Uradi sam - uradi sam

Napravite fotozid sami – kreativna inspiracija za vaše omiljene slike

 Želite li sami napraviti fotozid?

Napredna digitalizacija i umrežavanje postali su neizostavan dio naših života. To je istina. Ipak, sve više čeznemo za dodatnim usporavanjem i romantikom u svakodnevnom životu. Budući da ekrani naših pametnih telefona i tableta još uvijek ne mogu zamijeniti jedinstveno iskustvo gledanja prekrasnih fotografija ili murala. Možda iz tog razloga, od svega, mnogi od nas više vole imati pravu zbirku slika kod kuće ili u uredu ili sami napraviti lijep fotozid na kojem su ovjekovječeni nezaboravni trenuci, uzbudljivi događaji ili voljeni.

Jeste li ikada poželjeli sami napraviti fotozid? Imamo nekoliko kreativnih ideja za vas.

Ne morate imati nikakvo predznanje ili posebne vještine za DIY foto zid. Sve se može učiniti savršeno uz minimalno ulaganje vremena i malo kreativnosti. Naravno, trebali biste si unaprijed postaviti nekoliko pitanja koja su važna za stvaranje fotozida. Na primjer: Gdje bih zapravo želio imati fotozid – u dnevnoj sobi, u hodniku ili možda u kuhinji? Koju će temu ovo donijeti? Hoće li fotografije biti crno -bijele ili će slike u boji biti prikladnije za moj projekt? Želim li dizajnirati fotozid s uokvirenim slikama ili ležernije s labavim ispisima fotografija?

Moderan fotozid za prave minimaliste

fotozid sami napravite crno -bijele fotografije

Odgovori na ova i druga pitanja bit će vam od velike pomoći pri projektiranju vašeg fotozida. Sada sve što trebate učiniti je pretvoriti odabrane fotografije u ispise ili otiske na platnu i spremni ste. Možete jednostavno i povoljno naručiti fotografije na mreži od mnogih stručnjaka u ovom području, na primjer od CEWE foto usluga.

Ne samo da su fotografije dostupne u svim mogućim veličinama i formatima na visokokvalitetnom foto papiru, već i mnogi drugi proizvodi koji bi bili sasvim prikladni za vaš fotozid.

Posebno preporučujemo Art Prints. Odlična ideja! To vam omogućuje da prikažete svoje omiljene trenutke i ljude na razigran i vrlo individualan način. Možete birati između mini ispisa, kvadratnih otisaka, likovnih ili retro ispisa. Svi su oni savršeni za učinkovit dizajn fotozida, ovisno o vlastitom ukusu i osobnim preferencijama. Naravno, otisci se mogu i međusobno kombinirati. Retro verzija čak dolazi u vaš dom u elegantnoj kutiji za pohranu.

Stoga, odvažite se na to i pustite kreativnost na slobodu!

A sada malo konkretnije o našim DIY idejama za zidove s fotografijama:

Jedna od naših omiljenih ideja za dizajn kreativnog fotozida svakako je bajkovita varijanta s vilinskim svjetlima i štipaljkama za odjeću (ovdje). Ovo nije samo dječja igra, već izgleda i nevjerojatno romantično. Ovakav fotozid stvara kontemplativnu atmosferu i intiman osjećaj sigurnosti bilo kada i bilo gdje.

Isprobaj!

Kreativna romantika na zidu

foto zid make vilinska svjetla photo prints photos

Za prave ljubitelje industrijskog stila postoji mogućnost da sami napravite fotozid, uz pomoć drvenih traka i metalne žice, kao što je prikazano u nastavku. Ovdje možete, na primjer u trgovinama hardvera poput OBI -ja Pogledaj. nude sve od drvenih traka do čavala za pričvršćivanje ….

Kreativnost ljubi industrijski

sami napravite fotozid crno -bijele fotografije metalne žice drvene ploče

Šarene trake washi trake mogu se koristiti i kao okviri za slike. Ova DIY ideja posebno se preporučuje onima s malim proračunom. Sa sobom donosi i dodatnu porciju dobrog raspoloženja. Postavljanje plutastog zida od poda do stropa i njegovo korištenje kao izložbenog prostora za vaš fotozid također bi bilo vrlo originalno i učinkovito.

A za vas koji niste toliko zainteresirani za rukotvorine i DIY, postoji još jedna, vrlo prikladna opcija: posebne trake sa slikama. Oni su dostupni u različitim izvedbama na tržištu i mogu se jednostavno montirati na zid.

Dodatni savjet: Bez obzira na to dizajnirate li svoj fotozid sa ili bez uokvirenih slika, bolje je unaprijed planirati s kartonskim predlošcima koji odgovaraju željenoj veličini fotografija.

Želimo vam puno zabave u dizajniranju vašeg DIY foto zida i puno sreće!

Šareni foto kolaž u okviru

sami napravite fotozid foto foto kolaž tinker boja slike fotografije

Srce puno uspomena i nezaboravnih trenutaka

sami napravite zid za fotografije zidni dizajn fotografija u boji

Klasični DIY foto zid sa trakama sa slikama

sami napravite fotozid crno -bijele fotografije foto trake