zanatske ideje, uradi sam

Napravite oznake: izvrsne ideje za DIY za knjižare

Origami srce koristiti kao oznaku

Volite li čitati u slobodno vrijeme i jeste li veliki obožavatelj dobrih knjiga? Onda ste upravo ovdje! U ovom ćemo vam postu pokazati kako napraviti lijepe oznake od papira. Brzo je i jednostavno, a rezultat su jedinstvene oznake koje su također idealne za originalni dar. Nadamo se da ćete uživati ​​u našim prijedlozima za izradu i nadamo se da ćete uživati ​​čitajući ih!

Napravite oznake od papira – jednorog

Jednorozi stvaraju oznake na originalan način

male oznake oznake tinker unicorn upute

mali oznaka jednorog

Bookmark tinker unicorn book corner

Upute za izradu knjižnih oznaka jednoroga dječja igra

Napravite vlastitu oznaku jednoroga

Označite upute za izradu jednoroga s kićankama

Učinite oznake jednoroga prekrasnim izgledom

Oznake učinite jednorogom

Izrada oznaka je jako zabavno – isprobajte naše DIY ideje i uvjerite se sami! Naš prvi prijedlog je oznaka jednoroga. Prvo biste morali izrezati glavu jednoroga s lista bijelog papira. Riječ je o kvadratu s dva “uha” i “rogom” između njih. Za dobar rezultat možete si pomoći šablonom. Kad završite, vrijeme je za početak ukrašavanja. Akrilnom bojom oboji rog u zlatnu boju i obilno posipi sjajem po još mokroj boji. Ukrasite unutrašnjost ušiju zlatnom bojom, izrežite dva mala kruga za obraze od ružičastog građevinskog papira i zalijepite ih na glavu jednoroga. Na kraju, crnim markerom obojite oči i dvije točke za nos. Po želji možete upotrijebiti i druge ukrase kako biste oznaku učinili još ljepšom – na primjer, ukrasno cvijeće.

Za sljedeći korak trebat će vam elastična traka koja bi trebala biti nešto kraća od same knjige (upotrijebite knjigu za mjerenje duljine). Pištoljem za vruće ljepilo zalijepite oba kraja trake i na isti način pričvrstite glavu jednoroga na nju. Pričekajte da se ljepilo osuši i gotovi ste! Stranicu možete zapamtiti odvajanjem cijelog područja čitanja trakom (jednorog bi trebao ostati na naslovnoj stranici).

Prekrasne oznake s pletenicama

Zanatske ideje oznaka DIY upute

Oznake od pletenog papira DIY

pletenica s trakama papira DIY

Bookmark tinker pleteni luk

oznaka od pletene kože

Ideje o zanatima pletenica s trakama papira kako to učiniti

pletenica s trakama papira kako si

pleteni bookmark papir odličnog izgleda

Ideje za zanate od pletenica s trakama papira

Označite papirnate trake za povezivanje tinkerima

Naša sljedeća ideja je kravata s oznakama. Da biste to učinili, najprije morate izrezati dvije trake iste veličine iz ružičastog i bijelog papira – poslužite se ravnalom. Trebali biste “isplesti” četiri trake. Da biste to učinili, prvo je potrebno gornji kraj popraviti ljepilom. Najprije zalijepite dvije bijele trake zajedno tako da tvore kut od 90 stupnjeva. Pored nje također lijepite ružičaste pruge kako biste ponovno dobili ravni kut. Sada počnite presavijati dvije bijele, a zatim dvije ružičaste pruge prema unutra. Rezultat je prekrasan uzorak pletenice. Nakon svakog presavijanja, pričvrstite papirnate trake koje su jedna na drugu s malo ljepila. Kad završite, perforirajte rupu na vrhu oznake. Provucite ukrasnu vrpcu kroz nju i zavežite oba kraja. To će vam pomoći da lakše pronađete oznaku u knjizi. Već završeno!

ovdje pronaći ćete video vodič za oznaku kravate i za prvu ideju s jednorogom.

Napravite oznake – origami srca

Označite detaljna uputstva za tinker srca

Origami heart fold sjajna zanatska ideja

Upute za savijanje origami srca u slikama

Srčani nabor iz papirnih uputstava na slikama

Origami srca DIY divan izgled

Upute za sklapanje origami srce

jednostavne upute origami fold heart

Oznake čine slatka srca

Origami srca slatkog izgleda

Označite tinker srce s krilima

Slatka srca možete sami napraviti kao knjižne oznake od papira. U tu svrhu trebat će vam kvadratni komad crvenog ili ružičastog građevinskog papira. Prvo presavijte komad u sredini po širini. Otvorite ga i preklopite drugu stranu tako da linije preklopa tvore križ. Zatim jednu polovicu preklopite do sredine i okrenite komad papira. Sada preklopite dva ugla odozdo prema sredini – tako ćete dobiti vrh srca. Opet okrenite papir i presavijte vrh do kraja. Sada biste se trebali ponovno okrenuti i palčevima pritisnuti male jezičke koje imate pri dnu tako da se formiraju mali trokutići. Sada se opet okreni – srce je već spremno! Kako bi izgledao još ljepše, papir možete presaviti tako da dobijete sjajan, zaobljen oblik. Konačno, možete presaviti dva dijela papira unatrag. Upute za sliku ove ideje potražite na gornjim fotografijama.