világítás

Közvetett mennyezeti és falvilágítás: tippek a legszebb fényhatásokhoz

közvetett világítás mennyezet nagyon modern

Gyakran az apró részletek teremtenek bizonyos hangulatot a szobában – a színes dekoratív párnák, a családi fotók gyönyörű keretben, az elegáns függönyök. És persze a világítás is. Ezért ebben a cikkben adunk néhány tippet a közvetett mennyezeti és falvilágításhoz. Az alábbiakban tanácsokat adunk a lámpák megfelelő elhelyezéséhez, hogy hangulatos és stílusos hangulatot teremtsünk. Mely szobákhoz alkalmasak az indirekt lámpák, és mennyire van szüksége? Mindezekre és más fontos kérdésekre választ talál a bejegyzésünkben! olvasson tovább!

Közvetett mennyezeti és falvilágítás a romantikus hangulatért

közvetett világítás mennyezet és fal kék modern

A közvetett világítás gyakran csak a LED -es világításhoz kapcsolódik, amely jelenleg különösen modern. De ide tartoznak a gyertyák is, amelyek nagyon romantikus és hangulatos légkört tudnak teremteni minden szobában. A mennyezetek és a falak közvetett megvilágításánál azonban kifejezetten a LED -es lámpákat értjük, amelyek különböző típusúak lehetnek: csíkok, csíkok, foltok, mennyezeti alátétek, képlámpák, tükörfények, csíkok stb. A közvetett világítás magában foglalja az állólámpákat is és minden, ami ragyog egy lámpaernyővel, amely tompítja a fényt. És melyik helyiségekhez alkalmas ez a fajta világítás? A közvetlen fényre különösen ott van szükség, ahol pontos látásra van szükség – a dolgozószobában, a konyhában és a fürdőszobában. Ezzel szemben az indirekt világítás lágy, meleg fényt hoz létre, amely tükröződik a falakon. Az érdekes fényeffektusok különösen hangulatos és gyönyörű környezetet teremtenek. Ezért az ilyen típusú világítás tökéletes a hálószobába és a nappaliba.

Design kiemelő világítás

Fali világítás modern nappali

Néhány LED -es lámpával hűvös módon elhelyezhet bizonyos bútorokat és képeket a jelenetben. Ezek az ékezetek egyedivé teszik a szobát. Ezenkívül a közvetett világítás gyakorlati funkciókat is elláthat. Kiváló példa erre a tükör körüli lámpák a fürdőszobában. Képeinken további ötleteket talál a LED -es lámpák ügyes használatához, amelyekből inspirációt meríthet saját otthonába!

Közvetett mennyezeti és falvilágítás: Hány fényre van szüksége?

LED szalagos fürdőszobai lila fény

A közvetett mennyezeti és falvilágítás hangulatos kiegészítője a belső térnek, és szuper modernnek és stílusosnak tűnik. De talán már azon töpreng, hogy valójában mennyi fényre van szüksége ehhez. A lakóterületek közvetlen megvilágításához általában 300 és 400 lumen szükséges négyzetméterenként. A közvetett esetében 100 és 200 lumen között elegendő. A fontos helyeken további fényforrásokat is biztosíthat – például LED -es gyertyákat a nappaliban található dohányzóasztalon vagy lámpaburával ellátott éjjeli lámpát a hálószobában. Engedje szabadjára fantáziáját, hogy fantasztikus hangulatot teremtsen otthonában!

Hangsúlyozza az építészeti részleteket a LED -es lámpákkal: ötletek és javaslatok

közvetett világítás mennyezeti stílusos tervezési ötletek

Mint már említettük, közvetett megvilágítás esetén a fény visszaverődik a falakról és a mennyezetről, és a fény – szétszóródik az egész szobában. Érdekes ötlet, hogy a LED -es lámpákat egy falpanel vagy egy álmennyezet mögé rejti. Az álmennyezetek ma nagyon modernek és lenyűgöznek gyönyörű megjelenésükkel – csak nézze meg képeinket, és győződjön meg róla! Az álmennyezet kiemelése kiemelő világítással csodálatos ötlet lenne! Javasoljuk, hogy ezt tegye meg LED szalagok használni – ez egy sor LED izzók műanyag csőbe burkolva. Különböző hosszúságban kaphatók, és kis és nagy területeken egyaránt használhatók. A csíkokhoz egy dugó tartozik, amely készen áll az aljzatba való bedugásra. A LED szalagok akár ablakpárkányokhoz vagy a lépcsőkhöz is rögzíthetők. Segítségével csodálatos alapszekrény -világítást is létrehozhat a konyhában vagy a tükörfülke mögött a fürdőszobában. Ezenkívül a lámpák különböző formájúak, formájúak és színűek.

közvetett világítás mennyezet szép hangulat

Ékezetes falszürke LED csíkok

LED világítás a modern nappaliba

Étkezős konyha, közvetett, világos étkező

minimalista nappali elegáns akcentussal világító televízió

közvetett világítás mennyezet és fal konyha modern

Hálószoba fehér LED csíkokban

Hálószoba mennyezeti közvetett fények romantikus

nyitott nappali gyönyörű lámpák

Design LED szalagok az ékezetes világításhoz

kék LED lámpák mennyezet hűvös megjelenés

közvetett világítás mennyezet nappali hűvös LED csíkok

közvetett világítási mennyezet a hangulatos környezetért

közvetett világítás mennyezet stílusos megjelenés

közvetett világítás mennyezeti hálószoba romantikus

Hogyan szereljük fel a LED lámpákat

közvetett fényű konyhasarok

Modern indirekt LED lámpák

elegáns nappali kék kanapé led szalag

Nappali csillár LED gyertyák

közvetett világítás mennyezeti nappali fehér színben

közvetett világítás mennyezet és fal eredeti ötletek

Luxus nappali mennyezeti kialakítás eredeti közvetett világítás

közvetett világítás mennyezeti ékezetes lámpák kék LED szalagok

közvetett világítás mennyezeti konyha ötletek és javaslatok

Közvetett mennyezeti és falvilágítás a hűvös hangulatért

modern álmennyezet LED világítással

luxus nappali hosszú kanapéval

A közvetett világítás hűvös ékezeteket hoz létre a mennyezeten

közvetett világítás mennyezet modern nyitott nappali

álmennyezet akcentussal ellátott LED -es lámpák