Uradi sam

Izvrsne ideje za darove koje u modernom stilu kažu “Hvala”

Izvrsne ideje za poklon čokoladne bonbone trešnjaIzvrsne ideje za poklone koje u modernom stilu kažu “Hvala”

Možda ste već proveli vikend ispunjen događajima s prijateljem i želite reći “Hvala”. U svim slučajevima dar je prekrasna gesta zahvalnosti na ukazanom gostoprimstvu.

Moglo bi biti tako jednostavno.

Mogli ste samo dati pločicu gurmanske čokolade, bocu vina i vazu s cvijećem. No, ako se želite uložiti dodatno, današnji članak i galerija slika u nastavku mogu vam biti od velike pomoći. [prema Jonathanu Adleru]

Današnji smo post podijelili na dva dijela. Prvi dio govori o poklonima za sladokusce, a drugi dio o ukrasnim darovima. Obje imaju prednosti različitih vrsta. Na primjer, namirnice za jelo izvrsne su za ljude koji ne vole nered i hrpu različitih namirnica. Ne osjećate se dužni poklon staviti negdje impozantno kako biste izrazili svoju zahvalnost.

Tražite li izvrstan dar?

Bočica s izvrsnim idejama za poklone

Pogotovo ako je jako dobrog okusa, neće dugo trajati. Ukrasni dar, s druge strane, nešto je što će vas uvijek podsjećati na vas. Svaki put kad ga osoba pogleda, pomislit će na vas. Čemu sav ovaj govor? Jer prije nego što odaberete dar morate ispravno procijeniti osobu koja je u pitanju.

Kuharske knjige prikladne su za ljubitelje hrane

Knjiga sjajnih ideja o poklonima

Pokloni za sladokusce

Ako vam je domaćin gurman, nemojte oklijevati jer biste mu svakako trebali pokloniti delikatesu. Alternativno, možete odabrati objekt koji se može koristiti za pripremu obroka.

Čokoladne trešnje Christopher Norman iz robne marke Williams-Sonoma sastoje se od 25 komada. Glacéed Amarena umočene su u dvostruki sloj čokolade.

Nema ništa bolje od zbirke gurmanske robe. Ovdje imamo varijantu koja je prikladna za muškarce. Okus tvrtke Crate & Bačva zatvara sve četiri sorte javorovog sirupa u maloprodaju. Oni su predstavljeni u jednostavnoj, ali vrlo elegantnoj kutiji.

Igra kockica je zabavna

Izvrsne ideje za poklone igranje kockica

Ajmo sad malo o pripremi hrane … Ne možete pogriješiti s knjigom recepata. To se posebno odnosi na prekrasnu zbirku knjiga na dnu serije Antropologija.

Svaki od njih govori o području antropologije i daje vašem domaćinu uvid u novu nišu (i vjerojatno novu opsesiju.)

Želite li komad koji je samo zabavan? Isprobajte seriju “Što kuhati”. Ispod možete vidjeti kreativnu i hirovitu pomoć u pripremi hrane. Mogao si baciti kocku. Tada ćete vidjeti hoće li kombinacija inspirirati vaš sljedeći obrok.

Volite li morske plodove?

Jedite sjajne ideje za poklone

Ovo ručno izrađeno blago uključuje sve vrste osnova. To uključuje meso, kao i grašak, žitarice i začine.

Osobno sam opsjednut ovim jelom od soli Williams-Sonoma. Zahvaljujući svom materijalu, svaka hrana koja se u njemu poslužuje ima dobar okus uz svaku vrstu proizvoda. Radije jedem plodove mora u njemu.

Naš sljedeći komad kombinira klasični mramor s ručno izrađenim ševronskim uzorcima oštrih rubova. Volim izgled koji spaja elegantno s zdepastim. Pozdravite poslužitelj sivog mramora CB2. Savršeni su za sir, sushi i voće.

 Recite “Hvala” na moderan način

Izvrsne ideje za poklone crveno žuto plavo

Ove sezone ponovno je moderno korištenje svijetlih boja. Wud Walmusspatten iz tvrtke CB2 su u središtu radnje. Pripadaju dizajneru namještaja Davidu Rasmussenu.

