Zidni dizajn

Dizajnirajte drveni zid prema najnovijim trendovima!

Što se tiče stilskog dizajna zidova, naš urednički tim može predstaviti iznimno širok raspon ideja. Danas se želimo usredotočiti na prirodni izgled i pogledati drveni zid i njegov dizajn. Tema obuhvaća najnovije dizajne za 2018. i prikazuje koje su opcije danas najbolje za vlasnike kuća.

Drveni zidovi vrlo su popularni u Njemačkoj, iako su tipični za skandinavski i minimalistički dizajn. Glatke drvene površine mogu se otkriti za svaki ukus i izazvati veliko zanimanje. Drvo nudi mnoge prednosti u dizajnu interijera i unosi prirodni šarm i savršenstvo u svaku sobu. U pravilu se drveni zidovi smatraju najboljom alternativom drvenim ukrasnim elementima. Nijanse i elegantne obline drvenih ploča zadržavaju toplinu u vašem domu. Smatra se da je to važna korist za mnoge vlasnike kuća zimi.

Stvorite modernu estetiku u svakoj prostoriji

Drveni zid za postavljanje ploča

Drveni zid i LED u kombinaciji

Ljubitelji dizajna uvijek iznova pribjegavaju kreativnim i jedinstvenim idejama koje zahvaljujući svojoj individualnosti osiguravaju elegantan izgled. LED trake su dobar primjer za to. Ovi ukrasni elementi dodaju pozitivnu vrijednost zidnom dizajnu. Barovi nude prikaz različitih motiva ili tonova sa šarenim efektima.

U pratnji boja poput bijele, plave, pa čak i ljubičaste, LED diode dodaju estetiku svakoj prostoriji. Drveni zidovi također će biti dizajnirani s LED rasvjetom upravljanom pametnim telefonom, što je upečatljiva značajka dizajna. Pametna rasvjeta dolazi niotkuda i privlači mnogo znatiželjnih pogleda. Važna prednost LED dioda je što kombiniraju tamno i svijetlo drvo u prekrasnom umjetničkom djelu.

Strateški integrirajte LED trake

Dizajn drvenih zidova

Dizajn drvenih zidova za 2018. godinu: vodoravno, okomito ili s motivima

Drveni zidovi nude visoku razinu svestranosti dizajna. Bilo koja soba mogla bi biti dizajnirana minimalistički, luksuzno ili skandinavski kad imate jasan pristup. Naravno, drvene zidove treba kombinirati s pravim komadima namještaja. Nakit, lončanice i elegantne police još bolje otkrivaju drveni zid.

Vodoravno

Drveni zidovi s kreativnim dizajnom dodaju rustikalnu ljepotu kakvu žele mnoge obitelji. Vrlo je važno razviti izgled u potpuno drugom smjeru, na primjer vodoravnim polaganjem ploča. Ovaj se korak smatra atipičnim i preferiraju ga mnogi ljubitelji dizajna. Ovaj ukras podsjeća na staru kućicu na drvetu iz djetinjstva i zahvaljujući toplim i jednostavnim kontrastima dobivate senzacionalan rezultat. Horizontalno polaganje jedna je od najpopularnijih ideja za drvene zidove. Nije tajna da se mnogi proizvođači drvenih ploča usredotočuju na ovu vrstu proizvoda. Širok raspon boja omogućuje lijepu kombinaciju s parketnim daskama ili sličnim drvenim podnim izvedbama.

Vodoravno polaganje daje sobi ugodnu atmosferu

Drveni zidovi ukrašavaju ukrase

Okomito

Želite li jedinstven dizajn zida koji privlači znatiželjne poglede izdaleka? Ako je tako, preporučujemo okomitu ugradnju. Posebnost ovog dizajna je što nudi svestranost koja donosi mnoge prednosti vašem kućanstvu. Zanimljiv je dizajn kombinacija podnih obloga s linijama i nijansama drvenog zida. To daje kreativan izgled u svakoj prostoriji i izgleda vrlo elegantno. Ovu ideju najbolje možete upotrijebiti u dnevnoj sobi.

Spojite drveni zid sa svojim dizajnom poda

Ideje za dizajn drvenih zidova

Motivi s drvenim pločama

Vlasnici kuća uvijek traže kreativne ideje namještaja koje mogu pozitivno nadograditi nekretninu. Posljednji trend s drvenim pločama smatra se vrlo individualnim. Za to se uz pomoć ploča osmišljavaju motivi ili oblici. Slično dizajnu LED rasvjete, oblici s drvenim pločama, poput geometrijskih figura i sličnih prikaza, nude jedinstven izgled. Nepravilne linije svakoj prostoriji daju maštovit izgled!

Zahvaljujući velikom izboru varijanti, imate priliku dizajnirati individualni drveni zid. Nakon što su naši urednici predstavili detalje dizajna zida, htjeli bismo otići korak dalje i predstaviti dobro odabranu galeriju slika. Neka vas inspiriraju najnovije ideje za 2018!

Kreativan i jedinstven dizajn zida

Drveni zid i drvene ploče

Drveni zid stvara prirodan izgled

Drveni zid

Horizontalno i 3D polaganje drvenih ploča

minimalistički dizajn drveni zid

Individualnost u prostoriji osigurava elegantan izgled

lijepa kombinacija drvenog zida

Prirodan izgled s drvenim pločama

Zidni dizajn od drveta

Šareni izgled

Ideje za dizajn zidova od drva

Alternative s motivima

Dizajn zida Drveni zidni savjeti

Dizajn LED rasvjete osigurava savršenstvo

Drveni zid sa drvenim pločama

Elegantno polaganje drvenih ploča

Dizajn drvenih zidova

Elegantan izgled u spavaćoj sobi

Značajka dizajna drvenih zidova

Kombinacija svijetlog i tamnog drveta

Drvene zidne daske

Planirajte pametno osvjetljenje

Drveni zid jedinstven zidni dizajn

Odaberite elegantne i upečatljive drvene ploče

Ideje o individualnosti drvenih zidova

Neobičan izgled u svakoj prostoriji

Drveni zid s pametnom rasvjetom

Dizajnirajte drveni zid s kreativnim prikazom

Drveni zid s elegantnim zavojima

Uživajte u elegantnim nijansama

Drveni zid prirodnog izgleda