Wellness & Spa

Vlastita wellness oaza – hidromasažni bazeni za dom i vrt

Savjeti za vruće kupke prije kupnje

Zamislite samo: nakon dugog, napornog dana na poslu možete pustiti um da odluta! Kakvo pravo opuštanje! Nema boljeg mjesta nego u vlastitoj hidromasažnoj kadi! Ljeti uz hladnu čašu vina, a zimi – u vlastitoj kupaonici kod kuće. Ispunjenje ovog sna potpuno je moguće. Ako ste oduševljeni umirujućim hidromasažnim bazenima, razmislite o nekoliko točaka kako biste funkcionalno i estetski dizajnirali svoju privatnu wellness oazu. Za vas smo sastavili najvažnije savjete i ideje. Biste li htjeli pogledati?

Whirlpool – uzbudljivo, korisno i što još?

Whirlpool - uzbudljivo, korisno i još mnogo prednosti

Whirlpool - stvorite umirujuću oazu kod kuće

Whirlpool ne samo da ima blagotvoran i opuštajući učinak na tijelo i dušu, već pomaže i kod mnogih zdravstvenih problema. Donosi olakšanje od kardiovaskularnih bolesti i bolova u leđima. Posebne mlaznice za vodu i dodatna oprema doprinose medicinskom učinku. Neki su modeli izrađeni aromaterapijom, svjetlosnom terapijom u boji ili zvučnom terapijom. U današnje vrijeme whirlpooli dolaze u raznim oblicima i za brojne namjene. Hoćete li za unutarnji, vanjski whirlpool ili hidromasažnu kadu, ovisi o osobnim potrebama i dodijeljenom prostoru. na www.optirelax.de naći ćete, na primjer, opsežan asortiman kao i profesionalne individualne savjete. Kod nas ćete pronaći i nekoliko savjeta za odabir hidromasažne kade za unutarnju ili vanjsku upotrebu. Samo čitajte dalje!

Unutarnji hidromasažni bazeni – pravo opuštanje u vlastitoj kupaonici

Unutarnji hidromasažni bazeni - pravo opuštanje u vlastitoj kupaonici

Uz unutarnji whirlpool u vlastitoj kupaonici, više ne morate posjećivati ​​hotel s 5 zvjezdica. Napravite cijelu wellness sobu u svojoj kupaonici u kojoj je whirlpool vrhunac. Osim toga, stvarate parni tuš i saunu, a vaša će kupka biti prava poslastica za dušu. Možda mislite da ako nemate toliko prostora i mali proračun, morate potpuno bez vrtloga. Doista! Unutarnji hidromasažni bazeni nude se u različitim oblicima, koji se mogu odabrati prema vlastitom prostoru. Ako ste vlasnik vrta, bilo bi mnogo prikladnije izgraditi vlastitu wellness oazu vani.

Unutarnji hidromasažni bazeni - pravo opuštanje u vlastitoj kupaonici

Whirlpool u vlastitom vrtu: dizajnirajte vlastito vanjsko wellness područje!

Whirlpool u vlastitom vrtu: dizajnirajte vlastiti vanjski wellness!

U vašem vrtu također ima dovoljno mjesta za ugradnju hidromasažnog bazena. Znate li da grijani whirlpool možete koristiti i u hladnijim danima? Kao iz snova! Kombinacija jacuzzija i saune u vlastitom vrtu pretvara vaš vanjski prostor u fantastičnu wellness oazu. Bez obzira na to danju ili noću, zimi ili ljeti – hidromasažna kada dugoročna je investicija u kojoj ćete uživati ​​u svakom trenutku. Stoga birajte samo vanjske hidromasažne bazene koji su posebno dizajnirani za cjelogodišnju uporabu. Kako bi vam vlastita wellness oaza dugo donosila radost, prije kupovine pogledajte naše korisne savjete!

Whirlpool u vlastitom vrtu: dizajnirajte vlastiti vanjski wellness!

Što treba uzeti u obzir pri kupnji hidromasažne kade?

Što treba uzeti u obzir pri kupnji hidromasažne kade?

Ako ste već donijeli odluku želite li unutarnju ili vanjsku hidromasažnu kadu, pri kupnji i odabiru modela trebali biste uzeti u obzir nekoliko točaka..

  1. Naravno, prije svega je kvaliteta. Ovdje se ipak ne obazirete na luksuzne dodatke, već na opremu i prije svega izolaciju i poklopac whirlpoola. Zašto je izolacija toliko važna? Budući da vruću kadu koristite više puta tijekom cijele godine, čak i pri niskim temperaturama, ona također mora biti energetski učinkovita i povoljna!
  2. Drugo – jedna od najvažnijih komponenti je izvedba. U kombinaciji s energetskom učinkovitošću, vaša će hidromasažna kada biti najbolji izbor!
  3. Suvremeni dizajn također nije za podcijeniti, kao ni moderna wellness oprema i opsežne funkcije masaže. Zona ugodnog osjećaja kod kuće može poboljšati kvalitetu života.
  4.  I na kraju, najvažniji savjet – ostavite stres pred vratima i uživajte u gaziranim pićima!

Priuštite si malo pauze uz wellness kod kuće! 

Whirpooli - savjeti prije kupnje

Baterija će se tada napuniti i imat ćete dovoljno zamaha za nove svakodnevne izazove! Želimo vam mnogo ugodnih i opuštajućih trenutaka užitka u vlastitom whirlpoolu!

 Whirpooli - savjeti prije kupnje