zanatske ideje, uradi sam

Ručni radovi s papirom – upute i cool ideje za oponašanje

Izrada s papirnatim origami cvijećem

Tražite li novi hobi koji će vaše slobodno vrijeme učiniti smislenijim? U ovom slučaju nema ništa poput rukotvorina! A budući da je petljanje s papirom najjednostavnije, nudimo vam nekoliko cool DIY ideja i uputa iz kojih možete izvući inspiraciju. Nadamo se da će vam se svidjeti naši prijedlozi i želimo vam puno zabave s vašim rukotvorinama!

Ručni radovi s papirom – impresivne DIY ideje za ukrašavanje i darove

Ideje za darove i inspiraciju napravite od papira

jednostavne zanatske ideje papirna kutija preklop leptir

Savjeti o izradi sami napravite koverte

sami napravite cool zanatske ideje smiješne figure životinja

jednostavne zanatske ideje origami ribe

Izrada s papirom kreativne ideje quilling

Kao što sam rekao, ručni rad s papirom najjednostavniji je i ne trebaju vam nikakve posebne vještine ili alati – samo olovka, ravnalo, gumica, ljepilo i moguće olovke u boji – samo stvari koje se nedvojbeno mogu pronaći u svakom domu. No postoji i nevjerojatan broj zanatskih ideja koje možete implementirati – od izrade izvrsnih ukrasa za stan do kreativnih projekata origamija i izrade malih darova za svoju obitelj i prijatelje. Sve što trebate učiniti je pronaći prave DIY ideje i baciti se na posao! U tome bi vam mogla pomoći i vaša djeca – zabavili biste se dvostruko više! Naše prijedloge možete kopirati u nastavku ili ih koristiti kao osnovu za vlastite ideje. Pustite mašti na volju i sretno!

Izrada darova od papira – presavijajući origami

Papirnate ptice

Sklopivi predlošci za rukotvorine origami ruža

DIY ideje presavijaju cvijeće od papira za omatanje

Poklon cvijet origami

Upute za cvijeće origami DIY

Rođendanski poklon napravi predivno cvijeće od papira

Sklopivi predlošci zanatskih origamija

Izrada savjeta za presavijanje origamija

Možete stvoriti fascinantne male darove od papira, na primjer presavijanjem origamija. Ako ste tek počeli s tim, ne brinite – postoji veliki izbor modela različitih stupnjeva težine. Na primjer, mogli biste započeti s papirnatim pticama, cvijećem ili životinjskim likovima – ovo su neki od najjednostavnijih projekata za izradu origamija. Gore ćete pronaći sjajne ideje za crpanje inspiracije, kao i nekoliko vodiča za slike koje trebate slijediti. Zabavite se s preklapanjem!

Cool craft ideje – Qulling

Ideje za izradu papirnatih čestitki od čestitki

Rođendanski poklon napravi naušnice od traka papira

Ručni radovi s božićnim drvcem od papira od traka papira

Radovi izrađeni od uvrnutih traka papira jednako su veliki dar. Riječ je o tehnici izrade quillinga koja u posljednje vrijeme dobiva na popularnosti. Quilling stvara cijele slike i figure od valjanih traka papira koje izgledaju zaista jedinstveno – pogledajte gornje fotografije i uvjerite se sami! Samo su krajevi papirnatih traka fiksirani s malo ljepila tako da se dobiveni oblici zadrže. Trake možete ili sami izrezati ili ih kupiti gotove u trgovini obrta – preporučuje se da budu u različitim bojama kako bi rezultat izgledao još zanimljivije. Postoji toliko mnogo načina valjanja papira – olovkom, prstima, uz pomoć škara. Gotove figure možete objesiti ili zalijepiti na list papira – na primjer, sami možete napraviti divnu čestitku za rođendan prijatelja ili člana obitelji.

Presavijte kutiju za papir

Presavijte papirnatu kutiju kako ste

Predlošci za rukotvorine sklopiva papirnata kutija korisni savjeti

Predlošci za zanate u papirnoj kutiji

Papirna kutija preklop srce divan izgled

Predlošci za rukotvorine papirna kutija presavijanje srca

Sklopiva kutija od papira za rođendan

Tinkering s papirnatom papirnatom kutijom sklopivom pralinom

Papir se može upotrijebiti i za izradu sjajnog pakiranja poklona koje će obradovati vaše najmilije. Na primjer, možete pokušati saviti kutiju. Male papirnate kutije zapravo su vrlo svestrane – osim za male darove, prikladne su i za male predmete, poput spajalica na vašem stolu ili čavala i vijaka u garaži. Najjednostavniji način je besplatno ispisati predložak s interneta, izrezati osovine, presaviti oznake, a zatim ukrasiti sjajima, biserima, šljokicama i vrpcama po želji.

Izrada s papirom – korice knjiga, oznake, omotnice

Predloške za rukotvorine sami napravite

Napravite jednostavne obrtničke ideje da se pokriju

kul zanatske ideje prave oznake iz papira

Sami napravite oznake DIY ideja

Izrada s omotima knjiga od papira

Papir se ne može koristiti samo za izradu prekrasnih ukrasa, već i za mnoge praktične stvari za dom. Na primjer, možete sami izraditi omotnice, personalizirane oznake ili atraktivne korice knjiga kako biste uljepšali bilježnice, bilježnice i foto -albume te ih zaštitili od prljavštine. Izuzetno je jednostavno i za to možete koristiti različite vrste papira – poklon papir, novinski papir, karton, čak i komadiće starih tapeta. Naravno, omot možete dizajnirati i prema vlastitom ukusu tako što ćete sami slikati papir. Još je lakše napraviti oznake – možete ih ukrasiti raznim naljepnicama i slikama, a zatim vrištati kratke mudrosti ili inspirativne citate