ured

Jedanaest savjeta za kreativan novi dizajn vaše kuće!

Savjeti kreativna nova dizajnerska kuća eklektičan kućni uredSavjeti za kreativan novi dizajn vaše kuće

Život, lov i umjetnost. Imate pravo na stan koji ste sami dizajnirali!

Sanjate li o vlastitom kreativnom prostoru? Ako je tako, onda ste na pravom mjestu. U današnjem postu pronaći ćete razne savjete, uključujući osvjetljenje i vrstu izložbe vaših djela.

Možete koristiti sljedeće pristupe za stvaranje prostora koji točno odgovara vašim potrebama.

Želite li s nama proći nekoliko puteva za stvaranje inspirativnih umjetničkih djela, ideja za kreativne prostore i studije?

  1. Isplanirajte zaista inspirativan prostor

Trebali bi stvoriti mjesto za sanjarenje tijekom dana. Čak i ako se radi o prekrasnom prostoru s prozorima od poda do stropa, uvijek možete od njega napraviti nešto više.

Obojite zidove u svoju omiljenu boju, objesite žice za vješanje inspiracije i svejedno – pobrinite se da maksimalno iskoristite sobu. Je li svjetlo problematično u vašem kreativnom prostoru? Možda možete preurediti namještaj i umjetničko djelo donijeti na najsvjetlije mjesto u prostoriji.

Isplanirajte zaista inspirativan prostor

Savjeti kreativno novi dizajn kuće boje ljubičaste

2. Navedite svoje potrebe i želje

Mogao bi vam poslužiti veliki stol, kanta i zdjela za vodu, zar ne? Prvo napravite duži popis, a zatim preuredite stvari po prioritetu. Prvo kupite zaista važne stvari. Tada uvijek možete nešto dodati.

Navedite svoje potrebe i želje

Savjeti kreativni novi dizajn kućni uredski stropni stol

3. Dobro razmislite o rasvjeti

Prema većini umjetnika, rasvjeta je jedan od temelja uspješnog rada. Ali ponekad kupujete sobe s vrlo malo prirodnog svjetla. Ako je i to vaš slučaj, trebali biste se koncentrirati na odabir odgovarajućih svjetala. Većinu vremena preporučuje se mješavina ambijentalnog i radnog osvjetljenja.

Dobro razmislite o rasvjeti

Savjeti kreativni krevetni stol za novi dom

4. Nemate prostora za pohranu? Napravite kreativni kutak.

Je li umjetnost dio vašeg života? Ne biste se trebali osjećati ograničeno zbog nedostatka prostora. Kako bi bilo s dodatnom radnom površinom u vašoj spavaćoj sobi ili stolom za blagovanje s dvostrukom funkcijom? Nadalje, štafelaj na terasi mogao bi biti od velike pomoći.

Dobro organizirajte alate svog rada

Savjeti kreativna staklena olovka za novi dizajn kuće

5. Dobro organizirajte alate svog rada

Lijepa i praktična organizacija predmeta ne mora koštati mnogo novca. Staklene posude mogu se prati, a u njih možete pohraniti olovke u boji, četke i ostalo. Sanduci, sanduci i drugi spremnici mogu poslužiti i kao skladišni prostor za veće predmete. Samo malo razgledajte svoju kuću i potražite stvari koje možete ponovno upotrijebiti.

Razmislite o bilo kojoj tehnologiji koja bi vam mogla biti korisna u poslu

Savjeti kreativni kip novog stola eklektične radne stolice

6. Razmotrite svaku tehnologiju koja bi vam mogla biti korisna u poslu

Može li blog na kojem objavljujete svoja umjetnička djela poslužiti kao motivacija za redovan rad? Onda probajte! Donesite računalo i pisač na radno mjesto.

Razmislite o korištenju garaže, vanjskog prostora ili gospodarske zgrade

Savjeti za kreativan novi dizajn kućnog stola kućni ured

7. Razmislite o korištenju garaže, vanjskog prostora ili gospodarske zgrade.

To je osobito važno za ljude koji rade s kaustičnim. Ovo bi također moglo biti posebno korisno za spremanje nekih električnih uređaja. Provjerite da li je soba dovoljno prozračena i potencijalno opasne predmete držite zaključanima.

Ostanite mobilni s kolicima

Savjeti kreativna boja za novi dizajn kuće kućni ured

8. Ostanite mobilni uz kolica

Radite li u studiju ili bolje rečeno u kutu sobe sa vitlom? Kolica će vam u oba slučaja biti od velike pomoći u radu. Možete ga koristiti za transport materijala kada želite raditi vani, ili možete tamo privremeno zadržati prljave stvari.

Nadahnjujući rekviziti držite pri ruci

Savjeti kreativni novi dizajn kuće eklektični stol

9. Neka inspirativni rekviziti budu nadohvat ruke

Svaki dan držite oči oči za inspirativne komade. Izložite ove komade na istaknutom mjestu u svom domu. Kad vam ponestane inspiracije, možete pogledati ove komade. Tako se rađa mnogo novih ideja.

Planirajte prostor za izlaganje svojih umjetnina

Savjeti kreativno slikanje novog dizajna kuće

10. Planirajte prostor za prikaz svojih umjetničkih djela

Pripremite snimke svog rada i razmislite o drugim kreativnim metodama za prikazivanje umjetničkih djela. Što kažete na dugi galerijski bar? Tamo također možete objesiti slike na kojima trenutno radite na vrlo praktičan način.

Dizajnirajte prostor ovih snova

vanjski savjeti kreativna nova dizajnerska kuća

11. Stvorite prostor za ove snove

Ovim malim filozofskim doprinosom želio bih danas završiti. Sanjajte i ostvarite svoje snove. Pokažite svima oko sebe da je to moguće. Uostalom, to je poziv umjetnika, zar ne??

Sara Bates, Sarah Greenman, Lehman Design Studio, Story & Prostor – Dizajn interijera i vođenje boja, Esther Hershcovich, Stolari u ulici Pine & Kuhinjski studio, Feldman Architecture, Inc., Clayton&Mali arhitekti