Uradi sam, vjenčanje

Napravite vlastitu knjigu vjenčanja: kreativne i super romantične ideje

Ideje i prijedlozi za vjenčanje iz knjige fotografija

Knjiga vjenčanja dugo je bila tradicionalan način prikazivanja i čuvanja dragocjenih slika s vašeg velikog dana. Iako je album još uvijek u modi, vjenčana knjiga fotografija zaslužuje svoje mjesto kao moderna opcija za parove. Uz njegovu pomoć možete zabilježiti raspoloženje i povijest dana vjenčanja. Tijekom faze planiranja vjenčanja zajedno sa svojim fotografom pronađite najbolji način za snimanje najljepših slika vašeg vjenčanja. Bilo da imate veliku zabavu, tradicionalno vjenčanje ili mikro vjenčanje; Voljet ćete se osvrnuti na svoja sjećanja na vjenčanje u svom osobnom vjenčanom albumu!

Knjiga vjenčanja nasuprot albuma vjenčanja

Dizajnirajte vlastitu knjigu vjenčanja

Knjiga vjenčanja nasuprot fotoalbuma Dakle, koja je razlika između vjenčane knjige fotografija i tradicionalnog vjenčanog albuma? Oboje dijele iste aspekte predstavljanja svojih najboljih vjenčanih uspomena, ali postoje male razlike koje knjige vjenčanja i albume vjenčanja čine jedinstvenim na svoj način. Saznajte o razlikama i o tome koja je opcija najbolja za pokazivanje vaših vjenčanih fotografija!

Što je foto album?

Klasični foto album

Tradicionalni foto album sadrži fotografije koje su tiskane na zasebnim komadima papira i stavljene u plastične rukave ili u okvire na stranici. Fotografije vaše bebe vjerojatno su organizirane u tradicionalni foto album. Alternativno, profesionalni vjenčani fotograf može koristiti odabrane fotografije s vašeg velikog dana za ispis u visokokvalitetnom Layflat albumu. Iako ove vrste albuma izgledaju čisto i profesionalno, par ne bi imao veliki izbor u određenom dizajnu ili određenom postavljanju slike.

Što je vjenčana fotografija?

Foto knjige vjenčanje prekrasne ideje

S druge strane, vjenčana knjiga fotografija je knjiga koja je pomno uvezana fotografijama ispisanim izravno na papiru. Iako postoji mnogo stilova za odabir, tipične knjige fotografija imaju mjesta za prilagođeni tekst, jedinstvene pozadine, razne izglede, položene stranice i vaš izbor naslovnica od prave kože.

Osim što uživate u kreativnom procesu, sastavljanje vlastite knjige vjenčanja ima mnoge prednosti.

Kad stvarate vlastitu knjigu, imate kontrolu nad pričanjem svoje priče i osobnim odabirom svojih omiljenih slika. Osim toga, štedite toliko novca.

Suvremeni parovi odlučili su stvoriti vlastite knjige vjenčanja kako bi na zabavan i kreativan način ispričali jedinstvenu priču o svom velikom danu. Bez obzira jeste li kreativni tip, imate ograničen proračun ili vam se sviđa ideja o stvaranju vlastite knjige vjenčanja, ovaj će vam vodič pokazati kako stvoriti prekrasnu knjigu fotografija koju ćete njegovati godinama koje dolaze.

Kako sam stvoriti knjigu sa fotografijama s vjenčanja?

Knjiga fotografija vjenčanje fotografija prve stranice

Izrada vlastite knjige fotografija vjenčanja jednostavna je s mrežnim alatima. Samo slijedite ovih sedam jednostavnih koraka!

1. Odaberite stil i veličinu knjige fotografija

Kako napraviti vodič za knjige vjenčanja

Prilagodite svoj stil vjenčanja ili temu s desetak dizajnerskih predložaka knjiga vjenčanja. Pregledajte našu galeriju stilova kako biste pronašli najbolje za vas i vašeg partnera.

2. Odaberite naslovnicu knjige

Prednja stranica dizajna vjenčanja knjiga fotografija

Nikada ne možete pogriješiti s bezvremenskom omotom knjige s kožnim povezom. Osim toga, eko koža je ekološki prihvatljiva i zajamčena postojanost.

3. Postavite svoje posljednje fotografije s vjenčanja

Učitajte fotografije s vjenčanja

Možda će trebati malo više vremena da fotografije primite od fotografa. Ali vrijedi čekati da dobijete svoje profesionalno dotjerane slike. Pobrinite se da što prije razgovarate sa svojim fotografom o potrebama za digitalnom kopijom kako ne bi došlo do zabune kada dođe vrijeme za stvaranje vaše knjige.

4. Odaberite svoje omiljene fotografije

odaberite najljepše fotografije s vjenčanja

Stvorite raznolikost mješavinom različitih slika i fotografija dekora. Dajte sve od sebe da uravnotežite osvjetljenje i boje te ih grupirajte za svaku stranu radi najboljeg vizualnog izgleda.

5. Odaberite metodu dizajna koja odgovara vašim vještinama

Napravite romantičnu knjigu vjenčanja

Postoje tri načina za oblikovanje knjige fotografija prema vašim željama: potpuno samostalno izrađena, rad s predlošcima i gotovim izgledima ili traženje programa koji posao može izvesti gotovo u potpunosti sami.

6. Dizajnirajte svoju knjigu fotografija

posložiti fotografije

Dodajte završne detalje. Odaberite posebne značajke kao što su ravne stranice, satenski papir, zaštitna jakna ili kutija za darove kako biste personalizirali svoju knjigu fotografija. Ovo je vaša prilika da učinite svoju knjigu jedinstvenom!

7. Naručite!

naručite gotovu knjigu fotografija

Kad sve fotografije izgledaju i osjećaju se dobro, dodajte gotov proizvod u košaricu. Prije toga provjerite ima li na svim stranicama pogrešaka ili pravopisnih pogrešaka.

Album romantičnih fotografija sa vjenčanja

Citati fotografija vjenčanih knjiga

Personalizirana knjiga vjenčanja sa fotografijama

Vjenčanje foto knjiga vjenčanje super romantično

Pozadina foto knjige vjenčanja bijele ruže

Foto knjige vjenčanje velike fotografije prekrasne

Ideje i prijedlozi za vjenčanje iz knjige fotografija

Romantičan dizajn vjenčanja s foto knjigama

Omotnica vjenčanja za foto knjigu

Knjiga gostiju vjenčanja sa fotografijama

Super predstavljamo fotografije s vjenčanja

Rasporedite fotografije vjenčanog albuma

Foto vjenčanje vjenčanje klasičan dizajn moderan

Album vjenčanih fotografija prekrasna uspomena

Knjiga gostiju ideje za naslovnice vjenčanja

DIY foto album vjenčane slike

Knjiga vjenčanja sa naslovne strane

romantične fotografije vjenčanje mladenaca

sjajne fotografije s vjenčanja stvaraju prekrasan album

elegantno vjenčanje knjiga gostiju na naslovnici

Fotografiranje vjenčanja