zanatske ideje, uradi sam

Ideje za poklone najboljih prijatelja napravite sami: inspiracija i upute za najbolji poklon za vašeg najboljeg prijatelja

sami napravite najbolje ideje za darove najbolji prijatelj

Najbolji prijatelj često je poput sestre, ali ne od istih roditelja. Na ovu se osobu može osloniti u dobrim i lošim vremenima, uvijek je tu za vas kad trebate pomoć ili savjet. A ako vaša draga prijateljica ima rođendan ili neki drugi razlog za slavlje, naravno da biste je htjeli iznenaditi prekrasnim poklonom. Otkrijte naše ideje za darove i učinite svog najboljeg prijatelja uz pomoć kojeg možete ugoditi svom povjereniku! U ovom slučaju, DIY darovi najbolja su odluka jer su individualni i pokazuju posebnu pažnju i naklonost prema ljudima. Ispod je nekoliko kreativnih zanatskih ideja koje je lako ponoviti. Nadamo se da će vam se svidjeti naši prijedlozi i nadamo se da ćete uživati ​​u svojim rukotvorinama!

Ideje za poklone najboljim prijateljima napravite sami – napravite nakit

Ideje za poklone najboljim prijateljima izradite sami, tinker narukvice

Ideje za poklone najboljih prijatelja sami napravite impresivnu ogrlicu

Ideje za darove najbolji prijatelj napravi ogrlicu DIY materijali

Ideje za poklone najboljih prijatelja izrađuju prsten od gline za modeliranje

Ideje za poklone najboljih prijatelja prave rudu od gline za modeliranje

Ideje za poklone najboljih prijatelja sami napravite srce od polimerne gline

Želite li svom najboljem prijatelju prirediti nezaboravno iznenađenje i pokazati svoju zahvalnost i ljubav? Onda ste upravo ovdje! Kao što je već rečeno, evo nekoliko ideja za darove s kojima sami možete steći najbolje prijatelje s kojima nikada ne možete pogriješiti! I naš prvi prijedlog je da sami napravite narukvice prijateljstva. Sve što vam treba je jednostavan pamučni konac ili konac za vez te nekoliko perlica, rocailles, dragog kamenja i drugih ukrasa koji se mogu pronaći u bilo kojoj hobi trgovini. Šarene narukvice koje možete vezati s njima simbolizirale bi blizak odnos s vašom djevojkom i smatraju se sretnim šarmom. Poklon možete umotati u malu kutiju s prekrasnim papirom za zamotanje i šarenom mašnom, te naravno napisati osobnu čestitku sa čestitkama. Izvrsna ideja bila bi napraviti dvije ili više istih narukvica – za vas i vašu djevojku. A ako ste malo vješti, možete se pokušati pozabaviti glinom za modeliranje – s njom možete sami napraviti pravo “malo blago”. S polimernom glinom možete dočarati i druge male komade nakita poput prstenja, ogrlica ili naušnica.

Ideje za poklone najboljim prijateljima napravite sami: pošaljite osobnu poruku

Ideje za poklone najboljih prijatelja sami napravite jedinstvenu kutiju iznenađenja

Sami napravite ideje za poklone najboljim prijateljima Dizajnirajte kutiju iznenađenja

Napravite sami ideje za poklone najboljim prijateljima

Ideje za poklone najboljih prijatelja sami napravite slova za kolaž fotografija

Ideje za poklone najboljih prijatelja sami napravite sjajne foto kolaže

Prilikom izrade ili odabira poklona za najboljeg prijatelja, to ne mora nužno biti nešto skupo i veliko. U ovom slučaju poruka iza poklona je najvažnija pa biste mogli isprobati i sljedeću ideju: pogledajte sve fotografije sa svojim dragim prijateljem i odaberite one koje vam se najviše sviđaju, pretvorite ih u sjajan kolaž i stavite ga u okviru. Ovo također možete ukrasiti kako želite i učiniti dar još osobnijim.

Ideje za poklone najboljim prijateljima napravite sami: ukrasite porculansku šalicu

Ideje za poklone najboljih prijatelja napravite sami i ukrasite porculansku šalicu

Ideje za poklone najboljim prijateljima napravite sami, oslikajte šalice

Ideje za poklone najboljim prijateljima napravite sami, slikajte porculan

Još jedna ideja koja će vam se zasigurno svidjeti jest da svojoj prijateljici poklonite šalicu ukrašenu njezinim inicijalima ili ljubavnu ili smiješnu poruku. Sve što vam je potrebno za ovo je jednostavna porculanska šalica koju možete začiniti markerom na bazi ulja i naljepnicom sa slovom. Vrlo je jednostavno: prvo temeljito očistite šalicu i pustite da se osuši; zalijepite naljepnicu na šalicu, ukrasite je s markerom i gotovi ste! Ako se bojite da će tragovi markera nestati nakon višemjesečne uporabe, možete i crtati po porculanu posebnim olovkama – one se mogu pronaći u hobi trgovini. Slikanje porculana zapravo nije zahtjevan zadatak – pokušajte sami uvjeriti se!

Dočarajte svom dragom prijatelju jestiv dar

Ideje za poklone najboljih prijatelja čine jestivi buket za kolače

Ideje za poklone najboljih prijatelja čine buket od kolačića

Ideje za poklone najboljih prijatelja sami napravite jestive darove

Ideje za poklone najboljih prijatelja sami napravite buket za kolače

Je li vam pečenje jača strana? Tada svom najboljem prijatelju možete dočarati jestivi dar i predstaviti ga na neobičan način. Ideja koju vam nudimo je da napravite izvrstan buket za kolače. Sve što vam je potrebno za ovo je mali lonac za cvijeće, okrugla spužva za kupanje ili kuglica cvjetne pjene koja stane u saksiju i nekoliko drvenih ražnjića. Ispecite omiljene kolače prijatelja – dovoljno da prekriju svu cvjetnu pjenu. Nakon što se kolačići ohlade, stavite kuglu od cvjetne pjene u saksiju za cvijeće i drvenim ražnjićima pričvrstite kolačiće na nju. Zatim ih pospite glazurom i ukrasite posipom šećera. Već završeno! Po želji možete posudu za cvijeće začiniti i papirnatim papirom.

Pronalaženje savršenog poklona za najboljeg prijatelja može biti lak zadatak ako pustite mašti na volju i sami stvorite nešto posebno. Osobni dar uvijek je najbolji znak vaše ljubavi i zahvalnosti. Bilo da se radi o malim darovima, smiješnim darovima ili personaliziranim darovima, stvorite originalne darove za svoju djevojku jer su izravni udarac u srce. Nadamo se da ćete uživati ​​u rukotvorinama!