Jedna od najvećih značajki ove zdjele od sanduka & Bačva je u tome što mogu biti obdarene raznim funkcijama. U njega možete staviti svijeće ili poslužiti zalogaje.

Staklene zdjele za vaš kikiriki

Izvrsne ideje za poklone staklo

Različite veličine čine ih fleksibilnima s obzirom na proračun.

Imate li stalak za tortu? Možda možete dodati više boje njihovoj funkciji. Ova prešana ploča tvrtke Rejuvenation sastoji se od originalnih kalupa za lijevanje iz 30 -ih godina.

Volimo ovaj tamni oblik. Postoji nešto jednostavno i elegantno u ovoj staji za keramiku Vinatage. Nadahnut je objektom na buvljaku u Nepi. Ima istrošen izgled, ali ima i vrlo čiste i lijepe linije. Sastoji se od drva manga održivog izvora. Dakle, imate dar koji je ekološki prihvatljiv i istovremeno vrlo elegantan.

Moderan poklon 

Izvrsne ideje za poklone slatkiši

Bokal Solano iz tvrtke Pottery Barn izrađen je od ručno puhanog stakla. Izvrstan je za koktele, odličan za vodu s okusom i niz različitih pića za zabave.

Upoznajte ukuse svog domaćina?

Odlične ideje za poklone

Dekorativni darovi za hostese

Sada smo se usredotočili i na sladokusce. Sviđa li se vašem domaćinu prekrasan dizajn? U ovom slučaju, idealno bi bilo da bi svi zaposlili Jonathana Adlera. Ako to ne možete učiniti, onda biste barem mogli otići na njihovu web stranicu i pogledati njihovu stranicu darovi za domaćine.

Često dajete sjajne naočale

Izvrsne ideje za poklon staklene masline od limuna

Ovaj oblik jabuke iz tvrtke Twine predstavlja trenutni voćni trend. Izrađen je od porculana i posebno je dizajniran za prikupljanje dragulja.

Dekorativni poklon nešto je što ćete uvijek pamtiti

Odlične ideje za darove cvjetni tanjur

Ne možete imati dovoljno ove kutije za nakit od ahata iz West Elma. To lijepo ukazuje na osobito aktualni i popularni trend. Stvara mramorne ukrase s trakastom površinom, što definira izgled minerala.

Sviđa li se vašem domaćinu prekrasan dizajn?

Odlične ideje za darove jabuka bijela

Ovaj komad možete nabaviti u dvije različite veličine. Komadi prikazuju ahat uzorke na staklu. Unutarnja obloga osigurava meko postavljanje proizvoda.

Lijepo ukrasite sadašnjost

Odlične ideje za poklone lanac ručnih satova zeleni

Voli li vaša domaćica avanturu? Dajte nešto elegantno i praktično uz pomorsku torbicu od Rejuvenation.

Pomorska torba

Sjajne ideje za darove

Geostil se također može prepoznati u ovoj vrtnoj trgovini u ovoj kolekciji terarija u vrtnoj kući iz West Elma. Zahvaljujući zanimljivom obliku i praktičnoj funkciji, svaki novčić tamo vrijedi. Također je važno da se biljke u terariju ne moraju zalijevati. Nadalje, djelo se može koristiti za izlaganje različitih predmeta.

Jeste li već odabrali odgovarajući poklon??

Odlične ideje za poklone biljno staklo

Je li vam se neka od gore prikazanih stavki posebno svidjela? Dobro razmislite što će se domaćinu ili domaćici najviše svidjeti! Potrudi se malo! Stvarno se isplati!

Dobro razmislite što će se domaćinu ili domaćici najviše svidjeti!

Izvrsne ideje za poklon ukras kauč stol vrt slikaBijeli uzorak

Odličan uzorak ideja za darove

Jonathan Adler

Williams-Sonoma

Sanduk & Barel

Jessica Strand

Brian Van Flanders

Georgeanne Brennan

Konopac

CB2

Pomlađivanje

Lončarski ambar

Santorini sol & Mućkalice papra

Vaza za pupoljke Santorini Selene

Zapadni brijest