végül nyomtassa ki ezeket a képeket, és készítsen galériafalat

A nyári fotók képei

12. Végül nyomtassa ki ezeket a képeket, és készítsen galériafalat. Ó, a digitális kor. Ha olyan, mint én, a legtöbb fénykép csak a számítógép merevlemezén létezik. Próbálja meg megváltoztatni ezen a nyáron a kedvencei nyomtatásával. Töltsön be egy egész falat keretekkel a szórakoztató, eklektikus megjelenés érdekében.

 A nyár remek alkalom a konyha átalakításának megkezdésére

modern konyhai cuccok nyáron

13. Vegyen részt egy jelentős felújítási projektben. Ha már eltervezte, a nyár remek alkalom a konyha átalakításának megkezdésére.

Optimalizálja dolgait, hogy több helye legyen arra, amit igazán szeretne csinálni

Dolgok a nyári hálószobában

14. Egyszerűsíts … aztán lazíts. Optimalizálja dolgait, hogy több helye legyen arra, amit igazán szeretne csinálni.

Mondja el nekünk: mi szerepel a nyári listáján? Mit fog még csinálni a házában vagy a kertjében ezen a nyáron? Várjuk üzenetét!

Streeter & Associates, Renovation Division, Wettling Architects, Going Home To Roost, Annie McElwain Photography, Carlos Delgado Architect, Clayton&Little Architects, Dara Rosenfeld Design, Kristie Barnett, The Decorologist, Alex Amend Photography, Big Girls Small Kitchen, Annette Tatum, Alykhan Velji Design, SchappacherWhite Architecture D.P.C., Justine Hand