zanatske ideje, uradi sam

Napravite sami vijenac od pelena za tuširanje beba: slatke ideje i savjeti

Vijenac od pelena napravite sami

Vi ste jednom Tuš za bebe pozvani i želite donijeti sjajan poklon? Darovi od pelena nedavno su postali klasik za takve prigode. S tortom od pelena, lijepim vijencem, brodom ili balonom na topli zrak možete čestitati mami i bebi na divan način. Osim toga, petljanje s pelenama posebno je jednostavno i prilično zabavno. &# 128578; U ovom postu ćemo vam pokazati kako sami možete napraviti prsten za pelene. Dolje ćete pronaći upute i puno korisnih savjeta, kao i neke slike za crpanje inspiracije. Nadamo se da vam se sviđa!

Vijenac od pelena od tinkera: što je potrebno?

Vijenac od pelena napravite sami

Vijenac od pelena nije samo brz i super jednostavan za izradu, već ga možete objesiti i na vrata ili na zid, tako da iznenađenje postane još ljepše. Možete koristiti različite tehnike vezivanja pelena i različite materijale za vijenac. Ovisno o spolu bebe, vijenac možete dizajnirati u ružičastoj ili plavoj boji. Gotov vijenac od pelena vrlo je lijepa, ali i vrlo praktična ideja za novopečenu mamu. Za izradu je potrebno:

 • Pelene za bebe – one su naravno najvažniji dio vijenca. Nakon zabave dobrodošlice, mama može odvezati pelene i koristiti ih za bebu. Stoga koristite samo visokokvalitetne pelene i pazite da ih ne razmažete. Koliko vam pelena treba, ovisi o tome koliko veliki vijenac mora biti i kakvu tehniku ​​vezivanja koristite. Veličina pelene također igra ulogu, naravno. Preporučujemo da izbjegavate veličinu 1. Roditelji su ih vjerojatno već kupili dovoljno. Također je moguće da novopečena mama ne želi odmah uništiti vijenac. Ako odaberete veličinu pelene 4 ili 5, vijenac može ukrašavati dječju sobu cijelu godinu – ove se pelene obično koriste nakon 1. rođendana.
 • Zaklada također igra važnu ulogu. Na primjer, možete koristiti žičani vijenac ili prsten od stiropora. Alternativno, možete izrezati veliki prsten iz kartona ili kartona. Okvir ne mora biti savršen jer će biti prekriven pelenama i drugim ukrasima.
 • Da biste popravili pelene, možete ih vezati mašnicama ili zalijepiti pištoljem za vruće ljepilo. Ukrasi se također mogu vezati ili zalijepiti, a vijenac možete uljepšati s nekoliko mašna.

Jednostavne upute za rukotvorine

Ideja za poklon za dječji tuš

Za ukrašavanje vijenca od pelena možete koristiti ne samo vrpce i mašne, već i umjetno cvijeće, lance za zastavice ili čak slova od kartona. Na vijenac se mogu vezati i drugi mali darovi, poput mazne igračke za bebu. Proizvodi za njegu, dude, prstenovi za nicanje zubaca, grudnjaci, zvečke za bebe ili poklon bonovi u originalnom pakiranju također su izvrsna ideja. U nastavku vam dajemo upute o rukotvorinama koje bi vam mogle biti od pomoći!

Ovaj vijenac od pelene srednje veličine pogodan je za djevojčice i dječake, jer boje možete odabrati sami. Potrebni materijali su:

 • 30-40 pelena, veličina 3
 • Pištolj za vruće ljepilo i štapići za ljepilo (možete koristiti i petlju ako ne želite lijepiti pelene)
 • Poklon vrpca u bilo kojoj boji (duga 25 mm, široka 6 mm)
 • šareni gumbi
 • Bilo koja boja vune
 • žičani vijenac (promjera 25 ili 30 cm)
 • dvostrana traka
 • Ukrasno slovo od kartona ili kartona

Prvo biste trebali smotati pelene počevši od otvorene strane. Učvrstite elastičnom trakom, a zatim omotajte pelenu poklon vrpcom. Vrućim pištoljem za ljepilo zalijepite stražnju stranu tako da se darovna vrpca zalijepi samo za vas, a ne za pelenu. Ako želite, možete to ponoviti sa užim naklonom i na kraju, ali ne i najmanje važno, popraviti šareni gumb s prednje strane. Ponovite korake sa svim pelenama.

Zatim smotane pelene pričvrstite na podlogu s malo ljepila ili mašnom. Na kraju slovo omotajte kanapom i pričvrstite na vijenac. Ukrasite ga kako želite. Već završeno!

Upute za rukotvorine vijenac od pelene

Napravite sami vijenac od dječjih pelena

Vjenčane pelene na bazi kartona

Poklon za bebe tuš od vijenca za pelene

Vijenci od pelena ukrašavaju ideje i prijedloge

Pleteni vijenac tinker sjajne ideje polumjesec

Tinker vijenac od pelena dječače

Vijenac od pelena ljubičaste mašne prekrasan izgled

Vijenac od pelene i kolač od pelena

izvrsni darovi za tuširanje beba

sjajne ideje za uređenje Wiikommensparty

Vijenac od pelena ukrašava ideje i inspiracije

Pričvršćivanje pelena: kako to učiniti?

veliki vijenac od pelena s ukrasnim vrpcama

Ideje za slatki ukras za dječji tuš

Vijenac od pelena s mazna igračka smiješno

Petler vijenac tinker potrebni materijali

Tinker vijenac od pelena korak po korak

Slovo ukrašava pređu

Zarolajte pelene i pričvrstite podlogu ljepilom

Osnova vijenca od pelene

Osnova vijenca od pelena DIY

Dekoracija tuša za bebe izvrsna ideja

prekrasan dar za tuširanje beba

Ukrasite pismo od kartona

Tinker potrebni materijali vijenac za pelene