Csempe

Fehér téglafalú optika: inspiráló dizájn minden típusú szobához

A téglafal megjelenése lehet sors vagy szabad választás. Nem lehet figyelmen kívül hagyni őket például a régi ipari házakban, ipari jelleggel. Nem kell, mert a legmodernebb belsőépítészetben is fenséges elemként szerepelhet. Ez annál is inkább igaz, ha úgy dönt, hogy fehérre festi. Ezt klasszikusnak tekintik az ilyen falak kialakításában. A fehér téglafal megjelenését egyre gyakrabban mesterségesen hozzák létre. Ennek számos gyakorlati lehetősége van, amelyeket az alábbi szövegben ismertetünk. De hol van ez a fajta esztétika pontosabban felírva? Sőt, szinte mindenhol. Ha nem hiszi ezt, nézze meg a képgalériánkban található példákat, és olvassa tovább ezt a cikket!

A fehér téglafal megjelenése könnyen integrálható tengeri tervekbe

divatos konyha fehér téglafallal

Fehér téglafal a belsőépítészetben – minden design stílushoz kiváló

Az ipari hangulatú fehér falakat forró és merész trendnek tartják. Garantálja a zökkenőmentes és modern légkört. Emellett rengeteg lehetősége van különféle tervezési ötletekre. A fehér téglafal kinézetének megvan a maga durva, ipari megjelenése, de végül univerzális a stílus szempontjából, és meglehetősen olcsó is.

Ez lehetővé teszi, hogy hangsúlyozza a szobák klasszikus eleganciáját, és ugyanakkor hangulatosabbá tegye őket. Vidéki környezetben a borongós hangulatot a fehér téglák színével élvezheti, amely a fa árnyalatai miatt dominál. Az ipari formatervezés összefüggésében a fehér csempe természetes módon írja be magát. A szoba itt is sokkal kényelmesebbnek érzi magát. Végtére is, a fehér tégla kinézetű fal kialakítása tökéletes lenne a minimalista és a skandináv formatervezéshez. A durva textúrának köszönhetően a szobák eredetiek és elegánsak lesznek egyszerre.

Itt a fehér tégla megjelenés és a fa nagyszerű kombinációját láthatja

fehér téglák a médiafal mögött

Valódi vagy téglafal megjelenés?

A fehér téglafal megjelenését sokféle anyaggal lehet elérni. A legegyszerűbb megközelítés az, ha a falat tapétával tervezzük téglafal mintákkal. A piacon fellelhető csempék is megtalálhatók, és könnyen utánozhatja őket. A modelltől függően különböző mértékben reálisnak tűnnek. Valójában a fehér téglafalat meglehetősen könnyen kinézheti ragasztó vakolattal és festékkel mindenhol. Itt láthatja, hogyan működik!  Így bármilyen költségvetésre és erőfeszítésre megtalálhatja a megfelelő megoldást.

Fehérre meszelt téglafalak nagyszerű választás ehhez az ipari hálószobához

Hálószoba kialakítása fehér téglafalakkal

Lehetséges alkalmazások

Egy egész szobát befedhet fehér téglával. Ez előnyt jelent, ha ezt a hangulatot a jövőben gyakrabban tervezi újratervezni. Ez a semleges háttér meglehetősen nagy szabadságot ad e tekintetben. Egy eredeti akcentusfal a minimalista dizájn részeként egy másik nagyszerű lehetőség lenne. Végül azt is használhatja, hogy kiemeljen bizonyos funkcionális területeket vagy zónákat a helyiségeken belül. Mit gondol, hogyan használja az ablakok vagy a falrések körüli terület kiemelésére??

A téglák remek textúrát kölcsönöznek a monokróm belső térnek

Fekete -fehér ipari belső tér

Lehetséges kombinációk fehér téglafallal

A fehér téglafal ideálisan párosítható különféle természetes anyagokkal. Ez fa vagy kerámia lenne. A nagyon modern anyagokkal, például üveggel vagy rozsdamentes acéllal való kombináció is tökéletesen működik. Döntse el ezt a változatot, amely a legjobban harmonizál a tervezési stílusával.

A fehér téglafalak nagyszerűek a minimalista és szuper divatos formatervezéshez

Széles, fehér téglafal, előtti fényekkel

Használja a különböző helyiségekben

Tekintettel a modern tervezési szabályokra, szinte bármilyen térben használhat fehér téglát. Javasoljuk azonban, hogy használja a nappali, a dolgozószoba és a hálószoba bizonyos funkcionális területeinek kiemelésére. A konyhákban és a fürdőszobákban, valamint a folyosón sokkal helyénvalóbb lenne a falakat teljesen letakarni vele.

Az ipari fehér téglafalakkal ellátott fürdőszobák eredetiek és modernek

Téglafal a fürdőszobához - modern ötlet

A fehér téglafalak gondozása

Furcsa módon gyakran látja a piszkot egy kicsit kevésbé fehér alapon, mint a sötéten. Esetünkben a karbantartás az anyag típusához kapcsolódik. Ha vakolat, mesterséges anyag vagy csempe mellett döntött, a rendszeres karbantartás nagyon fontos, mert a makacs szennyeződéseket nehéz eltávolítani. Ha már észreveszi ezt, most mélyen behatolt a festék szerkezetébe, és a tisztítás nagyon időigényes. Ezért rendszeresen portalanítsa a fehér téglafalat, szükség esetén törölje le (csempe és műanyag esetén), hogy hosszabb ideig megőrizze friss és tökéletes megjelenését..

Használhat fehér téglafalú megjelenést, hogy kiemelje a funkcionális területeket a hangulatos szobákban

Bájos fehér téglafal a gyerekszobában

Manapság az emberek szeretnek komplett szobákat kialakítani fehér tégla mintákkal

Teljes konyha kialakítás fehér téglafalakkal és fekete padokkal

A nappaliban az emberek szeretnek tégla megjelenéssel megtervezni a hátteret a médiafalak mögött

Fehér csempe a művészi belső térért

fehér csempe - konyhabútor fabútorokkal

fehér csempe - nagyszerű a padlóhoz

fehér csempe - divatos ipari akcentusfal

Az emberek szeretnek valódi vagy mesterséges téglafalakat integrálni az eklektikus tervezési koncepciókban

fehér csempe - divatos konyhasziget

fehér csempe - hangulatos skandináv szoba

fehér csempe bútorok a folyosóról

fehér csempe fapadló és fehér csempe

A fehér akcentusfal és a három dizájnerlámpa hatékony kombinációt alkot

fehér csempe ipari belső tér

fehér csempe modern konyha design

fehér csempe modern belsőépítészet

fehér csempe tengeri konyha design

fehér csempe divatos belsőépítészet

A fehér téglafalak csodálatosan hangsúlyozzák a nem hagyományos alaprajzú lakások különleges jellegét

бели плочки страхотни идеи за кухня

бели плочки идеи за стена медия стена

интериорен дизайн на палатка от бели плочки

подчертайте зоната на белите плочки

хол дизайн бели плочки