zanatske ideje, uradi sam

Kuke za kapute napravite sami: kreativne DIY ideje za hodnik

Kuke za ogrtače sami napravite ključeve

Kuke za kaput u hodniku imaju vrlo važnu praktičnu funkciju, ali lako mogu postati hvataljke, a u ovom ćemo vam postu pokazati kako. Ovdje ćete pronaći nekoliko kreativnih ideja o tome kako sami možete napraviti originalne kuke za kapute, kojima možete zadiviti svoje goste u ulaznom dijelu stana! Naši prijedlozi mogu se relativno lako kopirati i jednostavno su savršeni za ljubitelje značajnih DIY projekata koji svoje slobodno vrijeme vole provoditi radeći ručne radove. Nadamo se da ćete uživati ​​i nadamo se da ćete uživati ​​čitajući ih!

Kuke za kapute napravite sami – postavite sjajne naglaske u hodniku

Kuke za kapute i same izgledaju rustikalno

Napravite sami udice za odjeću s fotografijama

Kuke za kapute sami izrađujete ladice s gumbima

Kuke za kapute sami izrađujete ventile za slavinu

Kuke za odjeću sami napravite žicu

Kuke za odjeću sami stvarate stara jela

Kuke za odjeću sami izrađujete jelenske rogove

Kuke za odjeću sami izrađujete drvo

Sami udice čine da jednostavne ideje izgledaju privlačnije

Kuke za kapute same stvaraju praktične ideje

Kuke za ogrtače čine drvo atraktivnijim

Kuke za odjeću sami izradite i ukrasite

Kuke za kapute sami izrađujete ventile za slavinu

Postoji toliko mnogo načina da sami napravite udice za odjeću, a evo nekih od njih. S našim idejama možete ne samo uljepšati svoj hodnik, već i stvoriti više prostora za odlaganje jakni, kaputa i šešira. Kuke za kapute koje ste sami napravili također su izvrsna ideja za dar – pomoću njih možete iznenaditi prijatelja, kolegu ili rođaka koji se, primjerice, tek uselio. Kuke za kapute posebno su originalne ako ih napravite od starih i već beskorisnih stvari – takva ponovna procjena naziva se “upcycling”, a trenutačno je doista moderna; upravo su to naše zanatske ideje. Odaberite varijantu koja vam se najviše sviđa i pokušajte je sami implementirati. Želimo vam puno zabave i uspjeha!

Kuke za kapute sami napravite starim priborom za jelo

Kuke za kapute čine da se sami reciklirate stari pribor za jelo

Kuke za kaput napravite sami, savijte vilicu

Kuke za odjeću sami napravite DIY stari pribor za jelo

Kuke za kapute same po sebi čine izvrsnu ideju s priborom za jelo

Kuke za odjeću sami napravite žlicama

Kuke za ogrtače sami napravite vilice za pribor za jelo

Naša prva DIY ideja koja izgleda jednostavno nevjerojatno je napraviti kuke za kaput od starog pribora za jelo. Pokušajte savijati pribor za jelo u željeni oblik pomoću kliješta – vilice su posebno učinkovite u tu svrhu, jer se vilice mogu oblikovati i savijati na vrlo zanimljiv način. Kad završite, pokušajte vrlo pažljivo izbušiti rupe u priboru za jelo i pričvrstiti ga čavlima na drvenu dasku. Vaše samostalno izrađene kuke za kaput već su spremne!

Originalne kuke za kaput napravljene od strelice

Kuke za kapute sami napravite pikado

Umjesto pribora za jelo, možete koristiti i strelice – ova varijanta izgleda posebno elegantno, a strelice se mogu pričvrstiti izravno na zid. Za trajni rezultat upotrijebite metalne strelice – one se zasigurno mogu pronaći u hobi trgovini.

Kuke za kapute napravite sami – ideja sa starim ključem

Kuke za ogrtače sami napravite ključem

Od starih zdjela s vijcima možete napraviti i prekrasne kuke za kaput. Ovdje je postupak analogan našoj prvoj ideji s priborom za jelo, okretanje ključa i njegovo probijanje malo je složenije – to zahtijeva puno snage i zasigurno će vam trebati pomoć. Od toga se mogu napraviti fascinantne kuke za kapute, koje su jednostavno savršene za fluim industrijski stil.

Napravite kuke za kaput od starih četki

Stari kistovi sami stvaraju kuke za odjeću

Kuke za kapute vrlo kreativnog izgleda također se mogu napraviti od neupotrebljivih četki. A kako je zapravo? Sve što vam je potrebno je malo ljepila ili brzosušećeg ljepila da savijete čekinje i ostavite ih u tom stanju. A ako su kistovi još uvijek nijansirani korištenom bojom, dobili biste još zanimljiviji učinak.

Sami napravite upečatljivu odjeću s visokim potpeticama

Kuke za kapute sami stvaraju cipele za cipele

Kuke za kapute sami izrađuju štikle za cipele

Gotovo svaka žena ima u ormaru za cipele par starih štikli koje više ne nosi, ali ih ne želi ni baciti. Zašto ih ne biste iskoristili na nov način i začinili unutrašnjost hodnika? Izuzetno je jednostavno sami napraviti kuke za kapute od starih odlomaka – trebate ih samo zalijepiti za zid trenutnim ljepilom i to je to! A rezultat izgleda više nego originalan.

Kuke za kaput u minimalističkom stilu – ideja s drvenim štapovima

Kuke za ogrtače same izrađuju drvene štapiće u monomalističkom stilu

Kuke za kapute sami izrađujete minimalističke drvene štapiće

Također možete napraviti originalne kuke za kaput u minimalističkom stilu s nekoliko drvenih štapića. Morate ih povezati zajedno držeći snop u spiralnom položaju. I gotovo! Ideja je doista jednostavna i doslovno to možete učiniti sami nekoliko minuta. Druga je varijanta staviti drvene štapiće u prikladnu posudu tako da stoje uspravno – za inspiraciju pogledajte naše fotografije!

Kuke za kapute sami napravite pomoću gumba na ladicama

Kuke za odjeću sami izrađujete gumbe na ladicama

Kuke za kapute sami izrađujete gumbe na ladicama

Kuke za kapute sami napravite pomoću gumba na ladicama

I za kraj, ali ne najmanje važno, sami možete napraviti sjajne udice za kapute s gumbima za ladice! Prije nego bacite stari ormar ili ormar, razmislite ne možete li rastaviti ručice ladica kako biste s njim postigli ovu zanimljivu ideju.