Világítás, étkező

50 ötlet a modern étkező lámpákhoz

Ha az étkező frissítését tervezi, és a tökéletes világítótesteket keresi, amelyek stílusosan illeszkednek az étkező belső kialakításához, akkor számos lehetőség közül választhat. A modern függő lámpáktól és a drámai fókuszpontokat létrehozó csillároktól kezdve a kifinomultságot és intimitást kölcsönző nyomkövető világításig fontos, hogy olyan lámpatestet válasszon, amely megfelelő mennyiségű fényt biztosít, miközben az étkező dekorációját is kiegészíti. Tekintse meg a legnépszerűbb étkező lámpák listáját, hogy segítsen kiválasztani a helyiségének megfelelő világítási lehetőséget.

Az étkező lámpái eleganciát visznek a szobába

elegáns kristályvilágítás az étkezőben

csillár

A csillárok eleganciát adnak az étkezőnek, miközben azonnal a szoba középpontjává válnak. Régebben a csillárokat általában a hagyományos étkezők számára tartották fenn. Manapság a csillárok sokoldalú lehetőségeket kínálnak, amelyek jól illeszkednek a hagyományos és modern formatervezéshez minden szobában. A hagyományos étkezőkhöz jól illeszkedő kristálycsillárok több lógó kristályt tartalmaznak, amelyek lágy, lépcsőzetes fényt biztosítanak a helyiségben, és tökéletesen berendezhetők sok fával. A minimalista és modern dizájn érdekében a kovácsoltvas csillárok gyertyatartókkal vagy függő lámpákkal megőrzik a modern eleganciát.

Az étkező lámpák különböző kivitelben készülnek

klasszikus csillár fém elemekkel

Fali lámpák

A fali lámpákat közvetlenül a falra szerelik, hogy általános és kiemelt világítást biztosítsanak. Ha az étkezője elegendő, akkor a fal minden sarkában található süllyesztett fali lámpa biztosítja a mennyezeti lámpákkal párosított optimális megvilágítást. A fali lámpák jól működnek az intim étkezési hangulat megteremtésében is, ha önmagukban vagy gyertyákkal párosítva használják.

Az étkező lámpák mutatják az osztályt és a stílust

gyönyörű moduláris étkező lámpák

Függő lámpák

A függő lámpák egy másik sokoldalú világítási lehetőség, amely gyakorlatilag minden helyiséghez illeszkedik. A különböző stílusokban kapható és könnyen felszerelhető függő lámpák egyetlen láncon lógnak, és környezeti fényt bocsátanak ki az étkezőben. A modern létesítmény fekete vagy fehér színű kiemeléséhez fontolja meg a függőleges lámpát színes dobárnyékolással a tökéletes kontraszt érdekében. Hagyományos megjelenés érdekében válasszon csillár medált vagy hármas gömb függőt, hogy finoman megvilágítsa az asztalát.

Pályavilágítás

A vasúti világítás lágy, világos felső világítást kínál, és gyakran beépítik a modern, modern és ipari stílusú tervezési rendszerekbe. A nyomjelző lámpákat könnyű felszerelni, akár a mennyezethez simítva, akár a láncokról lelógva. A vágányok általában fémből készülnek, különböző vágásokban, amelyek egyenesek, ívesek, hosszúak vagy rövidek, és függesztett lámpákat, reflektorokat, gömböket, mini lámpákat stb. Tartalmaznak. tökéletes hangulatot teremt étkezőjében. Ha a pályavilágítást az étkezőasztal fölé telepíti, akkor a mennyezet mindkét oldalán két sávból kell állnia.

Süllyeszthető világítás

A süllyesztett lámpák megérintik a mennyezet felületét, és átszűrik a fényt. A süllyeszthető csillárok ideálisak a korlátozott helyiségű étkezőkben is, mivel a hagyományos csillárok gyönyörű kristályaival rendelkeznek, és kompaktabbak. A három könnyű, süllyesztett szerelésű, kerek üvegárnyalatokkal finom fényt kölcsönöz minden helyiségnek, anélkül, hogy túlterhelné őket, így nagyszerű választás azoknak az étkezőknek, ahol az étkezőasztal a szoba közepén található.

Félig süllyeszthető tálak és lámpák

Míg a süllyesztett szerelvények általában egy szintben vannak a mennyezettel, a félig elrejtett lámpatest egy tál vagy lámpa, amely kissé lelóg a mennyezetről, hogy a fény megvilágítsa a mennyezet felületét. Kínálatuk rendkívül sokoldalú, így könnyen összehangolható a különböző étkezők tervezési rendszereivel.

A szép, praktikus és stílusos étkezőlámpák ötletei valójában számtalanok. Annyi stílus és modell közül választhat, hogy mindig egyedi dekorációt hozhat létre szobájába. Ha további példákat szeretne kapni erre, nézze meg az étkező lámpák következő példáit:

durva fehér étkező lámpák kék szőnyegen

gyönyörű étkező lámpák fekete színben

kis fehér étkező körök

finom közvetett megvilágítás az étkező lámpáin keresztül

fehér purisztikus étkező lámpák

keskeny ingatehenek az ebédlőben

butne függőlámpa a demesstiscg felett

fehér gömb alakú étkező lámpák

fehér műanyag az étkezőben

sok szép étkező lámpa

matt fekete függő lámpa

pasztell színű dizájn étkező lámpák

modern led függő lámpa az étkezőben

minimalista dizájn függő lámpák

nagy állólámpa az étkezőben

modern sárga függő lámpa

rendkívül modernista étkező lámpák

nagy fehér függő lámpa

fényes hagyományos függő lámpa

gyönyörű rusztikus függő lámpa

tervező modern függesztőlámpa

fehér négyzet alakú lámpa

kis lámpa az étkezőben

ékezetes fehér étkező lámpák

étkező lámpák és fekete bútorok

dizájn klasszikus étkező lámpák

kis klasszikus étkező lámpák és színes székek

modern bronz étkező lámpa

dizájner szemet gyönyörködtető étkező lámpa

színes függő lámpák különböző színekben

Pendante étkező lámpák üvegből

gyönyörű étkező lámpák üvegből

eredeti ötlet az étkező lámpákhoz

kis étkező lámpák földszínekben

hatalmas étkező lámpa fából

számos sárgaréz étkező lámpa

tervező bronz étkező lámpák

extravagáns csillagvilágítás az étkezőben

króm világítás az étkezőben

feltűnő elegancia az étkező világításában

egyszerű étkező lámpák a konyhában

ultramodern étkező lámpák umtramodern étkező lámpák króm színben

azonos fehér étkező lámpák

kristály étkező lámpa a belső térben

modern étkező lámpa fa elemekkel

modernista kis étkező lámpák

azonos dizájn függő lámpa üvegből