Utazás és nyaralás, technológia

Virtuális utazás a járvány idején: utazzon a bezárás ellenére!

virtuális utazást tegyen Franciaországba

A Covid-19 járvány számos korlátozást hozott, beleértve az utazási tilalmat is. Ha hiányzik az utazás, és szomorú, hogy jelenleg nem tud új városokat, látnivalókat, múzeumokat, galériákat és műemlékeket felkeresni, akkor jó helyen jár! Szerencsére ma a digitális világ lehetőséget kínál egy virtuális utazásra! Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk néhány ingyenes webhelyet, amelyek segíthetnek virtuálisan utazni. Ezenkívül az alábbiakban néhány javaslatot teszünk a gyönyörű helyekre, amelyeket érdemes meglátogatni anélkül, hogy elhagyná a nappalit! Hagyja magát inspirálni!

Tegyen egy virtuális utazást a világ körül!

hogy körbeutazza a világot

Ki mondja, hogy egy virtuális utazás nem lehet olyan szép és izgalmas, mint az igazi? Használat Google Föld, hogy megnézze a világ távoli országait és látnivalóit! A program nagyszerű madártávlat, és a Google Street View segítségével közelebbről is megnézheti az utcákat, természeti tereptárgyakat és műemlékeket. Az Androidos mobiltelefonokhoz pedig létezik Google Maps – egy olyan alkalmazás, amely ugyanolyan nagyszerű alternatíva.

Látogassa meg a múzeumokat online

a Guggenheim Múzeum

Szeretne virtuálisan múzeumokat látogatni? A világ egyik legnagyobb és leghíresebb múzeuma virtuális túrákat kínál, ahol festményeket, szobrokat és mindenféle kiállítást tekinthet meg. Nincs más dolgod, mint felkeresni a múzeum oldalát! Így szállítási költségek nélkül is elhozhatja gyermekeit Musee du Louvre a világhírű Monna Lisával vagy a tokiói Fuji Művészeti Múzeummal Japánban.

Az is Guggenheim Múzeum New Yorkban online megtekinthető. Az amszterdami Rijaksmuseum virtuális látogatást is kínál. Nem az utolsó helyen tekintheti meg a kiállításokat Pergamon Múzeum Berlinben vagy az Német Múzeum Münchenben figyelni az interneten.

Tegyen egy virtuális utazást a gyerekekkel!

virtuális utazás Disneyland

Szeretné elvinni kisgyermekeit egy virtuális kirándulásra? Akkor mutasd meg nekik M.&Kisasszony vagy a Nestle gyár! A híres csokoládé- és édességgyártók lehetővé tették rajongóik számára is, hogy a gyárak ajtaja mögött lássák, hogyan készülnek az édes kísértések. Ha gyerekeivel látogat Disneyland vagy Lego föld tervezzen, a járvány miatt, de nem tud vezetni, tegyen egy virtuális sétát! Így képet kaphat arról, hogy mit várhat a vidámparkoktól.

virtuális utazási állatkert

A gyerekeket is különösen lenyűgözik az állatok. Különösen, ha egzotikus állatokról van szó, amelyeket nem láthat minden nap – például oroszlánok, zsiráfok stb. Szerencsére sok nagy állatkert rendelkezik webkamerával, amely lehetővé teszi az állatok élőben történő megfigyelését. Valami, ami igazán izgalmas lenne a gyerekek számára, nem? &# 128578; Ilyen állatkertek például itt Edinburgh, ezt be Zürich és az alaszkai állatkert. A tengeri állatokat élőben is megnézheti, ha meglátogatja a Seaworld Orlandóban meglátogatni.

Látogassa meg a világ leghíresebb látnivalóit

virtuális utazás otthon útközben

Ilyen világhírű látnivalókat szeretne Gízai piramisok, az A kínai nagy fal, a New York -i Szabadság -szobor ill Taj Mahal Kilátás? Akkor számos lehetősége van egy virtuális túrára! Újra használhatja a Google Földet, vagy megtalálhatja a neten a sok webkamerát vagy 360 fokos videót tartalmazó webhely egyikét. És még New Yorkban is kaphat egyet virtuális helikopter “meglátogatni”! &# 128578;

Menjen izgalmas űrutazásra az új technológiák segítségével

virtuális utazás az űrbe

Ha tetszik az univerzum és a bolygók, akkor a modern technológiák segítségével kirándulhat a végtelen térbe! Tegyen egy ilyen “sétát” gyermekeivel, és magyarázza el nekik, mit tud a bolygókról, csillagokról, galaktikáinkról vagy az első holdraszállásról. Néhány videót a YouTube -on is megnézhet – például egy igazi rakétaindítást. BBC például a gyermekek és felnőttek különböző műholdjait, meteoritjait és a földünktől való távolságát szemlélteti. &# 128578;

virtuális utazási ötletek és tippek

virtuális kirándulás gyerekekkel állatkert

virtuális utazás a víz alatti világba

utazás online Tokyo Fuji Art Museum

fedezze fel a teret

virtuális búvárkodás izgalmas

virtuális városnézés

virtuális utazás északi fények

Látogassa meg a Niagara vízesést online

New York gyönyörű kilátás

virtuális utazóhold

Mona Lisa festmény

virtuális utazó vízi állatok

virtuális utazás gyerekekkel az M & M gyárban

a gyönyörű Musee du Louvre

virtuális utazás Franciaország Louvre

virtuális kirándulás a Guggenheim Múzeumba

Zoo Web Cams élőben

virtuális utazás a Szabadság -szobor online megtekintésére

virtuális utazás, hogy a google earth Everest

utazás a világ körül google earth

online utazási vidámparkok

Űrutazás virtuális hold

utazás Párizs online Eiffel -toronyba

virtuális utazás Kína nagy falán

híres nevezetessége Brandenburgi kapu

Látnivalók Anglia Big Ben

virtuális utazás Berlinbe

a virtuális utazások könnyen olcsóak

tegyen virtuális utat Egyiptomba