zanatske ideje, uradi sam

Napravite Barbie odjeću sami: 10 super lakih uputa za šivanje

Odjeću za Barbie napravite sami

Ormar modne lutke prilično je skup, ali ako možete sašiti, lako biste mogli zabiti modernu odjeću poput profesionalca! Ovdje smo da vas spasimo s ovih nevjerojatnih 10 besplatnih uzoraka Barbie odjeće koji se lako sašiju kako bi vas inspirirali i uklonili vaše probleme s odjećom za Barbie! Vaše će djevojčice obožavati trendi odjevne kombinacije! Dopustite nam da vam pokažemo kako sami možete napraviti sjajnu odjeću za Barbie!

Naši prikupljeni uzorci šivanja Barbie odjeće dolaze s besplatnim uputama za šivanje koje možete preuzeti! Možete pronaći modernu upotrebu za svoje prikupljene ostatke tkanine! Ako imate stare čarape s izbušenim rupama, došlo je vrijeme da ih pretvorite u ovu cool i elegantnu Barbie odjeću. Naši odabrani uzorci toliko su zanimljivi i privlačni da će se svidjeti i vama, a ne samo vašoj kćeri! Zato prikupite postojeće setove za šivanje, komadiće tkanine ili svoje omiljene dizajne i počnite šivati. Želimo vam puno zabave!

Odjeću za Barbie napravite sami: moderna suknja

Barbie odjeću sami napravite modne suknje

Napravite ovu elegantnu DIY Barbie suknju za svoju kćer! Sve što trebate je mali komad tkanine, dugačak komad elastike i odgovarajući konac. Primit ćete uzorak ovdje.

Šivanje Barbie haljine: kako to učiniti?

Učinite sami odjeću za Barbie upute za šivanje

Odjeću za Barbie napravite sami od tkanine

Barbie haljina sašiti od tkanine

Pogledajte ovu super simpatičnu haljinu inspiriranu točkicama za Barbie vašeg mališana! Sastoji se od 1 komada 6 “x 2,5” za steznik i 1 komada 5 “x 12” za suknju. Prikupite komplet za šivanje, uključujući škare, iglu, konac i šivaći stroj. Možete pronaći upute ovdje.

Napravite Barbie odjeću sami: besplatne upute

Sašiti suknju za lutku kako to učiniti

Sami sašite suknju za lutku

Svaka djevojka voli oblačiti svoje lutke. Dakle, što može biti bolje od uštede troškova i davanju odjeće za lutke osobnog dodira tako što ćete sami sašiti nešto. Čak možete koristiti i staru odjeću svog djeteta za šivanje najljepše odjeće. ovdje naći ćete korisne savjete.

Barbie odjeća za sirenu

Odjeća za siru Barbie sa šljokicama

Što je bolje od obične lutke Barbie? Dobro, lutka za Barbie sirene. Prikupite komad Lycra tkanine, na primjer iz starog kupaćeg kostima, igle za rastezanje, konac i šivaći stroj. Počnite s izrezivanjem uzorka odjeće sirene. Otkrit ćete potpune upute za šivanje ovdje!

Sjajna pregača za šivanje za Barbie

Šivanje pregače za lutku

Odvojite vrijeme da se osvrnete oko ovog sjajnog Upute za šivanje pregača Da usrećite svoju djecu! Ne samo da je pregača prilično jednostavna za šivanje, već izgleda i vraški slatko na lijepim lutkama, a male ruke mogu bez problema podnijeti masku.

Recikliranje starih čarapa

Barbie haljina za recikliranje čarapa

Kako bi bilo pretvoriti svoje stare čarape u novu Barbie odjeću za djevojčice? Naravno, korištenjem novih i otmjenih uzoraka. Prvo odaberite stare čarape koje vam više ne trebaju. Ili ako više ne želite zašiti istrošenu rupu u čarapama, ovo biste mogli koristiti i za odjeću za lutke. ovdje naučiti kako to učiniti na odgovarajući način!

Odjeću za Barbie napravite sami: sašite kuharski šešir

Odjeća za Barbie kuhinju

Djevojčice imaju tu ljupku sklonost pečenju! Pregače i šeširi mogu biti najbolji prijatelji djevojke. Ovaj vam vodič može toliko toga ponuditi s džepom Barbie pregače, kuharskim šeširom i rukavicom za pećnicu! Uzmi ovdje sve korake u šivanju!

Tinker ležerna odjeća za barbie

sjajne ideje za odjeću za barbie

Najbolji dio samog šivanja Barbie odjeće je to što svojoj djeci možete uliti sjajan osjećaj za odjeću! Ovo je upravo jedna njegova verzija. S lijepim udobnim lounge hlačama, super lakom majicom i ruksakom, lutka će izgledati jako lijepo. Ovdje je Korak po korak upute.

DIY odjeća za zaobljenu Barbie

Barbie savjeti za izradu odjeće

Evo savršenog rješenja za rješavanje vašeg zaobljenog problema s odjećom za Barbie! Zaobljena Barbie je ta što ne pristaje normalnoj odjeći. Uzmi ovdje besplatni uzorak šivanja odjeće za Barbie i izradite slatku i elegantnu odjeću za Barbie za zaobljenu lutku!

Izrada Barbie odjeće: kreativne ideje & Prijedlozi

Barbie odjeća sama stvara stilske ideje

Jeste li tek zakoračili u svijet Barbie? I pitate se kako se nositi sa svom skupom odjećom i priborom koju ona nosi. Riješimo to ispravno i sa stilom. Uzmi ovdje sjajne ideje i besplatni uzorci odjeće za lutke vaše kćeri!

Barbie odjeću učinite bucmastom lutkom

originalna Barbie odjeća od balona

Barbie odjeću napravite sami od čarapa

Odjeću za lutke sašite sami

Napravite suknju za lutku bez šivanja

Barbie odjeća DIY rock zvijezda

Sami sašite suknju za Barbie

Prekrasna odjeća za siru Barbie

Barbie odjeću učinite sirenom

Barbie odjeću sami napravite čipku

Napravite vlastitu suknju za lutke od tila

Odjeću za Barbie napravite sami

Barbie odjeću napravite sami od deka od čipke

Barbie odjeću napravite sami od papira

Odjeću za Barbie napravite sami šivanjem

Napravite odjeću za lutke od balona

jednostavne zanatske ideje odjeća za lutke

moderna odjeća za lutku Barbie

Napravite Barbie odjeću sami s vrpcama sa šljokicama

Odjeća za lutke izrađena od starih čarapa

Učinite Barbie odjeću modnom pletenom haljinom