világítás

Készítse el saját lámpáját: izgalmas DIY projekt!

Készítse el saját függő lámpáját

Az otthoni gyönyörű hangulatot elsősorban az apró részletek teremtik meg – a kép a falon, a színes díszpárnák, a csokor a vázában … Ebben az összegben izgalmas barkács ötletet kínálunk arra, hogyan díszítheti lakását. Mégpedig úgy, hogy saját maga épít függő lámpát! Az alábbiakban megtalálja a szükséges anyagok listáját és sok hasznos tippet – a lehető legjobb eredmény érdekében! A rétegelt lemez medál könnyű kézműves projektünket nem különösebben nehéz megismételni, de ha szükséges, segítséget kérhet egyik kedvenc emberétől. Jó szórakozást a másoláshoz!

Függőlámpa építése: érdekes DIY ötlet otthonába!

Készítse el saját függőfényét

Függő lámpa építése magának nehezebbnek tűnik, mint a valóságban! Kövesse tippjeinket, hogy gyönyörű dekorációt készítsen hálószobájába, nappalijába vagy konyhájába! A furnérból készült, vonzó függő lámpatest valódi szemet gyönyörködtet a szobában, és lenyűgözheti családját és vendégeit. És mint fentebb említettük, a kézműves projekt nem igényel sok anyagot és erőfeszítést. Remekül hangzik, nem? &# 128578;

Csatlakoztassa egymáshoz a lámpa egyes részeit

csatlakoztassa össze a lámpa alkatrészeit

A függő lámpák egy vagy több függővel nagyon romantikusnak tűnnek, és lágy fényük hívogató hangulatot teremthet minden szobában. A függő lámpa egyes részei 4: a lámpabura segítségével a lámpát a mennyezetre szerelik fel. Általában van egy lyuk a kábel számára. A lámpákhoz használt textil kábel különböző számú vezetékkel rendelkezhet. Fémaljzat esetén 3 x 0,77 mm2 -es kábelre van szüksége, amely védővezetéket is tartalmaz. Ha az aljzat porcelánból vagy műanyagból készült, használhat 2-eres kábelt védővezető nélkül.

Ha az aljzat kiválasztásáról van szó – mint már említettük, vannak különböző anyagokból – műanyagból, fémből, porcelánból – készült foglalatok … Ha az aljzatban van beállítógyűrű is, akkor lámpaernyőt is rögzíthet. Végül a fényforrás nem kevésbé fontos. A különböző izzók különleges hangulatot teremtenek a szobában. Az izzó kiválasztása előtt gondolja át, hogy erős vagy gyenge fényt szeretne a helyiségbe.

Tegye le a függő lámpát

Készítse el saját függőfényét

A függő lámpa felfüggesztése a mennyezetről egyszerű, de ha még soha nem dolgozott elektromos árammal, hagyja ezt a feladatot a szakemberekre. itt hasznos tippeket talál a lámpa összeszereléséhez és eltávolításához. Ha egyedül dolgozik, győződjön meg arról, hogy az egész lakásban nincs áram, és a biztosítékok ki vannak kapcsolva. Az alábbiakban megtalálja az érdekes rétegelt lemezből készült „lámpaernyőnk” utasításait, amelyekkel még érdekesebbé teheti a kész függő lámpát!

Lámpaernyő készítése rétegelt lemezből

Furnérozott lámpaernyő

érdekes rétegelt lemez függő lámpa

Csupán 45 percet vesz igénybe egy csinos rétegelt függő lámpa elkészítése, és az eredmény valóban lenyűgöző! Ehhez a következő anyagokra van szüksége:

  • valódi fa furnér hosszú széle (50 m -re a tekercstől, 24 mm széles)
  • Tápkábel
  • Lámpatartó
  • Izzó körte
  • olló
  • Tűzőfegyverek és kapcsok

Először vágjon le néhány réteget a rétegelt lemezből – 50 és 80 cm között. Kezdje 3 hosszú csíkkal, és tűzze össze őket úgy, hogy egy háromszög jöjjön létre a lámpa tartó helyén. Most rögzítse a három csíkot a lámpatartóban a tűzővel. Ezután hozza össze a csíkokat a végén is, és rögzítse ugyanúgy, hogy golyó keletkezzen. Végül tegyen több csíkot a forma köré, és fűzze össze őket. Ennek eredményeként eredeti gömböt kap, amely meglehetősen vonzónak tűnik. Az utolsó két lépésben csavarja be az izzót, és csatlakoztassa a foglalatot a lámpa vezetékéhez. Már be van fejezve!

Javasoljuk, hogy a csíkokat mindig kétszer tűzze be, hogy kis keresztek jelenjenek meg. Ha réz színű kapcsokat használna, ezek szinte észrevehetetlenek lennének. További ötleteket és javaslatokat találhat a vonzó függő lámpákhoz, amelyeket az alábbi fényképek alatt készíthet el. &# 128578;

Függő lámpák étkező

Lámpabúra üveg elegáns ötlet

Függő kötél lámpák nagyszerű ötlet

ipari függő lámpák

Függőlámpa házi készítésű kanál

Függő lámpa lámpaernyővel tompított fénnyel

Függő lámpa minimalista

vonzó kerek LED lámpa

több függő lámpa kellemes hangulatot

eredeti függesztett lámpa

Szövet lámpaernyő

Lógó lámpa romantikus megjelenéssel

DIY lámpaernyő rétegelt lemez

Függő lámpa DIY stílusos megjelenés

Furnérozott lámpabúra függő lámpa

Fém rács függő lámpa szemet gyönyörködtető ötlet

DIY függő lámpák a konyhához

Függő lámpa készítsen tippeket

Függő lámpa szemfényvesztő a szobában

Függő lámpák étkező házilag

Függő lámpák a konyhabár pultján

eredeti függő lámpák vintage

vonzó lámpaernyő rétegelt lemezből

Készítsen függőlámpákat befőttesüvegekből

Konyhai eszközök újrahasznosítása

Palackokból készült mennyezeti lámpa

Függőlámpa rétegelt lemezből