zanatske ideje, uradi sam

Izrada hobi konja: prekrasan dar za djecu

Hobi konj pravi slatke jednoroge od filca

Želi li vaše dijete probati jahanje, ali trenutno niste u mogućnosti ispuniti tu želju? U ovom članku za vas imamo rješenje – pokazat ćemo vam kako sami možete napraviti hobi konja! Konji iz hobija popularne su dječje igračke s kojima se mališani mogu igrati satima – i u zatvorenom i na otvorenom. Potiču tjelesnu aktivnost, također potiču djetetovu maštu i prekrasan su dar kojim ćete iznenaditi svoje dijete. U nastavku se nalaze neke ideje i upute za stvaranje hobi konja koje su super jednostavne – čak i za početnike. Nadamo se da će vam se svidjeti naši prijedlozi!

Tinker hobbyhorse: iznenadite svoje dijete prekrasnom igračkom!

Upute za čarape za izvlačenje konja iz hobija

Tinker hobby horse iz rukavice za pećnicu

Ostaci tkanine za hobi konja

Drvo za konje iz hobija

Pređa od čarapa za hobi konje

Papir za hobi konje

Predložak od papira za hobi konja

Hobby konj tinker poni se osjećao slatko

Domaćim hobi konjem možete iznenaditi dijete za rođendan, Božić ili bilo koju drugu svečanu prigodu. No postoji i druga mogućnost – napraviti igračku zajedno. Tako će zabava zajamčeno biti dvostruko veća i s djetetom ćete provesti mnoge sretne trenutke. I kao što je već spomenuto, izrada hobi konja lak je zadatak čak i za početnike, a možete raditi s komadićima tkanine, starim čarapama, kartonom, drvetom i drugim “beskorisnim” materijalima koji su vam na raspolaganju. Pogledajte naše prijedloge u nastavku i odaberite onu koja vam se najviše sviđa! Želimo vam puno uspjeha i zabave s vašim rukotvorinama!

Napravite hobi konja od stare čarape – upute

Pređa od čarapa za hobi konje

Konj za hobi konje od starih materijala za čarape

Napravite hobi konja Napunite čarapu vatom

Hobi konjske čarape sa čašama pričvrstite metlom

Hobi konj tinker potrebni materijali

Sa starom čarapom možete vrlo brzo i jednostavno napraviti prilično zgodnog konja – čarapa je zapravo napravljena od konjske glave, a stara metla može se koristiti kao ručka. Kako bi igračka izgledala što realnije, trebali biste malo obratiti pozornost na detalje – hobi konj bi trebao imati grivu, oči, uši, usta i halter. Ovisno o željenoj veličini konjske glave, odaberite čarapu – za to najbolje odgovaraju muške čarape veličine 42-45 (boja i uzorak naravno su stvar ukusa). Prvo što trebate učiniti je napuniti čarapu vatom i pričvrstiti je na ručku po vašem izboru – štap ili metlu. Da biste to učinili, umetnite ručku duboko u napunjenu čarapu i kraj čarape čvrsto za nju zavežite koncem. Sada je konjska glava spremna i sve što trebate učiniti je ukrasiti je. Čitajte dalje kako biste saznali kako to učiniti!

Napravite hobi konja od čarape: dizajnirajte oči i uši

Izrada hobi konja, šivanje očiju

Tinker hobbyhorse napraviti uši

Za oči možete koristiti četiri gumba različitih veličina i kontrastnih boja – npr. Dva velika bijela i dva mala crna ili smeđa gumba za zjenice. Trebate ih jednostavno ušiti na konjsku glavu s koncem i iglom, pazeći na simetriju. Uši se mogu napraviti od smeđeg filca – samo biste mogli izrezati dva trokuta i sašiti ih na glavu konja.

Napravite hobi konja – sami napravite usta i grivu

Hobi konj tinker usta šivati ​​čarapu

Tinker hobbyhorse napravi svoju grivu

Hobi konjske čarape sa čašama prišiti na grivu

Kako bi vaš hobi konj izgledao realno, trebao bi imati i usta. To se može lako napraviti koncem šivanjem linije na prednjoj strani lica (kao što je prikazano na gornjim fotografijama). Sada dolazi dizajn grive, što je vrlo važno za sjajan izgled igračke. Da biste to učinili, potreban vam je neki vuneni konac u željenoj boji, koji možete omotati oko pravokutnog predmeta – npr. Rezervirajte, omotajte dok ne dobijete željenu debljinu. Zatim u sredini zašite vunenim koncem i prerežite konac sa strane. Vežite srednji dio i sašite gotovu grivu niz glavu.

Tinker uzde za “konja”

Tinker hobbyhorse izrađuje uzde od starih čarapa

Napravite hobbyhorse i kreativno ukrasite čarapu

Konji iz hobija i ukrašavanje čarapa

Dječje igračke za hobi konja

Na kraju sve što trebate učiniti je napraviti uzde kako bi djeca mogla “jahati” gotovog konja. To je osobito jednostavno s vezicama za cipele – samo ih pronesite kroz “konjsku” njušku i zavežite čvor ispod. I gotovo! Za više sjajnih ideja o tome kako sami napraviti hobi konja pogledajte fotografije u nastavku!

Tinker hobbyhorse – kreativnije ideje

Kartonska kutija za hobi konje

Kartonske igračke za igranje konja iz hobija

Hobi konj tinker plivanje rezanci

Hobi konj čini plišane rezance smiješnima

Konjičar iz hobija iz kartona

Upute za kartanje iz hobi konja

Hobi konj tinker poni osjećao

Materijali za poni konjiće iz hobija

Konji iz hobija s koncem i filcom

Hobi konj tinker jednorog boje pređe boje duge

Napravite hobi konja kako napraviti jednoroga

Hobi konjski kontejner materijali jednorog

Šablona za jednoroge iz hobija

Upute sa slikom jednoroga iz hobija

Hobi konj tinker jednorog

Upute za petljanje konja iz hobija jednorog

Hobi konj pravi slatke jednoroge od filca